Autor Subiect: MJD Prestige EXIM - Bucuresti  (Citit de 12790 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aavii

Re: MJD Prestige EXIM - Bucuresti
« Răspuns #10 : 31.Iul.2019, 03:39:33 p.m. »
Unde zice sa te duci la service-uri agreate suzuki?
Uite aici list completa a service-urilor autorizate
http://www.rarom.ro/?page_id=889

Orice service de aici este service autorizat si nu au voie sa iti influenteze garantia.
Mai mult, daca observi nu toti dealerii au si service conform site-ului suzuki,. In cazul cand cumperi de la un dealer care nu e service suzuki ce faci? La care te duci?
  • Suzuki Vitara S grade

Offline dthem

« Răspuns #11 : 31.Iul.2020, 03:12:24 p.m. »
Hai sa mai radem putin. In apropierea reviziei 2 am cerut o cotatie de pret de la toti dealerii din Bucuresti. Mai jos conversatia cu MJD (e in curs de derulare inca). Se citeste de jos in sus, desigur  :-)) Am anonimizat cu LA numele persoanei cu care am vorbit, ca nu vreau neaparat sa o fac de ras.

Acela nu este extras din manualul producatorului. Ce ati scris dvs. acolo sunt niste cuvinte pentru a va justifica acum in fata mea pentru ca ati afirmat o prostie.

Va dau eu extras din manualul cu care a fost livrata masina, pagina 7-27. Daca aveti amabilitatea sa cititi veti vedea ca lichidul de racire se schimba prima data la 160.000 de km, iar apoi la fiecare 80.000 de km. De aici pana la ce ati scris dvs. mai jos e o distanta foarte lunga.

Sincer, nu stiu daca vreau sa vin cu masina la revizie intr-un service in care omul responsabil cu reviziile face confuzii atat de grave.

Daca nu sunteti de acord cu ce am scris, va ascult. Pentru confirmare pot da forward sirului de conversatii la Suzuki Romania.

Sent from Mail for Windows 10

From: LA
Sent: 31 July 2020 12:40
To: 'Dan Munteanu'
Subject: RE: oferta revizie

Plan de intretinere       

Revizia 2   Ulei motor (Î)
   Filtru ulei (Î)
   Filtru aer (Î)
   Antigel (Î)
   Lichid de frana (Î)
   (2an/40000 Km)

From: Dan Munteanu [mailto:dan.munteanu@live.com]
Sent: Friday, July 31, 2020 12:18 PM
To: LA
Subject: Re: oferta revizie

Nu am întrebat nimic de lichidul de frâna. Va rog extras oficial din manual unde spune ca lichidul de răcire se schimba la intervalele pe care le-ați indicat.
Sent from my iPhone

On 31 Jul 2020, at 12:17, LA <LA@sdprestige.ro> wrote:

Lichidul de frana si lichidul de racire se schimba obligatoriu la 2 ani sua 30000 km

Cu stima

Sent: Friday, July 31, 2020 11:32 AM

Multumesc.

Pentru ce motiv se schimba lichidul de racire?

Sent: 31 July 2020 11:28

Buna ziua,

Mai jos oferta noastra de pret piese+manopera:

Ulei motor 4x 40.5+ tva
Garniture buson golire 5.7 + tva
Filtur ulei 43.71 + tva
Filtru aer 90 .36 + tva
Lichid frana 2x 26.35+ tva
Lichid racire 4x 27.9+ tva
Spray curatator 13.5 + tva

Manopera 440 + tva

Verificarile sunt incluse in pret

Cu stima

Sent: Friday, July 31, 2020 11:07 AM

Buna ziua, am scris in mail. Cand voi veni la revizie va avea 30.000.

Sent: 31 July 2020 11:06

Buna ziua,

Va rog sa-mi comunicati cati km are acum masina la bord pentru a va putea face o oferta cat mai exacta!

Cu stima

Sent: Friday, July 31, 2020 10:04 AM
To: vanzari@suzukidageco.ro
Subject: oferta revizie

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu o oferta de pret pentru revizia 2 la Suzuki Vitara. Seria: TSMLYDA1S00669879. Km: 30.000. In oferta va rog sa nu includeti filtrul de aer pentru habitaclu. As dori de asemenea si o verificare a sistemului de suspensie, intrucat am sesizat niste zgomote si vibratii in ultima vreme.

Multumesc.

• Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

The following users thanked this post: remarque, Dogy

Offline enicky

« Răspuns #12 : 01.Aug.2020, 07:33:27 p.m. »
    Ce mica e lumea : pe doamna de la vanzari o stiu de la Radacini din 2015, cand mi-a vandut Vitara.
Am doar cuvinte de lauda fata de ea.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #13 : 02.Aug.2020, 12:25:06 a.m. »
Hai sa mai radem putin. In apropierea reviziei 2 am cerut o cotatie de pret de la toti dealerii din Bucuresti. Mai jos conversatia cu MJD (e in curs de derulare inca). Se citeste de jos in sus, desigur  :-)) Am anonimizat cu LA numele persoanei cu care am vorbit, ca nu vreau neaparat sa o fac de ras.

Daca ala e praf, oare mecanicii cum or fi?
Sincer, cred tot mai des ca suntem blestemati sa avem servicii de cacao.
Stiu, o sa apara iar vreun moderator sa-mi zica sa nu generalizez, ca sunt cazuri izolate.
Dar daca ne apucam sa le adunam pe toate de pe forum o sa constatam ca de fapt e ceva generalizat.

PS: Dupa ce ma bag azi pe sub masina o sa revin.
Stiu, e duminica, dar o sa va pun niste poze (mai spre seara, astept sa iasa popa din biserica - sa nu ma trasneasca) si o sa generalizez din nou.
Tineti aproape.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline dthem

« Răspuns #14 : 02.Aug.2020, 12:09:33 p.m. »
    Ce mica e lumea : pe doamna de la vanzari o stiu de la Radacini din 2015, cand mi-a vandut Vitara.
Nu are nicio legătura ce ai scris acolo cu dimensiunea planetei sau cu ce încercam eu sa zic. Dacă apreciezi un service prin raportare la oamenii din vânzări ai îmbătrânit degeaba.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline enicky

« Răspuns #15 : 02.Aug.2020, 12:24:42 p.m. »
  Pentru cei care n-au priceput, postarea mea(citata mai sus) are legatura cu titlul topicului (MJD Prestige EXIM - Bucuresti), aceasta fiind o companie care are in obiectul de activitate  vanzari(auto) si service !

Afirmatiile legate de  modul meu de viata intra deja in sfera personala, deci n-au nicio legatura cu subiectul/topicul de fata, prin urmare rog un moderator sa ia masurile ce se impun conform regulamentului forumului !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 02.Aug.2020, 12:37:05 p.m. »
@enicky: cum ti se mai întâmplă uneori, postarea ta a picat ca nuca in perete. Nici acum nu-mi dau seama dacă persoana apreciata de tine este una si aceeasi cu cea criticată de către @dthem.
@dthem , remarca ta a fost cel putin neeleganta, mai ales prin prisma unuia care nu si-a declarat varsta pe forum. Sa stii ca batranetea e o boala care se ia, asta daca ai noroc in viata... 

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #17 : 02.Aug.2020, 12:55:51 p.m. »
  Daca dai click in postarea mea pe  doamna de la vanzari te vei lamuri imediat.

Iar postarea mea n-are nicio legatura, dar absolut niciuna, cu postarea anterioara !

Nu vad obligativitatea ca postarea mea sa se coreleze cu cealalta !
Multumesc !

Offline remarque

« Răspuns #18 : 02.Aug.2020, 02:04:01 p.m. »
Acela nu este extras din manualul producatorului. Ce ati scris dvs. acolo sunt niste cuvinte pentru a va justifica acum in fata mea pentru ca ati afirmat o prostie.

Va dau eu extras din manualul cu care a fost livrata masina, pagina 7-27. Daca aveti amabilitatea sa cititi veti vedea ca lichidul de racire se schimba prima data la 160.000 de km, iar apoi la fiecare 80.000 de km. De aici pana la ce ati scris dvs. mai jos e o distanta foarte lunga.

Sincer, nu stiu daca vreau sa vin cu masina la revizie intr-un service in care omul responsabil cu reviziile face confuzii atat de grave ...

Sunt puțini cei care procedează ca tine și cer oferte pentru revizii.

Or fi "confuziile grave" neintenționate ?
« Ultima Modificare: 02.Aug.2020, 02:18:43 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline gxx

« Răspuns #19 : 02.Aug.2020, 11:10:19 p.m. »
In primul mail arată că ar fi fost trimis către dageco, nu către MJD prestige
  • Vitara 2019, 1.4 allgrip, echipare passion