Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii  (Citit de 16831 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rzapo

Re: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii
« Răspuns #20 : 22.Sep.2017, 10:34:03 p.m. »
imi pare rau de situatia ceata. chiar regret. din pacate si eu sunt patit.... cred ca stiti povestea mea. masina din nou este defecta, de data asta dupa 30.000 km. din pacate este pe firma si nu pot sa actionez prin protectia consumatorului.. iar procesul.. nici dupa 4 luni nu am rezolutia ce sa mai spun de data urmatoare.... sunt solidar cu voi si numarul meu este 07223636086 radu zaporojan. cine doreste poate sa ma sune si ii povestesc, respectiv va pun la dispozitie toate datele  reale si probatorii.
ar trebui sa ne unim toti si sa le inchidem o data sandramaua... prea ne rid in nas....
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan

Online NicNic

« Răspuns #21 : 22.Sep.2017, 10:38:57 p.m. »
Din ce m-am uitat pe siteul Ministerului finantelor, la situatii financiare si bilanturi
http://www.mfinante.gov.ro/pjuridice.html?pagina=domenii
am constatat ca la acelasi sediu si-au mai infintat o firma cu nume similar, in 2017.
Daca ar fi sa speculez, fara dovezi, as zice ca se pregatesc sa mute activitatea de pe una pe alta.

Auci!

Asta ma duce la gandul ca un SRL are raspundere limitata ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #22 : 22.Sep.2017, 10:53:47 p.m. »
Pare, fara sa cunosc detalii, speculand un pic, o schema clasica, face nasoale pe una si muta activele pe alta, iar pe prima o baga in insolventa.
Asa ca prinde orbul, scote-i ochii la masa credala, mai executi 2 mese si 5 birouri.
E dubios din ce povestesc colegii ca au platit in martie masinile, iar la verificare, la fabrica nu se regaseste nicio plata.
E de verificat la onrc actionariatul ambelor firme si daca se licentiaza a doua, infintata in iunie 2017 ca importator.
Aveti datele firmelor in capturile de pe siteul mfp.
Bafta si un avocat bun.
Sper sa fie doar paranoia mea profesionala, nu am nicio informatie, doar ce ati scris voi si datele publice de pe siteul mfp, pe care le-am pus cap la cap, daca va livreaza masinile retractez.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline kellogs

« Răspuns #23 : 22.Sep.2017, 11:25:22 p.m. »
Sper sa fie doar paranoia mea profesionala, nu am nicio informatie, doar ce ati scris voi si datele publice de pe siteul mfp, pe care le-am pus cap la cap, daca va livreaza masinile retractez.

Si eu sper. Doar noi astia patitii stim cum a fost asteptarea. O previziune mai optimista pentru trecerea de la o firma la alta nu ai ?
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

« Răspuns #24 : 22.Sep.2017, 11:41:31 p.m. »
Nu sunt genul optimist 😂
Am vazut prea multe porcarii.

Offline enicky

« Răspuns #25 : 22.Sep.2017, 11:49:22 p.m. »
Unde este doamna Carina sa ne explice situatiile ?!
              Chiar, unde este ? D-na pentru care mi s-a facut observatie ca n-o respectam suficient, acum este parte dintr-un grup infractional. Pt. ca altfel nu pot fi numiti acesti oameni, ce sa ne mai ascundem si sa umblam cu manusi?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

« Răspuns #26 : 22.Sep.2017, 11:54:19 p.m. »
Hai sa nu facem acuzatii fara probe.
Eu doar am speculat o coincidenta, mai departe recomand plangere la organele abilitate, in speta parchet.
Dar cu probe, facturi, emailuri, orice dovada scrisa., prin care sa se demostreze inselaciunea

Offline enicky

« Răspuns #27 : 23.Sep.2017, 12:10:20 a.m. »
Ei asta nu e proba : o comanda in aprilie si n-o primeste nici in septembrie. Vorbe-n vant. Nu stiu de ce ne e frica de adevar ! :dknw: Si nu e primul.....
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

« Răspuns #28 : 23.Sep.2017, 12:13:37 a.m. »
E proba in cauza civila/comerciala, nerespectarea obligatiilor contractuale.
In penal mai trebuie intrunite niste conditii.

Offline enicky

« Răspuns #29 : 23.Sep.2017, 12:15:59 a.m. »
E proba in cauza civila/comerciala, nerespectarea obligatiilor contractuale.
   La ei s-a facut un obicei din asta !