Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii  (Citit de 16809 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline JhonS

Re: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii
« Răspuns #180 : 13.Dec.2017, 08:15:21 a.m. »
Corect, at fi fost minunat sa citesc inainte <a href="http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6842.0" class="bbc_link" target="_blank"><strong> acel topi c</strong></a> - desi dupa ce as fi citit numele topicului probabil nu as fi mers mai departe cu cititul.
Eu personal am cumparat masina la recomandarea unui prieten care si el si-o cumparat (bineinteles ca i-o venit cu intarziere), iar in prealabil mama unei cunostinte a intrat in posesia unei Vitara dupa 9 (noua) luni de intarziere. Ambii primind la schimb o gramada de bonificatii.
Un cumparator ca si mine o platit prin virament bancar intr-un cont de la sara motors al unei banci in Bulgaria. Imediat dupa ce o platit o avut un semn de intrebare - de ce banca in Bulgaria - si-o raspuns automat singur ca probabil taxele la masini sunt mai mici ca la noi. Ar fi de ras, dar din pacate plangem deja. Sara Motors avea toate conturile blocate in Romania.
E tentant sa iti crezi prietenii si apropiatii si sa consideri ca ar trebui sa primesti si tu masina din moment ce ei or primit-o si sa nu te increzi foarte tare in cele citite pe net.
Pentru mine de acum incolo primul pas in verificarea unei firme e sa dau o cautare pe portalurile judecatoresti dupa numele ei (ce simplu ar fi fost cu sara motors - ei erau in proces si cu aquatim - nu isi platisera nici macar apa - si asta e doar un proces dintr-o suta si ceva). Mi-am facut si cont ca sa aflu si eventualii actionari ai firmelor cu care urmeaza sa colaborez, urmand ca sa-i verific si pe ei pe portaluri.
  • Vitara ?

Offline dAlex

« Răspuns #181 : 13.Dec.2017, 09:49:37 a.m. »
Pentru mine de acum incolo primul pas in verificarea unei firme e sa dau o cautare pe portalurile judecatoresti dupa numele ei...

Pentru mine, primul pas inainte de asta, cand imi voi lua urmatoarea masina, o sa fie sa nu dau avans peste 5% din valoarea masinii. Intai as forta sa nu dau avans deloc, dar...daca asa se face peste tot ii dau pe aia 5% si apoi stresez pe cine gasesc pana ma asigur ca dealer-ul si-a respectat intelegerea. Eu unul, dupa ce ca am dat 5% am mai si sunat in Ungaria sa ma asigur.

Eu gandesc ca, fiind bani munciti de mine, zi de zi la servici, nu merita nici un smecher sa isi bata joc de timpul pe care il pierd obtinandu-i. Poate daca ii castigam la loto, eram mai indiferent.

Cred ca primul tau pas nu exclude posibilitatea sa fii primul pe care firma respectiva vrea sa il pacaleasca. Si dai toti banii zicand ca te-ai uitat pe portal si n-au procese...

Si mai mult, daca "meseriasul" mai si insista sa ii dau toti banii in avans, zic un NU categoric si caut altul.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline JhonS

« Răspuns #182 : 13.Dec.2017, 10:00:47 a.m. »
Nu cred ca o sa mai iau o masina noua vreodata, m-am lecuit. Cel putin pe moment.
Si e relativ, la locuinte e 15% avansul obligatoriu, care poate fi lejer pretul unei masini noi. Acolo ce faci?
  • Vitara ?

Offline dAlex

« Răspuns #183 : 13.Dec.2017, 10:14:07 a.m. »
Nu cred ca o sa mai iau o masina noua vreodata, m-am lecuit. Cel putin pe moment.
Si e relativ, la locuinte e 15% avansul obligatoriu, care poate fi lejer pretul unei masini noi. Acolo ce faci?

Cred ca la masinile second hand tzepele cresc exponential. Si am exemple in familie. De la samsari care cer avans ca sa iti aduca masina din Germania si apoi zic ca mai trebuie bani ca masina e mai scumpa decat credeau altfel pierzi avansul, pana la km dati inapoi, masini compuse din altele doua sau mai multe..etc.

Nu stiu cum e la locuintele noi, dar cand mi-am luat apartamentul, l-am luat de la o persoana fizica si am trecut pe la notar. Deja vb de o a treia persoana implicata.
Daca nu evacuau ei locuinta pana la termenul de... veneam cu executor judecatoresc, era simplu. Locuinta nu tre sa vina de undeva... sa fie comandata.

Dar stiu sunt smecherii si in domeniul ala. Si mai ales la case, mai putin la apartamente. Vezi numai casele tiganesti din centrul Timisoarei...
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline friedrr

« Răspuns #184 : 13.Dec.2017, 10:30:39 a.m. »
Eu am platit masina integral la mijlocul lui martie 2017 si am primit-o in 08.09.2017, dupa data de 31.05.2017 cand a fost data de livrare din contract am inceput sa devin suspicios deoarece nu mai erau draguti cu mine, la orice intrebare de-a mea deranjam pe toata lumea. Am mai incercat sa stau linistit inca 8 saptamani(acceptate in contract), dar aproape de expirarea timpului am fost anuntat ca mai intarzie livrarea din cauze care nu tin de Sara Motors. Undeva prin august am inceput sa sun in toate directiile inclusiv in Ungaria. Suzuki Ungaria stiau de problemele aparute in Timisoara (in ultimii ani). Suzuki Romania mi-a promis ca totul se va rezolva favorabil.
Stiu ca am suparat multa lume, fapt pentru care la o luna dupa ce am primit masina, undeva in Timisoara am gasit masina in parcare cu panoramicul spart, lucru care a costat undeva la 500 euro (suportat de CASCO) si 2 drumuri la ARAD pentru inlocuire si reparatii.
  • Vitara Luxus 1.6 allgrip benzina

Offline tsf

« Răspuns #185 : 13.Dec.2017, 07:28:07 p.m. »
Eu personal am recomandat Suzuki Vitara si SM la multe persone,inclusiv tie JohnS (cel putin asa cred)
Colaborarea mea cu SM a fost una buna.Mi au vandut masina veche la un pret f bun si am primit multe accesorii.
De masina sunt f f f multumit. Eu de ceva timp imi cumpar numai masini noi cu garantie si cand ies din garantie le vand.
Pt mine Vitata ramane best deal si am avut ceva masini...
Ma refer la raportul calitate pret!
Peste 3 ani cand se implinesc cei 5 de LEASING si garantie daca Vitara isi va pastra rapoartele calitate pret cu siguranta o voi lua. Dar la fel de sigur va spun ca o voi lua din Ungaria.
Eu in Romania la Suzuki nu mai calc.Poate sunt reprezentante ok si in tara dar eu refuz sa mai dau 1 cent la Suzuki Romania!!!!

• suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #186 : 13.Dec.2017, 08:04:45 p.m. »
Sa caut si eu un service la Bulgari, am revizia in aprilie sau poate fac o tura spre Austria si ma sfatuiesc banatenii la ce service sa ma opresc la unguri.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline tsf

« Răspuns #187 : 14.Dec.2017, 06:15:58 a.m. »
Eu am facut doar odata revizia si atunci la SM.
Masina are 35000 km.dar urmatoarea ma voi duce la Szeghet.

Offline cristidav

« Răspuns #188 : 14.Dec.2017, 09:51:13 a.m. »
Poate Redtor Oradea ? :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline tsf

« Răspuns #189 : 14.Dec.2017, 10:03:21 a.m. »
Eu in tara la Suzuki  nu mai  calc!!!!!!
Refuz sa mai dau 1 leu din banii munciti de mine unor  oameni care nu dau 2 bani pe clientii lor!!!!
Poate ca Oradea sunt ok dar din banii ce le dau lor o parte ajunge si la Suzuki Romania!