0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Hai sa mai radem putin. In apropierea reviziei 2 am cerut o cotatie de pret de la toti dealerii din Bucuresti. Mai jos conversatia cu MJD (e in curs de derulare inca). Se citeste de jos in sus, desigur Am anonimizat cu LA numele persoanei cu care am vorbit, ca nu vreau neaparat sa o fac de ras.
Ce mica e lumea : pe doamna de la vanzari o stiu de la Radacini din 2015, cand mi-a vandut Vitara. Am doar cuvinte de lauda fata de ea.
Acela nu este extras din manualul producatorului. Ce ati scris dvs. acolo sunt niste cuvinte pentru a va justifica acum in fata mea pentru ca ati afirmat o prostie.Va dau eu extras din manualul cu care a fost livrata masina, pagina 7-27. Daca aveti amabilitatea sa cititi veti vedea ca lichidul de racire se schimba prima data la 160.000 de km, iar apoi la fiecare 80.000 de km. De aici pana la ce ati scris dvs. mai jos e o distanta foarte lunga.Sincer, nu stiu daca vreau sa vin cu masina la revizie intr-un service in care omul responsabil cu reviziile face confuzii atat de grave ...