Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii  (Citit de 16807 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii
« Răspuns #10 : 22.Sep.2017, 08:04:00 a.m. »
@gabip: imi pare rau de problemele intampinate la achizitia masinii, dar esti foarte greu de urmarit (prea putine semne de punctuatie, putine despartiri de idei). Recomand mai mult calm la scrierea postarii...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline alin_83

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Timisoara
« Răspuns #11 : 22.Sep.2017, 12:13:28 p.m. »
Eu m-am informat in ungaria la suzuki si mi sa spus ca masina mea nu este platita de catre SARA MOTORS si din aceasta cauza nu o pot incarca se pare ca sta de cca 3 luni acolo,azidimineata tipa din ungaria nu a m-ai fost asa de amibila si a zis sa i-au legatura cu directorul general Suzuki Romania,din pacate acesta nu este de gasit.Am sunat la suzuki romania si cel de la celalat capat al firului m-ia zis ca ei sunt serviciu asistenta si nu poate sa imi faca legatura.Nu stiu ce sa mai cred,cat despre  d-na director general Alina Armas ce sa va spun dansa nu a putut sa-mi spuna de ce nu a achitat masina la fabrica din ungaria,o tot dadea ca ea a platit un lot si ca trebuie sa le vina ,am tot insitat ca sa imi spuna de ce nu  platit masina, dar nimic. Daca nu imi ajunge masina cat mai resede o sa le deschid proces .

Salutare ,am facut si eu comanda de un Suzuki Vitara la faimosul dealer SC SARA MOTORS la inceputul lunii aprilie,mi -sa spus ca masina va ajunge la sf. lunii iunie,bine inteles ca masina nu a ajuns atunci,am mai amanat inca o luna ,dar nici la sfarsitul lunii iulie nu a ajuns,bine-nteles ca mi sa spus ca masina va ajunge in prima săptămână din luna septembrie dar nu a ajuns.
La 1august am primit de la ei seria de sasiu si de motor,eu am intrebat de ce dureaza atat timp.
Raspunsul a fost ca nu sa incarcat de la fabrica,eu cred altceva ,cred ca masina comandata de mine nu a fost platita de catre SARA MOTORS fabricii Suzuki,tind cont de faptul ca aceasta masina a fost achitata integral de mine.
Am de gand sa ii dau in judecata,pt ca nu se poate asa ceva,numai la SARA MORTORS se poate asa ceva

Salut,
Citind ce ai scris mai sus parca e vorba de situatia mea :( exact faza cu intarzierile, cu seria primita in august..., etc)
Masina achitata integral in martie, viitorul termen de livrare este saptamana 25-29 septembrie, adica saptamana viitoare. Sunt tare curios, dar din experienta nu-mi fac mari sperante. Ce sa zic, daca citeam inainte poate aveam masina acum... Te anunt saptamana viitoare ce eveniment neasteptat a mai aparut.

Salut,ti-a confirmat data de incarcare?
« Ultima Modificare: 22.Sep.2017, 01:02:45 p.m. de gabineg »
  • Vitara1.6DDIS Spirit allgrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 22.Sep.2017, 01:07:45 p.m. »
Reinoiesc apelul colegului @shpeedy: suntem solidari cu cei care intampina probleme cu dealerul timisorean si ne pare rau pentru situatia creata.

Totusi, ii rog sa-si adune gandurile si sa scrie corect, respectand ortografia si gramatica limbii romane. Multumesc!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: shpeedy, rexkrokiDAU

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #13 : 22.Sep.2017, 01:14:08 p.m. »
Avand in vedere ca ai platit masina iar fabrica spune ca nu a primit banii de la dealer, daca reusesti sa obtii in scris de la unguri, fa plangere penala pentru inselaciune si administrativ la protectia consumatorilor.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline friedrr

« Răspuns #14 : 22.Sep.2017, 01:54:32 p.m. »
Am trecut si eu prin acceasi situatie, nu mai poti fi coerent nici in gandire nici in vorbire (scriere) dupa asa o experienta.
  • Vitara Luxus 1.6 allgrip benzina

Offline Adun

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
    • Timisoara
« Răspuns #15 : 22.Sep.2017, 02:41:14 p.m. »
Salut,

Deci am vorbit cu Suzuki Romania si Suzuki Ungaria. La Suzuki Romania cand am inceput cu "am cumparat de la Sara Motors" deja tonul era de oameni satui :) .
La Suzuki Ungaria mi-au confirmat ca deja au fost informati de catre Suzuki Romania de catre problema ( +1 pentru Suzuki Romania) iar raspunsul il voi primi tot de la Suzuki Romania in maxim o saptamana. Daca si in cazul meu voi afla ca masina este fabricata si nu a fost platita urmatorul drum il fac la politie.
Sper ca am fost coerent :)

• Suzuki Vitara 1.6 2WD Passion AT

Offline ...

« Răspuns #16 : 22.Sep.2017, 02:43:05 p.m. »
Nu fac decat sa te amane, nu te baza pe niciunii. Direct la politie. Parerea mea. Hic.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #17 : 22.Sep.2017, 02:57:30 p.m. »
Sper ca am fost coerent :)

Foarte coerent. Situatia pare similara cu Caritas-ul anilor 90 sau cu bula imobiliara din 2008. Explodeaza numarul de clienti (sa zicem intr-o prima instanta) nemultumiti... :dknw:

P.S. Suzuki Ungaria si Suzuki Romania sunt pe acelasi palier ierarhic. Deasupra se afla Magyar Suzuki Corporation.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

« Răspuns #18 : 22.Sep.2017, 03:28:44 p.m. »
Eu nu inteleg de ce nu le retrag licenta, prin 2009 stiu ca b&s pierduse licenta

« Răspuns #19 : 22.Sep.2017, 04:12:20 p.m. »
Din ce m-am uitat pe siteul Ministerului finantelor, la situatii financiare si bilanturi
http://www.mfinante.gov.ro/pjuridice.html?pagina=domenii
am constatat ca la acelasi sediu si-au mai infintat o firma cu nume similar, in 2017.
Daca ar fi sa speculez, fara dovezi, as zice ca se pregatesc sa mute activitatea de pe una pe alta.