0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Fii liniștit, asa "face" multe. O sa te înveți să pleci cu a 2-a, iar la marsarier sa mai "mesteci o data in benzina" cu ambreiajul apăsat.
Am S-crossul de aproape o lună (2300 km) și am ceva posibile probleme cu cutia de viteze (6 trepte manuală) :— când întra în marșarier uneori se aude un carait (când duc maneta în poziție, înainte de eliberarea ambreiajului). S-ar putea să fie zgomotul descris și ceva mai sus în discuție.- ocazional nu întra în viteza 1 până nu dau drumul la ambreiaj și apăs din nou. Problema pare să înceapă să se rărească pe măsură ce fac km cu mașina. S-a mai confruntat cineva cu chestiile astea, și dacă da, cum le-ați rezolvat?
Am S-crossul de aproape o lună (2300 km) și am ceva posibile probleme cu cutia de viteze (6 trepte manuală) :— când întra în marșarier uneori se aude un carait (când duc maneta în poziție, înainte de eliberarea ambreiajului). S-ar putea să fie zgomotul descris și ceva mai sus în discuție.Si la "balenuta" mea caria la trecerea în marșarier. Până pe la 3000 km, destul de des. Acum, s-a rărit...face cam de 2-3 ori pe lună.