Autor Subiect: Iesiri (mai) off-road  (Citit de 17240 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Iesiri (mai) off-road
« Răspuns #30 : 25.Nov.2018, 08:19:38 p.m. »
In ciuda faptului ca a fost o iesire total ne-planificata, a fost o ora jumate de super-fun...

Am fost 2 cross-over-e (SX4 Classic) si 2 off-roader-e (Jimny & Feroza). Chiar daca nu se ridica la nivelul off-roader-elor, SX-urile fac o figura frumoasa, mai ales daca tinem cont de faptul ca - odata revenite la asfalt - nu au nici o problema in a tine pasul cu restul masinilor de pe sosea.

Chiar daca nu era nevoie, SX-ul mi-a mai confirmat ca are limitele dincolo de ale mele (ceea ce este bine) si ca anvelopele si garda la sol ajuta destul de mult la lipsa de putere / cuplu...

Multumim, @Cristi(XTI) pentru idee/propunere!

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: hugbear, gabineg, Cristi (XTI), rexkrokiDAU, Utilizator_Anonim

Offline boga81

« Răspuns #31 : 25.Nov.2018, 10:35:15 p.m. »
Super fun iesirea! Trebuie reeditata guys!

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

The following users thanked this post: hugbear, shpeedy, duculetu

Offline shpeedy

« Răspuns #32 : 25.Nov.2018, 11:03:26 p.m. »
Pentru adevaru' istoric, ultima poza ar arata cam asa ;) :

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Offline boga81

« Răspuns #33 : 25.Nov.2018, 11:17:39 p.m. »
Si sa nu uitam: dupa vreo 200m de mers inclinat pe taluz, ESPul intra in eroare :)

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline daktery

« Răspuns #34 : 26.Nov.2018, 09:10:25 a.m. »
Salutare,

Am impresia ca domnul cu Jimny parcheaza mereu in spatele meu cand ajunge acasa.

Salutare Vecine!!
  • Suzuki Vitara 1.6 vvt/spirit/allgrip/MT

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #35 : 26.Nov.2018, 10:27:03 a.m. »
Chiar daca nu se ridica la nivelul off-roader-elor, SX-urile fac o figura frumoasa, mai ales daca tinem cont de faptul ca - odata revenite la asfalt - nu au nici o problema in a tine pasul cu restul masinilor de pe sosea.

Chiar daca nu era nevoie, SX-ul mi-a mai confirmat ca are limitele dincolo de ale mele (ceea ce este bine) si ca anvelopele si garda la sol ajuta destul de mult la lipsa de putere / cuplu...

Intrebarea mea este daca experienta ta iti spune ca SX-ul ar fi facut fata si fara modernizarile pe care i le-ai adus, doar cu scuturi si cu roti de iarna. Si sa merg mai departe, cu motorul M16A de 107 CP.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online sfichiu

« Răspuns #36 : 26.Nov.2018, 10:34:20 a.m. »
Bravo baieti!...Frumoasa iesire in natura!! :clap:
  • VITARA S ,Matiz

Offline boga81

« Răspuns #37 : 26.Nov.2018, 11:30:26 a.m. »
Gabi, la 90% din distractie facea fata. E posibil sa fi avut probleme la iesirea din coborari, sa atinga cu botul. Dar daca mai merge si altcineva, poti verifica inainte la una inaltata.

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #38 : 26.Nov.2018, 01:40:56 p.m. »
Salutare,

Am impresia ca domnul cu Jimny parcheaza mereu in spatele meu cand ajunge acasa.

Salutare Vecine!!

E drept că tot în IF e parcat  ;) Dar... Jimny stă ”sub pământ”, într-un garaj tip open space.  :fluier:

Salutare și de la mine!  :)

LE: Stai, ești cu cea verde?  :D
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline shpeedy

« Răspuns #39 : 02.Dec.2018, 04:49:37 p.m. »
Chiar daca nu se ridica la nivelul off-roader-elor, SX-urile fac o figura frumoasa, mai ales daca tinem cont de faptul ca - odata revenite la asfalt - nu au nici o problema in a tine pasul cu restul masinilor de pe sosea.

Intrebarea mea este daca experienta ta iti spune ca SX-ul ar fi facut fata si fara modernizarile pe care i le-ai adus, doar cu scuturi si cu roti de iarna. Si sa merg mai departe, cu motorul M16A de 107 CP.

Acum am vazut intrebarea - scuze pentru intarziere, Gabi...

Parerea mea:
- cred ca cel mai pertinent raspuns ce il pot da este in postarea de aici, cand - la interval de o luna - am facut acelasi traseu, prima oara cu anvelope de vara si a doua oara cu AT-urile; fiecare cm castigat in care masina nu aluneca consider ca este o chestie benefica;
- ceva imi spune ca anvelopele de iarna sunt un castig in situatii d'astea, chiar daca nu se ridica la nivelul unor AT-uri - in iesirea de anul trecut pe Strategica, colegul @NicNic avea anvelope de iarna, ce l-au ajutat mai mult fata de cele de vara;
- parerea mea e ca diferenta intre cele doua generatii de M16A este ne-semnificativa in atare situatii.

The following users thanked this post: gabineg