Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii  (Citit de 16808 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline tsf

Re: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii
« Răspuns #170 : 07.Dec.2017, 10:03:39 p.m. »
1.sunt 100% convins ca Suzuki Romania stia de tot ce se intampla la SaraMotors!
2.seriozitatea Suzuki Romania  este 0 pt mine!!!
Cum sa dai comunicat official ca livrezi masinile si dupa 2 luni  in care nu ai facut nimic vii cu propunerea sa le livrezi masini pe bani?!?!?!
In modul cel mai serios cred ca trebuie sa ne implicam toti posesorii de Suzuki.Ar trebui sa fim  uniti ca Suzuki Romania ori sa dispara ori sa faca curatenie in propria ograda si sa si respecte clientii!!!!
Mai e si faza penibila cu gazul. Reprezentantele vand masini cu Gaz dar nimeni nu spune ca se pierde garantia la motor!!!PENIBIL!!!!

In acest sens propun sa ne strangem cati mai multi si sa boicotam Suzuki Romania sa nu mai  cumparam nimic de la ei!
De la cauciucuri pana la revizii,etc!!!
Poate chair o scrisoare oficiala la Suzuki Japonia cu nume ,serie de masina,etc in care sa le spune clar ca refuzam sa mai colaboram cu neseriosi si tepari!!!solutii sunt,dar trebuie sa fim  multi si uniti!!!!
Ce se intampla e strigator la cer!!!!
  • suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #171 : 07.Dec.2017, 11:27:11 p.m. »
Buna ideea cu boicotul
O fi dealer la ruse pt revizii? Iar swiftul oricum merge la seviceul din cartier.
Cei din Banat aveti service-urile de la unguri,care am un feeling ca sunt mai ok
« Ultima Modificare: 07.Dec.2017, 11:40:33 p.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline tsf

« Răspuns #172 : 08.Dec.2017, 06:14:32 a.m. »
Da clar...pt cei din zona de vest e ok Ungaria.
Plus ca daca faci si shopping scoti lejer banii de benzina...
Ceva trebuie facut ca prea isi bat joc de clienti!!!
Imi pare rau de reprezentantele care isi respecta clientii dar poate asa se vor implica in aceasta problema,care nu e a lor,dar care nu e ok din niciun punct de vedere.
In plus fiecare reprezentanta vinde masini cu Gaz sau monteaza ulterior pe bani frumosi dar niciuna nu iti spune clar ca pierzi garantia la motor!

Offline tsf

Offline duculetu

« Răspuns #174 : 08.Dec.2017, 04:52:55 p.m. »
E bine ca au timp sa construiasca biciclete.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #175 : 09.Dec.2017, 09:01:09 a.m. »
https://renasterea.ro/teapa-pana-la-capat-timisorenii-inselati-de-sara-motors-nu-si-vor-mai-primi-masinile-promise-de-suzuki-romania/
....

De asta m-am temut tot timpul, sunt atatia romani care au pierdut  avansurile date unor tepari...stai sa vezi cum e cand ramai fara bani si fara casa promisa, bani pe care i-ai facut vanzand apartamentul mai mic in care stateai...Cum am avut un coleg in acest caz...nici nu vreau sa ma gandesc. Mai stiti CARITAS-ul? Stiti cati si-au pierdut toti banii? La cine au ajuns? Daca e SRL, averea personala a patronilor nu intra in vartej...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline jupanul1

« Răspuns #176 : 12.Dec.2017, 07:58:23 p.m. »
A devenit oarecum național ”subiectul”. 70 de timișoreni, păgubiți de un distribuitor de maşini Suzuki.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline heto

« Răspuns #177 : 12.Dec.2017, 08:16:44 p.m. »
Pot sa spun doar atat. Daca in acest moment as fi vrut sa cumpar o masina noua, cu siguranta nu as mai cumpara suzuki. Si nu datorita masinii, sunt foarte multumit de cum s-a comportat masina cumparata pana in acest moment, ci de faptul ca a devenit clar pentru mine ca suzuki romania nu isi respecta clientii. Eu nu mai am incredere in reprezentantele suzuki si cu atat mai putin in Suzuki Romania.
  • vitara Passion, 5MT, AllGrip, benzina+gpl

Offline ...

« Răspuns #178 : 12.Dec.2017, 08:33:05 p.m. »
Ei, hai ca in Arinovis ti-ai recapatat putin increderea....

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #179 : 13.Dec.2017, 12:55:28 a.m. »
Interesant de lecturat acum acest topic, discutia avand loc inainte de a se sparge bula Sara Motors.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka