Buna ziua!
Sambata am facut a doua revizie a masinii. Am profitat ca eram si in vizita la parinti dar si ca au program in weekend.
In weekend lucrau in regim restrans dar am fost foarte multumit de timpul petrecut acolo. Domnul C, care s-a ocupat de programarea mea este un om minunat.
- m-au lasat sa stau in limita bunului simt langa masina, eram curios cum arata pe sub si spre mirarea mea zici ca este noua;
- aveau si un geam prin care teoretic puteam vedea masina. Spun teoretic pentru ca:
a) sunt cateva birouri in fata;
b) se oglindeste de la lumina din interior;
c) deseori intra masini pentru ITP si blocheaza toata vederea.
- prestarea serviciilor la fel ca in Bucuresti, la service-ul unde ma duceam; Ba chiar aici m-au intrebat daca vreau sa stau langa masina cand desigileaza uleiul si daca vreau filtrele de aer acasa.
- oamenii (pe care i-am intalnit: inginer/mecanic/agent showroom) foarte calmi, glumeti dar totusi profesionisti, m-am simtit respectat.
- cu minim 330lei mai ieftin ca in Bucuresti.
- inginerul mi-a raspuns la tot felul de intrebari tehnice pe care le aveam eu, nu neparat legate de masina mea (nu am avut multe dar am facut coversatie);
Clar am sa ma mai intorc acolo la revizii, ba chiar ma gandesc sa fac la ei ITP-ul. Ce mi-a placut cel mai mult a fost felul cum am fost tratat, ceea ce nu am simtit in Bucuresti nici la dealer nici la service.