Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Discutii auto generale
»
Discutii despre service-uri si dealer-i
(Moderator:
gabineg
) »
SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
16
17
18
19
20
[
21
]
22
23
24
25
26
Mergi Jos
Autor
Subiect: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii (Citit de 16829 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
jupanul1
Hero Member
Mesaje postate: 1776
Gen:
Bucuresti
Re: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii
«
Răspuns #200 :
19.Ian.2018, 09:05:35 a.m. »
@shpeedy
- las' că le zice Abe ”să nu le dai nimic ălora, că nu știu politețe”...
Ok, râdem, glumim, dar cum o mai fi situația? Primesc ”păgubiții” mașinile? Sau le-au primit deja, că e prea liniște...
memorat
Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise
wolfin
Hero Member
Mesaje postate: 2224
Gen:
N'am gasit cu dacia
B
«
Răspuns #201 :
19.Ian.2018, 09:13:01 a.m. »
off topic...intrebarea era dece nu fac suzi la noi si se face in alta parte.....raspuns uite daia ca suntem prosti.
sincer ma mir cum de i am pacalit pe cei de la ford....cu reno inca sunt in dubii....dar din ce am citit se pare ca marocu e acum in frunte la nr de masini....
on topic...or fi semnat ceva ..confidentialitate ..nu?
memorat
vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970
enicky
Hero Member
Mesaje postate: 12742
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #202 :
19.Ian.2018, 09:45:08 a.m. »
Din cate stiu, Suzuki la noi au incercat prima data, dar probabil "n-au sarit la cap", ai nostrii s-au cacait ca de obicei, apoi au incercat la vecini care au percutat imediat, mai ales ca ei n-avusesera niciodata o fabrica de masini la ei in tara.
memorat
Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
Jurnal de bord
...
Hero Member
Mesaje postate: 3994
«
Răspuns #203 :
19.Ian.2018, 09:51:56 a.m. »
De fapt, ungurii au avut fabrica de masini la Arad inainte de Suzuki, pe atunci Transilvania era teritoriu austro-ungar. MARTA se numea...
memorat
Soimu
Hero Member
Mesaje postate: 641
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #204 :
21.Ian.2018, 06:55:44 p.m. »
Buna ziua, si regrete pagubitilor!
EXISTA UN PRECEDENT IN CARE PAGUBITII SI-AU PRIMIT MASINILE DE LA IMPORTATOR
Sunt nou pe acest forum, dorind sa cumpar o masina mica de oras suzuki; sunt multumit de produsele marcii detinand o motocicleta Suzuki. Am fost surprins descoperind acest topic; a existat o situatie similara cu reprezentanta HONDA de la Iasi, si s-a rezolvat,dupa multe eforturi si actiuni pe net in mod favorabil pagubitilor; va face si Suzuki acelasi lucru?asa ar fi normal deoarece dealerii Suzuki, sunt aprobati de importator sau producator si au pe ei sigla Suzuki (cumparatorul merge la SUZUKI, CA ASA SCRIE PE MAGAZIN, NU?)
Daca pagubitii lupta cred ca vor castiga cum au castigat si cei de la HONDA tzepuiti cu motociclete si masini. Va rog cititi cu atentie tot topicul, vedeti cum s-a mobilizat lumea, cum au fost sprijiniti de club, cum au relationat cu avocatii, cu dealerul, cu cei din Japonia, cu presa, cu actiunile la Saloanele auto si veti vedea calea:
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/709037-honda-iasi-hachi-motors-hoti-la-drumul-mare/?hl=hachi
Sper sa va fie de ajutor cele ce veti citi si sa va ajute la recuperarea banilor!
Pt.mine invatatura e sa nu mai dau pt. ceva plata in avans oricat de mare ar fi discountul; doar avans cei 5000 roni si doar plata integrala a restului doar cand vad masina, actele complete, cheile si pot pleca cu ea imediat dupa ce am platit-o..altfel vedeti ce se intampla!
memorat
2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip
JhonS
Newbie
Mesaje postate: 47
Gen:
Timisoara
«
Răspuns #205 :
22.Ian.2018, 07:55:49 a.m. »
Da, am semnat cu Suzuki Romania o intelegere cu un acord de confidentialitate foarte clar atasat.
Momentan avem tolba plina de promisiuni si cam atat.
Multumesc pentru topicul povestii de la Honda, o sa il citesc.
Intre timp, am gasit o pagina incredibila pe net:
www.asociatia-sara.ro
«
Ultima Modificare: 22.Ian.2018, 08:10:59 a.m. de JhonS
»
memorat
Vitara ?
The following users thanked this post:
kellogs
Soimu
Hero Member
Mesaje postate: 641
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #206 :
22.Ian.2018, 01:02:59 p.m. »
Recomand sa citesti cap-coada topicul respectiv daca esti pagubit si e vorba de banii tai munciti, cazul este identic dpdv tzepari, s-a dezbatut o perioada, a evoluat de la o motocicleta la masini tzepuite, tot asa cu alta firma infiintata, tot cu fraiereala cu acordul de confidentialitate, si multe alte incercari si promisiuni...eu as recomanda ca inainte de orice alte actiuni, ca plasa sa nu ramana definitiva si sa va luati adio de la bani sa cititi cu atentie pana la final tot topicul ala, chiar daca e destul de mult de lecturat....dar pt. 10-20 mii euroi eu zic ca merita sa stai cu ochelarii pe nas cateva zile....intai urmeaza abureala amiabila, tergiversarea si apoi vi se arunca in fata acoperirea legala si gata! Adio banisori sau masini! Deci intai gandire si apoi actiune, nu invers!
Spor la citit! (si fiti siguri ca merita efortul!)
memorat
2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip
friedrr
Newbie
Mesaje postate: 19
Gen:
Timisoara
«
Răspuns #207 :
22.Ian.2018, 02:08:54 p.m. »
Astfel de acorduri a facut si SARA si am considerat la vremea respectiva o forma corecta de abordare a bonusurilor de intarziere. In fapt ei se protejau pentru a amana livrarea sau chiar de a nu mai face livrarea deloc. Posibil ca Suzuki sa fie asigurata de o societate de Asigurari pentru astfel de cazuri.
memorat
Vitara Luxus 1.6 allgrip benzina
JhonS
Newbie
Mesaje postate: 47
Gen:
Timisoara
«
Răspuns #208 :
23.Ian.2018, 08:46:34 a.m. »
Am citit primele 50 de pagini de acolo si incepe sa mi se faca rau. Personajele principale:
1. Robert, care o platit 7000 de Eur pe o motocicleta toamna, o incercat-o, i-o pus optionale pe ea si o lasat-o peste iarna la dealerul de unde o cumparat-o, ca era la adapost. Surpriza, cand sa ridice undeva prin martie motocicleta era la Bucuresti la Honda Romania, din cauza problemelor dintre dealer si reprezentanta. O postat de maxim 10 ori pana acum. Momentan e un zvon ca sunt in jur de 20 de pagubiti - unii platind masini integrala (suna familiar
)
2. 40% din forumisti care sunt convinsi ca Robert e un naiv si o gresit extrem acceptand doar o factura proforma fara factura fiscala, ceea ce nu il face proprietarul de drept si care posteaza la greu, luand apararea Honda Romania
3. 20% din forumisti care sunt de parere ca Robert o fost inselat si il ajuta (cu sfaturi, cu initiative) si posteaza oarecum sa le faca fatza celor de la punctul 2
4. Restul de 40% nu prea au treaba, dar isi platesc politze personale pe topicul bietului Robert
Citind topicul lor, as vrea sa va spun ca voi aici la Suzuki club sunteti chiar o comunitate faina, ne-ati ajutat mult, am primit sfaturi utile de la voi si va multumesc.
memorat
Vitara ?
...
Hero Member
Mesaje postate: 3994
«
Răspuns #209 :
23.Ian.2018, 09:31:55 a.m. »
@JhonS
, acum sa fim realisti, ati cam fost naivi toti cei pagubiti de Sara cu mai mult de 5000 lei avans.
memorat
Tipărire
Pagini:
1
...
16
17
18
19
20
[
21