Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii  (Citit de 16817 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii
« Răspuns #140 : 04.Dec.2017, 01:57:58 p.m. »
Previzibil. Cel mai important aspect in toata ecuatia este, din pacate, efectuarea platii in avans de ordinul zecilor de mii de Euro.
5000 de lei cat se cere si se da avans la ceilalti dealeri nu ar fi facut "damage" total in buget in caz de nelivrare, indiferent ca vorbim de pensionari sau de tineri casatoriti.
Eu, personal, nu cred ca mai vine vreo masina din Ungaria sau Japonia pentru careva dintre pagubiti.

Offline JhonS

« Răspuns #141 : 04.Dec.2017, 02:45:20 p.m. »
Nici eu nu cred ca mai vedem ceva, ramane doar o enigma comunicatul ala de la Suzuki Romania:
"...In oricare din varianta pe care o vom urma, respectiv preluarea creantelor de la dumneavoastra si inscrierea noastra la masa credala sau inscrierea dumneavoastra la masa credala si apoi cesionarea catre noi, vom livra masinile.

Imediat cum vom avea validarea urmatoarei actiuni vom reveni la dumneavoastra cu termene clare de natura sa elimine orice dubiu privitor la modul in care Suzuki isi respecta promisiunile.  "
Nu inteleg de ce or dat un comunicat de genul asta nici sa ma bati.
  • Vitara ?

Offline TVS

« Răspuns #142 : 04.Dec.2017, 03:22:32 p.m. »
Pe pagina de FB a Suzuki Romania, a postat cineva lista cu toți păgubiții , 75 sau 76 cred si cu sumele plătite . Trist este ca peste jumate au plătit intre 10.ooo de euro si integral pt un Suzuki mult dorit
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline ...

« Răspuns #143 : 04.Dec.2017, 06:09:22 p.m. »
Mda. Eu am verificat starea financiara a dealerului pentru 5000 lei...
Cred ca mai bine ar plati Suzuki RO toate sumele primite de Sara, caci nu cred ca eventualii viitori posesori mai vor aceasta marca. Si ar fi mai rapida procedura...

Offline JhonS

« Răspuns #144 : 04.Dec.2017, 06:41:34 p.m. »
Din motive care imi scapa, Suzuki Romania a taiat comunicarea cu lichidatorul judiciar de la Sara Motors, precum si cu noi cei pagubiti. Ar fi trebuit sa ne spuna de la inceput ca nu ne dau nimic, ar fi fost mult mai bine pentru psihicul nostru. Altfel starea de incertitudine din ultimele luni a fost groaznica. Si e in continuare.
  • Vitara ?

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #145 : 04.Dec.2017, 06:46:16 p.m. »
Imi pare rau pentru voi, va asteapta o lupta de durata.
La suzuki japonia ati reusit ceva?
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline jupanul1

« Răspuns #146 : 04.Dec.2017, 06:49:07 p.m. »
Până la urmă... S-a înscris oare vreun păgubit la masă credală? Există un termen limită pentru așa ceva?

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline JhonS

« Răspuns #147 : 04.Dec.2017, 07:02:19 p.m. »
Termenul de inscriere la masa credala e undeva la mijlocul lui Ianuarie. Am tot scris in Japonia, deocamdata nu avem raspuns.
Noroc cu internetul, ca putem sa le batem obrazul pe tot facebookul unde suzuki e reprezentata, precum si pe paginile cu care ei au legatura.
  • Vitara ?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #148 : 04.Dec.2017, 07:22:31 p.m. »
Chiar dacă e lungă și complicată calea justiție,  până nu se hotărăște ceva în justiție nu cred ca Suzuki România v-a acționa mai mult decât a declarat până acum. Probabil vor cuprinde în bugetul de anul viitor și ceva provizioane pentru acest aspect dar până la plăti efective mai e cale lungă.

Offline JhonS

« Răspuns #149 : 04.Dec.2017, 07:48:43 p.m. »
Probabil nu vor actiona deloc si dupa ce calea lunga si complicata din justitie va fi finalizata. Sau poate vor actiona? Nu mai avem incredere in ei. In ceasul al 12 lea ar fi fair din partea lor sa ne spuna ce vor sa faca, dar nu cred ca stiu nici ei. Si oricum nu cred ca i-ar mai crede cineva. Pana la urma Sara Motors o fost o galusca mult prea mare chiar si pentru Suzuki Romania.
  • Vitara ?