Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii  (Citit de 16818 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline friedrr

• Vitara Luxus 1.6 allgrip benzina

Offline ...

Re: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii
« Răspuns #131 : 14.Nov.2017, 10:28:07 a.m. »
Ar putea Suzuki Romania sa incheie parteneriat cu noua firma, dar nu cred ca o va face curand. Alta marca, in schimb, cine stie? Important e acum ca Suzuki Romania sa faca ce a promis, adica sa livreze masinile pagubitilor.

Offline JhonS

« Răspuns #132 : 21.Nov.2017, 01:54:45 p.m. »
Momentan Suzuki Romania ne cere sa ne depunem declaratiile de creanta facute cu administratorul judiciar la tribunal. Dupa care sa le trimitem impreuna cu numarul de inregistrare la Suzuki Romania , ei urmand sa decida cu aprobare din Japonia modul in care or sa faca noile contracte de livrare in schimbul cesiunii declaratiei de creanta. Mie mi se pare ca ne taraganeaza de zor.
  • Vitara ?

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #133 : 21.Nov.2017, 03:02:38 p.m. »
E procedural ce fac, daca nu esti inscris in masa credala ce sa cesionezi?
Nu stiu ce clauze contractuale ati avut, dar sigur nu aveati pact comisoriu de gradul 4 in contract, deci creanta voastra nu e automat exigibila.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline JhonS

« Răspuns #134 : 21.Nov.2017, 06:10:39 p.m. »
Da, asa e, nu am avut in contract pact comisoriu de grad 4. Si nici creanta nu e automat exigibila. Doar ca fortzandu-ne sa mergem la masa credala mi se pare ca ne fortzeaza sa recunoastem o stare de insolventa normala a dealerului sara motors. Ceea ce nu e cazul, pentru ca a fost inselaciune ce a facut sara motors. Altfel, daca ar fi vrut, cred ca Suzuki Romainia ar fi gasit o modalitate sa inceapa sa livreze masinile fara sa ne plimbe pe la administrator judiciar, tribunal, etc. Ne-a umilit sara motors destul, nu trebuie sa o faca si ei din nou.
  • Vitara ?

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #135 : 21.Nov.2017, 08:51:31 p.m. »
Elegant ar fi sa sa va trimita un angajament, ceva scris ca dupa ce se parcurg niste etape legale preiau creanta si mai ales in ce conditii
Daca se merge penal e un principiu de drept-penalul tine in loc civilul, asa ca se poate taragana despagubirea pana se solutioneaza procesul penal.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: JhonS

Offline JhonS

« Răspuns #136 : 23.Nov.2017, 10:58:54 p.m. »
Acum inteleg in sfarsit de ce Suzuki Romania dorea sa facem plangeri penale neaparat, chiar sa le si vada, ei dorindu-si foarte tare "sa vada vinovatii pedepsiti aspru, astfel ca niciun dealer sa nu mai indrazneasca sa facace o facut Sara Motors".
  • Vitara ?

Offline Daniel Greu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • Timisoara
« Răspuns #137 : 28.Nov.2017, 10:57:30 p.m. »
Eu am senzatia ca de la Suzuki Romania pana la Sara Motors, toti sunt mana in mana.
  • Ignis 1.3

Online aleksanders

« Răspuns #138 : 29.Nov.2017, 09:19:59 p.m. »
Nu uitati un lucru... cati ani la randu Sara a vârât multi bani in buzunarul Suzuki! Si veti primi singuri raspunsul!
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea