Autor Subiect: Iesiri (mai) off-road  (Citit de 17241 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Iesiri (mai) off-road
« Răspuns #50 : 11.Mai.2020, 02:19:48 p.m. »

Daca ai chef de duca, ai putea baga o Tabla butii, dinspre Valenii de munte (nu prea recomand cu coborare inspre Cheia).

Cand spui asta, te referi sa merg pe traseul acesta (nr 1): https://goo.gl/maps/GztZYwPPCbUTbLxV7

sau pe acesta (nr 2): https://goo.gl/maps/UPJgc2HZEeEZznPeA ?

Multumesc!

Ma refeream la nr. 2, prin Slon.

Am urcat pe nr. 2 si am coborat pe nr. 1 (de unde e filmarea facuta). Oricum, nici la coborare nu mi s-a parut floare la ureche...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: Dogy

Offline Dogy

« Răspuns #51 : 11.Mai.2020, 05:31:33 p.m. »
Da, nu pare deloc floare la ureche.
Sper ca prin Slon e totusi mai usor :)
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline shpeedy

« Răspuns #52 : 11.Mai.2020, 06:19:10 p.m. »
N-ar trebui sa ai probleme, mai ales ca ai ceva mai mult cuplu la turatii mici si anvelope mai noi - eu, la prima tentativa, m-am intors dupa ce am facut vreo 2/3 din drum (eram singur, nici nu lasasem nimanui vreo vorba pe unde sunt, anvelopele de vara erau in al saselea an de viata); la a doua tentativa acoperisem cam toate aspectele ignorate de la prima...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Dogy

« Răspuns #53 : 11.Mai.2020, 06:38:51 p.m. »
Da, tot singur am de gand, dar o sa anunt pe cineva :).
Anvelopele tocmai ce le-am pus din nou pe alea de vara. Nu sunt vechi, avand doar 1 an, dar am facut cu ele vreo 29.000 de km.
Oricum, tot fac planuri de iesit prin coclauri in drumetii dupa iesirea din starea de urgenta, dar se pare ca-mi fac degeaba, nu e clar daca se ridica restrictiile de circulatie.
« Ultima Modificare: 11.Mai.2020, 06:49:55 p.m. de Dogy »

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #54 : 12.Mai.2020, 10:05:18 a.m. »
Cei care aveți astfel de intenții când va fi voie, dați un semn pe aici - știu ceva doritori de circuite pe acolo, dar și prin alte părți!  :good:
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

The following users thanked this post: acidutzu, Dogy, Sefer Jesirah

Offline acidutzu

« Răspuns #55 : 12.Mai.2020, 10:31:07 a.m. »
Cei care aveți astfel de intenții când va fi voie, dați un semn pe aici - știu ceva doritori de circuite pe acolo, dar și prin alte părți!  :good:
Hear, hear  B-)
  • Vitara Boosterjet 1.4 AT

Offline boga81

« Răspuns #56 : 12.Mai.2020, 07:33:36 p.m. »
suntem suntem

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #57 : 12.Mai.2020, 10:09:00 p.m. »
mitu, mitu...sper sa nu fac s-cross-ul de ras!  :-))
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline Dogy

« Răspuns #58 : 08.Iun.2020, 10:54:52 p.m. »

Daca ai chef de duca, ai putea baga o Tabla butii, dinspre Valenii de munte (nu prea recomand cu coborare inspre Cheia).

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Mersi de pont! Am fost azi. A fost foarte ok, masina a urcat, o singura data am chinuit-o putin la o urcare. M-am gandit de cateva ori sa ma intorc, dar am continuat :)
https://suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=9118.msg301703#msg301703

The following users thanked this post: shpeedy

Offline Dogy

« Răspuns #59 : 05.Iul.2020, 10:00:18 a.m. »
Ieri am facut drumul care leaga Podu Dambovitei de Fundatica, fara sa-mi planific neaparat asta.

Am luat-o intai pe drumeagul care pleaca din Podu Dambovitei spre pensiunile de pe Valea Cheii si am tot mers pe el pana la un punct in care Fundatica parea pe Waze (fara semnal pe telefon) mai aproape decat sa ne intoarcem inapoi in DN 73.
Ne-am facut curaj (un curaj frate vitreg cu inconstienta) si am continuat spre Fundatica. Un drum ingust, de o masina, pe ceva ploaie, cu siroaie mari de apa curgand din greu prin cele doua sleauri ale drumului, cu raul Valea Cheii involburat ba pe stanga ba pe dreapta, foarte aproape de drum, cu aluviuni si pietre cazute in drum de pe versanti pe alocuri...
In ultimii 2 km drumul devine tot mai prost - nici nu mai aveam unde sa intorc -, dar cu grija si 4x4 am reusit sa ajungem cu bine in Fundatica - sat care, apropo, mai nou, are drumul principal asfaltat pana in Fundata.

Ajunsi pe asfalt, ne-am planificat sa facem drumul si in sens invers, dar nu pe ploaie :)

The following users thanked this post: Cristi (XTI), enicky, toma, perfidus