0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Chiar daca nu se ridica la nivelul off-roader-elor, SX-urile fac o figura frumoasa, mai ales daca tinem cont de faptul ca - odata revenite la asfalt - nu au nici o problema in a tine pasul cu restul masinilor de pe sosea. Chiar daca nu era nevoie, SX-ul mi-a mai confirmat ca are limitele dincolo de ale mele (ceea ce este bine) si ca anvelopele si garda la sol ajuta destul de mult la lipsa de putere / cuplu...
Salutare,Am impresia ca domnul cu Jimny parcheaza mereu in spatele meu cand ajunge acasa.Salutare Vecine!!
Citat din: shpeedy din 25.Nov.2018, 08:19:38 p.m.Chiar daca nu se ridica la nivelul off-roader-elor, SX-urile fac o figura frumoasa, mai ales daca tinem cont de faptul ca - odata revenite la asfalt - nu au nici o problema in a tine pasul cu restul masinilor de pe sosea. Chiar daca nu era nevoie, SX-ul mi-a mai confirmat ca are limitele dincolo de ale mele (ceea ce este bine) si ca anvelopele si garda la sol ajuta destul de mult la lipsa de putere / cuplu... Intrebarea mea este daca experienta ta iti spune ca SX-ul ar fi facut fata si fara modernizarile pe care i le-ai adus, doar cu scuturi si cu roti de iarna. Si sa merg mai departe, cu motorul M16A de 107 CP.