0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: alin_83 din 21.Sep.2017, 07:16:00 a.m.Salutare ,am facut si eu comanda de un Suzuki Vitara la faimosul dealer SC SARA MOTORS la inceputul lunii aprilie,mi -sa spus ca masina va ajunge la sf. lunii iunie,bine inteles ca masina nu a ajuns atunci,am mai amanat inca o luna ,dar nici la sfarsitul lunii iulie nu a ajuns,bine-nteles ca mi sa spus ca masina va ajunge in prima săptămână din luna septembrie dar nu a ajuns.La 1august am primit de la ei seria de sasiu si de motor,eu am intrebat de ce dureaza atat timp.Raspunsul a fost ca nu sa incarcat de la fabrica,eu cred altceva ,cred ca masina comandata de mine nu a fost platita de catre SARA MOTORS fabricii Suzuki,tind cont de faptul ca aceasta masina a fost achitata integral de mine.Am de gand sa ii dau in judecata,pt ca nu se poate asa ceva,numai la SARA MORTORS se poate asa cevaSalut, Citind ce ai scris mai sus parca e vorba de situatia mea exact faza cu intarzierile, cu seria primita in august..., etc)Masina achitata integral in martie, viitorul termen de livrare este saptamana 25-29 septembrie, adica saptamana viitoare. Sunt tare curios, dar din experienta nu-mi fac mari sperante. Ce sa zic, daca citeam inainte poate aveam masina acum... Te anunt saptamana viitoare ce eveniment neasteptat a mai aparut.
Salutare ,am facut si eu comanda de un Suzuki Vitara la faimosul dealer SC SARA MOTORS la inceputul lunii aprilie,mi -sa spus ca masina va ajunge la sf. lunii iunie,bine inteles ca masina nu a ajuns atunci,am mai amanat inca o luna ,dar nici la sfarsitul lunii iulie nu a ajuns,bine-nteles ca mi sa spus ca masina va ajunge in prima săptămână din luna septembrie dar nu a ajuns.La 1august am primit de la ei seria de sasiu si de motor,eu am intrebat de ce dureaza atat timp.Raspunsul a fost ca nu sa incarcat de la fabrica,eu cred altceva ,cred ca masina comandata de mine nu a fost platita de catre SARA MOTORS fabricii Suzuki,tind cont de faptul ca aceasta masina a fost achitata integral de mine.Am de gand sa ii dau in judecata,pt ca nu se poate asa ceva,numai la SARA MORTORS se poate asa ceva
Sper ca am fost coerent