Autor Subiect: [Tutorial] Cum sa inmatriculezi o masina noua  (Citit de 42130 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: [Tutorial] Cum sa inmatriculezi o masina noua
« Răspuns #60 : 26.Aug.2016, 02:43:50 p.m. »
in bucuresti nu se mai pot prelungii nr rosii  :baston:

Serios? Care ar fi motivația? (mă interesează mai ales baza legală în care s-a luat această decizie)
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline enicky

« Răspuns #61 : 26.Aug.2016, 03:01:26 p.m. »
O fi asa greu sa se puna o viza pe o foaie?
      La voi nu merge cu p.c.r ? Adica cu o "atentie"? :) Nu sunt adeptul metodei, dar daca n-ai incotro....
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dAlex

« Răspuns #62 : 26.Aug.2016, 03:58:27 p.m. »
      La voi nu merge cu p.c.r ? Adica cu o "atentie"? :) Nu sunt adeptul metodei, dar daca n-ai incotro....

N-am incercat, dar baietii de la firmulitele care fac acte auto plantati la birourile din fata ghiseului zic ca s-ar putea. Si tind sa ii cred din moment ce la ei procesul in total dureaza 7 zile pe 150 de lei.

Domn' director zice ca-s minciuni. :-))
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline ASZ

« Răspuns #63 : 26.Aug.2016, 04:36:50 p.m. »
Nu inteleg, la Cluj am fost de 3 ori la Finante pt. astfel de vize si cu stat la coada cu tot nu am stat mai mult de max 30-40 min .. iar viza a fost pe loc.
DAlex, oare s-a terminat cerneala pt. stampila sau ce naiba dureaza 2 saptamani acea viza ???

Offline Vali D

« Răspuns #64 : 26.Aug.2016, 05:18:18 p.m. »
Nu inteleg, la Cluj am fost de 3 ori la Finante pt. astfel de vize si cu stat la coada cu tot nu am stat mai mult de max 30-40 min .. iar viza a fost pe loc.
DAlex, oare s-a terminat cerneala pt. stampila sau ce naiba dureaza 2 saptamani acea viza ???
O sa-ti raspund eu in locul lui - pentru ca Robu - primarul este un imbecil. Pe langa faptul ca a facut praf orasul, este o crima cu parcarile, mai ales daca nu esti din localitate, a birocratizat excesiv cam tot ce tine de administratie. Abia am venit de la rude, asa ca stiu despre ce este vb.

Offline PAR

« Răspuns #65 : 26.Aug.2016, 05:47:24 p.m. »
In legatura cu nr rosii, si mie mi-a spus firma, care s-a ocupat de inmatricularea masinii, ca nu se mai poate scoate inca un rand de nr rosii, la o masina noua.  Asta era in Aprilie.
  • Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT

Offline enicky

« Răspuns #66 : 26.Aug.2016, 08:37:34 p.m. »
Domn' director zice ca-s minciuni. :-))
             Pai tu l-ai intrebat pe director daca ce spun aia e adevarat?!  Iti dai seama ca n-o sa recunoasca niciodata.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dAlex

« Răspuns #67 : 30.Aug.2016, 01:16:19 p.m. »
Nota bene: daca esti din Timisoara da 150 de ron la o firma sa iti faca inmatricularea.

Dupa 3 saptamani, in care am stat in total aproximativ 4-5 ore la cozi la anaf, primarie, inmatriculari, mai am de asteptat 2 zile sa  primesc actele finale. Asta in conditiile in care am facut plangere la primarie si audienta la Directorul Directiei Fiscale, care n-au rezolvat nimic absolut. Inafara de metode ilegale, nu stiu ce as fi putut face mai mult sau mai bine.

Si am urmat procesul intocmai, cu actele corecte si fara probleme.

Ca sa simt si eu ca sunt roman!
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline PAR

« Răspuns #68 : 30.Aug.2016, 04:08:59 p.m. »
Asta am vrut sa zic si eu, de ce nu ai dat bani la o firma si gata. Mergeai doar dupa numere si acte.

Eu locuiesc la 30km de TM si Primaria ii la 2 pasi si goala, fara stat la rand, nici macar acolo nu aveam chef sa ma duc, i-am trimis tot pe ei. :)

• Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT

Offline marcone

« Răspuns #69 : 30.Aug.2016, 04:17:53 p.m. »
Asta am vrut sa zic si eu, de ce nu ai dat bani la o firma si gata.

Pentru ca situatia de fata e cel mai probabil cauzata de acesti intermediari, au contacte in primarie si primesc tratament preferential in detrimentul tau care astepti ca prostu'. Lucrurile ar trebui sa se rezolve prin posta/curier rapid, nu sa fii nevoit sa le bagi bani in buzunare acestor intermediari.

The following users thanked this post: kellogs