Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii  (Citit de 16810 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline tsf

Re: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii
« Răspuns #160 : 07.Dec.2017, 05:39:13 p.m. »
SaraMotors a vandut masini dupa conditiile impuse de Suzuki Romania!!!!!
E strigator la cer  ce se intampla!!!
Pt mine in civil cat si in penal ar trebui implicati si ei!!!
Eu personal din solidaritate fata de cei pagubiti si din scarba fata de Suzuki Romania nu voi mai face nicio operatiune la masina in tara.
Este incredibil ce se intampla!!!
Suzuki Romania stia situatia la zi si a tolerant O!!!!E complice!!!
Eu am fost un client multumit al SaraMotors primindu-mi masina si compensatile promise.
Ar trebui cati mai multi posesori de Suzuki sa i boicoteze!!!
  • suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline centel

« Răspuns #161 : 07.Dec.2017, 05:50:40 p.m. »
@Lerua07 da-mi voie sa nu cred afirmatiile tale. Avand in vedere ca Suzuki e o masina low cost destinata clasei sociale medii spre jos ma indoiesc ca dupa ce ai platit 15000 euro iti mai permiti sa mai dai inca 10000 euro cu asa o lejeritate. Ia incearca sa te pui in locul pagubitilor.

Anyway, eu consider ca toate discutiile ar trebui mutate in "Coltul oficial" din moment ce Sara Motors nu mai e dealer.
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #162 : 07.Dec.2017, 06:25:15 p.m. »
În coltul oficial e bine sa fie postările oficialilor nu părerile noastre.

Offline Lerua07

« Răspuns #163 : 07.Dec.2017, 06:26:19 p.m. »
@centel, dupa cum am spus deja, nu poate fi oferita o solutie multumitoare ptr toti pagubitii, atata timp cat legal Suzuki nu are nici o responsabilitate dpdv juridic. Dar stii cum se spune : decat de loc mai bine ceva !
@ tsf Sara a avut permisiunea sa vanda masini cu conditia sa indeplineasca anumite conditii minime de prezentare si service a masinilor. Reprezentanta Suzuki din Ro nu avea voie legal sa impuna clauze contractuale care sa fie incluse in contractul de vanzare-cumparare dintre dealer si client. Eu consider ca muuult mai vinovati (daca nu chiar ... singurii ! ) decat Reprezentanta Suzuki sunt cei care au platit in avans fara a avea nici o garantie palpabila ca le vor fi livrate masinile, mai cu seama ca se stia ca cei de la Sara sunt neseriosi. Puteau foarte bine sa depuna banii la dispozitia Sara intr-un cont bancar special din care Sara sa-si poata trage banii numai in momentul livrarii masini (incasso documentar).
Cand platesti in avans, contractul de vanzare-cumparare este necesar dar nu si suficient !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #164 : 07.Dec.2017, 06:35:53 p.m. »
@Lerua07 lucrezi cumva la suzuki romania, ca prea ii aperi.
Ca reprezentanti ai marcii trebuiau sa vegheze/controleze dealerii, sara motors facea porcarii de ani de zile si era de notorietate comportamentul lor care a culminat cu o teapa de zile mari.
Asa ca o raspundere civila tot are suzuki romania.
Are dreptate colegul care a propus boicotul.
Dar solidaritatea la romani e legendara, pana si pe forumul asta tot pagubitul e de vina, iar reprezentanta e alba ca zapada
Traiasca capra vecinului
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: kellogs

Offline tsf

« Răspuns #165 : 07.Dec.2017, 06:37:45 p.m. »
Intodeauna mortul e de vina in Romania!!!!!
  • suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline JhonS

« Răspuns #166 : 07.Dec.2017, 06:38:18 p.m. »
@Lerua07  - la un discount de 5 mii - adica sa platesc 25 000 pentru un Vitara ma ridic si plec. Sunt niste vrabiute care or vazut contractul dintre dealerul Sara Motors si Suzuki Romania, s-ar putea sa merg in civil cu ceva sanse. Plus ca o sa am onoarea sa ma balacaresc pe la toate coltzurile si pe tot internetul cu Suzuki Romania, Suzuki Magyar, Suzuki Japan si care or mai fi.
Altfel cred ca este foarte deplasata opinia ta in legatura cu vinovatii.
  • Vitara ?

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #167 : 07.Dec.2017, 06:41:04 p.m. »
Pai pe contractul acela trebuie mers
Se poate cere de instanta cand chemati in garantie suzuki romania
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: JhonS

Offline Lerua07

« Răspuns #168 : 07.Dec.2017, 07:15:45 p.m. »
Sincer , imi pare rau ca m-ati inteles total gresit. Nu am dorit sa ma transform in "avocatul" Suzuki. Am incercat doar sa prezint lucrurile cat mai obiectiv posibil vizavi de prevederile legale in vigoare.
Asta e realitatea : cand cineva vrea sa-ti vanda ceva si-ti cere banii in avans o face din 3 motive :
- fie vrea sa fie sigur ca nu renunti sa cumperi produsul respectiv;
- fie "schioapata" dpdv financiar si face afaceri pe banii clientilor;
- fie, din start, are de gand sa-si tepuisca clientii.
Sunt de acord cu voi ca Reprezentanta din Ro are partea ei de vina.... morala, ptr pasivitate, insa eu am facut referinta numai la aspectele legale.
 Luati de exemplu ce s-a intamplat cu OMNIA Turism, care a tepuit clientii cu peste 8 mil de euro. Ce ar insemna ca toti cei pagubiti sa sustina ca vinovati sunt  inclusiv operatorii turistici care au autorizat Omnia sa le vanda pachetele turistice ?
Si cu asta am incheiat aceasta disputa si le doresc celor pagubiti sa-si recupereze toti banii, daca va fi posibil - indiferent de la cine sii vor recupera.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline ...

« Răspuns #169 : 07.Dec.2017, 08:47:40 p.m. »
Pe zoso.ro se discuta intens subiectul, din pacate sunt multi in necunostinta de cauza, care-si dau cu parerea: https://www.zoso.ro/problema-suzuki-sara-motors-terminat/