Salutare forum si bine v-am gasit.
De ceva timp sunt cu pata pusa pe Ignis. Ma gandesc la variantele din 2005 sau nitel mai sus.
Ce vreau de la aceasta masina e sa ma pot baga pe drumuri mai greoaie pentru masinile comune de oras. Deci sunt foarte atras de varianta 4x4 pe benzina. Dar ma cam supara valorile consumului.
Consider ca situatia de mai sus cu drumurile nasoale ar fi intalnita in medie de 2-3 ori pe luna, raportat la un an. Cine stie, poate mai des daca ma prinde boala.
Evident ca ma gandesc la consum. Iarna din cauza frigului vreau sa merg cu masina pana la servici si inapoi. Nu e departe. Trafic de zone laturalnice ale Clujului, nimic prea iesit din comun.
In rest nu circul prea des prin oras cu masina. Avem o VW Bora in casa si mergem cu ea la cumparaturi sau alte activitati de genul. Ma intereseaza mai mult de cum s-ar descurca masina la munte, pe drumuri care duc la campuri de bureti s.a.m.d.
Deci problema consumului ma face sa ma gandesc la varianta diesel cu motor Multijet. Am inteles ca sunt motoare ok, poate ma convingeti voi cunoscatorii. Consumul pare decent. Mult mai decent decat benzinarul.
Dar aici deja nu mai avem 4x4. Ce parere au aventurosii si mini exploratorii ai naturii detinatori sau fosti detinatori de acest model cand vine vorba de iesit din oras?
Astept cu mare interes pareri pro si contra din partea voastra, mai ales daca ati avut vreo experienta cu aceste masini. Daca ati fi in locul meu si ati avea aceste preferinte, care ar fi versiunea pe care ati considera-o?