Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii  (Citit de 16812 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii
« Răspuns #30 : 23.Sep.2017, 12:23:37 a.m. »
Asta clar,
 ce zic eu e ca o vireaza-n penal, daca fac o scamatorie cu o noua firma pe care muta activele si dau teapa la creditori.
Asta in limbaj nejuridic.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline DariusJ

« Răspuns #31 : 23.Sep.2017, 06:06:52 p.m. »
Am avut si noi o poveste nefericita cu Sara Motors, pentru ca nu am citit aici decat cand era prea tarziu, dar sper ca articolul de pe ArenaIT sa aiba o vizibilitate cat mai buna: https://www.arenait.net/2017/09/23/vrut-luam-suzuki-vitara-sara-motors-dealer-mincinos-lasat.html
  • Nissan Qashqai, am fi vrut Suzuki Vitara S AT

The following users thanked this post: kellogs

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #32 : 23.Sep.2017, 06:19:12 p.m. »
Salut, @DariusJ si bine-ai venit pe forum. E regretabil cazul vostru si e cel putin ciudat ca asemenea situatii continua sa se repete.

Am si eu o intrebare: daca v-ati luat masina de la alt producator, de ce ti-ai trecut in semnatura Vitara S AT? Sau n-am inteles eu bine articolul?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hugbear

« Răspuns #33 : 23.Sep.2017, 08:02:04 p.m. »
@DariusJ O mică corecție: în articol faci vorbire de „forumul Suzuki România” deși așa ceva nu există. „Suzuki România” este reprezentantul oficial al producătorului în România (un business) în timp ce forumul nostru este „Suzuki Club” (eventual suzuki-club.ro) și este unul privat, al posesorilor și amatorilor de Suzuki, fără vreo legătură cu Suzuki România. Ți-aș fi recunoscător dacă ai face corecțiile în articol, să nu se înțeleagă altceva. Mersi.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy, rexkrokiDAU, toma

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #34 : 24.Sep.2017, 10:04:43 a.m. »
Servus,

@DariusJ articolul a incepe sa prinda tractiune http://www.ziuadevest.ro/cazul-suzuki-sara-motors-timisoara-cum-un-dealer-mincinos-strica-imaginea-unei-companii/. Poate pata asta, schimba ceva la nivelul Suzuki Romania.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #35 : 24.Sep.2017, 10:09:31 a.m. »
Mda, si in articolul asta scrie tot despre "forumul Suzuki Romania", un loc de Suzuki Club Romania. X-(
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #36 : 24.Sep.2017, 10:19:48 a.m. »
I know, e preluat cu copy/paste de pe arenaIT.

Offline JhonS

« Răspuns #37 : 24.Sep.2017, 10:36:13 a.m. »
Pe scurt povestea mea:
In luna aprilie am hotarat ca vreau un Suzuki Vitara varianta Spirit. De la Sara Motors.
Pretul de catalog e 17000 de eur. Am primit cam 100 de eur reducere pentru fiecare 1000 de eur achitata in avans. Deci pretul a coborat undeva la 15500. Fiind norocos din fire am prins si programul rabla - platind la dealer cash 2000 de ron pentru tichet, pretul ajungand la 14000 de eur. Am cerut si vopsea metalizata si inca ceva chestii ce nu le tin minte, am ajuns cu banii la 14700 de eur, bani achitati la sfarsit de aprilie si trecuti in intelegerea initiala de vanzare cumparare.  Termen de livrare final de iulie 2017. Un vis pe cale sa se indeplineasca.
La sfarsit de iulie am fost contactat de reprezentantul de vanzari sa merg si sa discutam eventualele compensatii in caz de intarziere. Cate 100 de eur pentru fiecare saptamana de intarziere - aprox 8 saptamani - noul termen de fabricatie era undeva in 15 septembrie cu livrare in saptamana 18-22 septembrie.
In saptamana 18-22 septembrie am fost contactat de reprezentatul de vanzari sa discutam eventualele compensatii in caz de noua intarziere. Deoarece am iesit din programul rabla, am fost rugat sa platesc din propriul buzunar la livrarea autoturismului 4500 de ron, urmand ca sa primesc drept compensare 4 roti de iarna (genti de tabla, senzori de presiune si cauciucuri de iarna). Noua data de fabricatie e 12 Octombrie.
Nu am primit serie de fabricatie - nu e posibil deocamdata. Dupa ultimele stiri nu cred ca 12 Octombrie e o data viabila.
Cam asta e povestea, voi ce ma sfatuiti sa fac?
  • Vitara ?

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #38 : 24.Sep.2017, 11:25:01 a.m. »
I-ati un avocat.
Reziliere contract pentru neindeplinirea conditiilor, iar daca fac fite plangere penala pentru inselaciune.
Parerea mea e ca se darama tarabuta si isi muta activitatea pe firma noua, infintata in iunie.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline friedrr

« Răspuns #39 : 24.Sep.2017, 11:51:41 a.m. »
Cel mai bine ar fi sa preia Suzuki Romania toate contractele neonorate, sa isi asume raspunderea (pentru toleranta cu care ii sustine, a se citi acopera), pentru ca se stie foarte bine situatia celor in cauza si sa ii scoata din circuitul Suzuki, pentru ca acesti "dealeri" nu fac cinste acestei companii
  • Vitara Luxus 1.6 allgrip benzina