Autor Subiect: Suspensii, arcuri, amortizoare, New Vitara  (Citit de 11845 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline daktery

Re: Suspensii, arcuri, amortizoare, New Vitara
« Răspuns #60 : 08.Iun.2021, 10:43:23 a.m. »
Din punctul meu de vedere daca ai facut 15 drumuri cu 3 pasageri in spate si cu bagaje, trebuia sa te orientezi catre alta masina.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

• Suzuki Vitara 1.6 vvt/spirit/allgrip/MT

Offline enicky

« Răspuns #61 : 08.Iun.2021, 11:49:43 a.m. »
    Mai este si varianta "mama" : https://mad-suspensionsystems.com/en/
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline VictorN

« Răspuns #62 : 08.Iun.2021, 11:57:19 a.m. »
Le-am cerut informații celor din primul link.
Aduc pe comandă, 800 lei transport inclus.
O varianta mai ieftina fara dubiu, dar cat de eficienta o fi?

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline enicky

« Răspuns #63 : 08.Iun.2021, 12:09:47 p.m. »
  Da, nu stiu ce varianta ai cerut, ale mele au costat 2000lei.(sunt cele care o "inalta")
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline VictorN

« Răspuns #64 : 08.Iun.2021, 12:25:07 p.m. »
Varianta cu arcuri ajutătoare pe spate.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline cristidav

« Răspuns #65 : 08.Iun.2021, 01:18:23 p.m. »
O sa ne spui tu, daca iti comanzi. Ma bate si pe mine gandul in viitor. 2 copii, corturi si cateva sticle cu apa de izvor si e cam lasata... Mama lor de japonezi pitici...
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline VictorN

« Răspuns #66 : 27.Aug.2023, 10:13:40 a.m. »
O sa ne spui tu, daca iti comanzi. Ma bate si pe mine gandul in viitor. 2 copii, corturi si cateva sticle cu apa de izvor si e cam lasata... Mama lor de japonezi pitici...
Deși as fi vrut nu le-am mai pus. Am întrebat la rădăcini și ar fi fost de acord sa le monteze. Mașina are acum 4 ani și fata de o Vitara noua e vizibil mai lăsata pe spate, fără pasageri/bagaje, dar parca nu mai plonjeaza atât. Probabil fiind mai lăsată nu mai are aceeasi cursa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline enicky

« Răspuns #67 : 27.Aug.2023, 05:18:47 p.m. »
Deși as fi vrut nu le-am mai pus. Am întrebat la rădăcini și ar fi fost de acord sa le monteze. Mașina are acum 4 ani și fata de o Vitara noua e vizibil mai lăsata pe spate,
   De ce?!! Da, sunt niste costuri, asa e, dar, ca exemplu, eu am vazut-o pe a mea intr-o benzinarie, cu trei persoane+bagaje(simple, pt. o excursie de 2 zile), ma uitam si nu-mi venea sa cred, mai avea putin si isi lua "zborul"! :)
  Atunci a fost momentul decisiv. Ma gandeam ca daca eram mai grei, sau mai multi, sau bagaj mai greu, cum ar arata? Era clar ca si stabilitatea ii era grav afectata. Atunci am decis sa schimb arcurile.
Ciudat mi s-a parut si cand am testat amortizoarele originale, acum vreun an+ parca, cele de pe spate erau mult mai afectate(adica mai proaste), decat cele de pe fata.

The following users thanked this post: cristidav