Salut, am reusit sa parcurg si eu pasii prezentati mai sus de marcone. Fisa de inmatriculare am descarcat-o de pe net, am completat-o pe calculator si pana la urma a fost ok. M-a intrebat in prima faza doamna de la taxe si impozite: unde este originalul? Daca i-am spus ca asta este fisa, a zis ,, si vreti sa pun stampila pe foita asta de hartie?'' I-am zis ca e descarcata de pe site-ul DITL, ca am dreptul sa o completez si de mana si nu a mai comentat. La sectorul 5, taxa de inmatriculare de 60 de lei, am platit-o cu cardul la sediul de la Blocul Turn. Taxa de talon 37 lei si pentru nr. preferentiale 85 lei - la Trezorerie (era in zona si nici nu iti ia comision). Ieri am fost la politie Pipera. Am ajuns pe la 10 (daca va duceti de la 8, e nebunie), erau cozi de 15-20 persoane pentru 2 ghisee. La mine au fost 18 persoane, la 11.20 aveam dosarul depus. Si acum...bomboana de pe tort: numerele si Talonul se elibereaza in 7 ZILE !!! Adica am programare pentru joia viitoare cand imi expira si numerele rosii.
p.s. Fisa de inmatriculare se poate edita in Adobe Reader