Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki NEW IGNIS
»
Imbunatatiri NEW IGNIS
(Moderator:
gabineg
) »
Montare cheder
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
Mergi Jos
Autor
Subiect: Montare cheder (Citit de 2061 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
enicky
Hero Member
Mesaje postate: 12742
Gen:
Bucuresti
Montare cheder
«
:
02.Feb.2018, 10:38:21 p.m. »
@Cristi R
eram pe Delea Noua, tocmai parcasem si m-a frapat conturul negru al usilor pe care-l mai vazusem undeva si de care parca n-ai zis nimic, m-am uitat apoi pe forum si mi-am zis ca tu trebuie sa fi fost. Nu mi-ai zis da ca acum dupa schimbare, chiar si cu lest-ul tau, masina e mai ridicata.
memorat
Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
Jurnal de bord
The following users thanked this post:
Cristi R
Cristi R
Jr. Member
Mesaje postate: 92
Gen:
Bucuresti
Re: Montare cheder
«
Răspuns #1 :
03.Feb.2018, 01:19:08 p.m. »
Buna ziua enicky,
Da acolo am fost cu baiatul meu. Am stat destul de mult in zona Delea Veche ca l-am asteptat pe fimi-u. Mi-ar fi placut sa ne cunoastem si sa vorbim mai ales ca o intalnire din asta este pe cat de surprinzatoare pe atat de placuta. Eu mai merg pe acolo joia dimineata asa ca daca ma vezi da cu ceva dupa mine !! Oricum de acum am sa fiu si eu atent dupa o Vitara culoarea ca a mea fiindca nu prea stiu cum altfel as putea sa te identific !!
Acum sunt tare suparat ca am scris aproape o ora la acest text (care era mult mai mare) si dintr-o apasate de buton gresita l-am pierdut lucru care m-a suparat peste masura. Acum reiau dar de fiecare data cand patesc asta nu-mi mai iese scrisul ca prima data si imi vine sa-mi dau palme cat de batut in cap sunt. Noroc ca prostia nu ma doare asa tare.... In fine...incerc sa reiau....
Conturul usilor este facut cu un kedar sau (chedar nu prea stiu cum se scrie corect) cumparat la set de 2 m de la Dedeman sub titulatura de "protectie muchie usa" si este in 2 culori ...maro si negrul acesta. Nu stiu daca am facut prea bine dar am pus la toate masinile pentru protectie la lovituri si de design oarecum. La asta mica la una din usi datorita cred a unei mici erori de caroserie mi-l si scuipa afara pe usa dreapta fata pe o distanta de vreo 10 cm. Spun ca nu am facut bine fiindca ma gandesc ca ar putea retine apa si ..asta nu e prea bine. Oricum ma mai gandesc daca le las sau nu. Cauciucul e moale si pare de buna calitate dar ... in fine oi vedea.
Te salut respectuos si sper sa ne mai vedem pe acolo,
Cristi R
PS. Bineinteles ca nu mi-a mai iesit textul cum vroiam ...
memorat
Suzuki Ignis 2017
enicky
wolfin
Hero Member
Mesaje postate: 2224
Gen:
N'am gasit cu dacia
B
«
Răspuns #2 :
03.Feb.2018, 07:52:44 p.m. »
salut baieti
eu am bagat de la norauto
https://www.norauto.ro/huse-protectii-exterior/441710-set-2-protectii-usi-one-215-cm-negru.html
sau
https://www.norauto.ro/huse-protectii-exterior/441728-bagheta-clip-norauto-3-m-clip-u-negru.html
memorat
vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970
enicky
Hero Member
Mesaje postate: 12742
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #3 :
03.Feb.2018, 08:34:48 p.m. »
@Cristi R
eu o trag pe trotuarul cu mega.
Tot din cauza loviturilor am pus si eu bandouri laterale.
Sunt bune chederele, astea(de la nora) sunt mai lungi, de 3m, cred ca mai tine si de curent si zgomot. E bun ca are si adeziv, deci trebuie pus vara. Site-ul trebuia bagat la accesorii auto Vitara. Nu stiu daca si cele din Dedeman au adeziv. Si cred ca ar fi bine sa-l bagi
@wolfin
.
memorat
Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
Jurnal de bord
Cristi R
wolfin
Hero Member
Mesaje postate: 2224
Gen:
N'am gasit cu dacia
B
«
Răspuns #4 :
03.Feb.2018, 09:37:28 p.m. »
Eu am pus de la norauto doar pe stanga....fara adeziv...si sunt ff ok..urmeaza si pe dreapta
memorat
vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970
Cristi R
Jr. Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #5 :
05.Feb.2018, 05:56:55 a.m. »
Buna ziua enicky,
Eu cand merg pe acolo parkez acolo in parcarea triunghiulara din spatele bisericii. Am sa ma uit si eu dupa masina ta si implicit dupa tine. Oricum daca iti vad masina daca imi permiti am sa ma uit mai atent la chederele care spui ca ti le ai pus si tu. Eu m am chinuit destul de mult cu astea si nici nu sunt cine stie ce ....si da nu au adeziv ...eu am luat adezivul separat tot de la Dedeman .... Un fel de prenadez de lipit pantofi... Asta e ...atata m a dus mintea... De aceea am spus ca nu stiu cat de buna e solutia mea si nu prea am comentat acest aspect.
Te salut respectuos si va doresc la toti forumistii o saptamana buna,
Cu stima,
Cristi R.
memorat
Suzuki Ignis 2017
enicky
Cristi R
Jr. Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #6 :
05.Feb.2018, 06:01:16 a.m. »
Multumesc wolfin pentru linkuri,
Ma voi uita la ele cand ajung pe un calculator cu monitor mai mare ca am chiorat de tot cu telefonul asta.
memorat
Suzuki Ignis 2017
duculetu
Hero Member
Mesaje postate: 870
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #7 :
14.Feb.2018, 01:24:13 p.m. »
Nu imi este total clar despre ce discutati aici
. Chedere de genul
asta
sau defapt este o protectie suplimentara pentru momentul cand deschizi usile cum este
asta
?
LE: modificat conform regulament.
«
Ultima Modificare: 14.Feb.2018, 01:38:30 p.m. de duculetu
»
memorat
Ignis '17
Jurnal de bord
marius31
Newbie
Mesaje postate: 19
Gen:
Calarasi
«
Răspuns #8 :
22.Oct.2018, 07:21:31 p.m. »
Salut,
Ma bate gandul sa imi pun si eu cheder sau bandou, am sunat la dealer si am avut un soc, cele inguste 650 lei iar cele late gen C4 Cactus 1250 lei, chiar nu se gasesc mai ieftine ? As vrea din cele late, daca si-a pus cineva imi poate spune daca a gasit mai ieftine de atat?
memorat
Suzuki Ignis
Myhay
Hero Member
Mesaje postate: 903
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #9 :
22.Oct.2018, 09:43:17 p.m. »
Sunt foarte interesante aceste protectii. Am si eu neaparat nevoie de unele sa pun la toate usile. La usile fata am deja 2 puncte sarite de vopsea pe muchii. Deci sa inteleg ca aceste protectii din cauciuc sunt universale , se potrivesc la toate portierele? Cantul portierei la Baleno este cam atipic , fiind in ''valuri''. Ceva poze de la posesorii acestor protectii , va rog? Sunt curios cum vin pe cantul portierei , daca se mai inchid cum trebuie portierele dupa montaj sau daca vin bine. Or exista si de origine la dealer?
«
Ultima Modificare: 22.Oct.2018, 10:07:35 p.m. de Myhay
»
memorat
Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic
Jurnal de bord
Tipărire
Pagini: [
1
]
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»