Autor Subiect: Nouta TAXA AUTO, Timbrul de Mediu  (Citit de 49663 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Nouta TAXA AUTO, Timbrul de Mediu
« Răspuns #20 : 20.Nov.2008, 12:45:21 p.m. »
"I want my money back !!!"
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline ASZ

« Răspuns #21 : 20.Nov.2008, 03:00:37 p.m. »
"I want my money back !!!"
Si eu asa as zice ... pentru ca amplatit-o de 2 luni  ... si chiar aveam ce face cu banii aia (ce bine imi prindeau pt. caucioace de iarna)
Sincer, cred insa ca nu vom vedea nici un ban, de la dl. care vrea vanzari Citroen din ce in ce mai mari ...

Offline miocrl

« Răspuns #22 : 22.Ian.2009, 02:28:05 p.m. »
taxa asta ..  cum i-o zice vor sa o imbunatateasca adaugand inca o taxa pe numarul de km facuti:))
prostia omeneasca....

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #23 : 22.Ian.2009, 04:16:38 p.m. »
....e la tot pasul in conducerea tarii. Sau altfel spus HOTIA.
Sa nu uitam ca platim taxa de drum desi avem o taxa de drum inclusa si in pretul carburantului. (si pentru ce drumuri?!)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ASZ

« Răspuns #24 : 23.Ian.2009, 07:10:23 p.m. »
....e la tot pasul in conducerea tarii. Sau altfel spus HOTIA.
Sa nu uitam ca platim taxa de drum desi avem o taxa de drum inclusa si in pretul carburantului. (si pentru ce drumuri?!)
Ca sa nu mai zic ca nu avem drumuri .. atunci cum de platim taxa de drum ? (sa nu indrazniti sa ma contraziceti .. pt. ca in 20 de ani ... ce am obtinut e bataie de joc .. nu autostrada .. si drum practicabil ... cine ma contrazice .,.. castiga dreptul la o tura pe drumurile .. pardon gropile aparute prin Cluj si toata tara .. si eu ii voi conduce masina :) )

Offline miocrl

« Răspuns #25 : 23.Ian.2009, 09:59:01 p.m. »
de la un prieten citez:

"e normal ce sa faca ce vor.... e pt ca le permitem, demult... stateam la coada la benzina... fara sa zicem nimic. acum pilitichia cea noua a vazut ca prinde marsavia si ca nu zicem nimic... ii frecam cum putem mai mult ca nu zic nimic "

nu as vrea sa instig la proteste de strada dar fara asa ceva o sa stam si sa "sugem" toate taxele si toate porcariile lor

Offline body

« Răspuns #26 : 25.Ian.2009, 01:23:30 p.m. »
Te contrazic , eu chiar as vrea sa instig romanii la proteste de strada , dar natia noastra e prea lasa pentru asa ceva !
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline grandvitara

• Full Member
  • Mesaje postate: 219
« Răspuns #27 : 28.Ian.2009, 11:51:34 a.m. »
eu din cauza la taxa asta nu am putut sa-l insotesc pe pexic in periplul lui spre pasul  predelus!sper ca la urmatoarele iesiri in zona sa fim impreuna cati mai multi.

Offline bogdanb

« Răspuns #28 : 23.Feb.2009, 05:17:54 p.m. »
Cred ca topicul asta ar putea redeveni interesant, mai ales pentur cei care intentioneaza sa-si cumpere masina fie ea noua sau SH.
Ultima stire era ca nu mai e tripla ci dubla. Ceea ce nu se spune este care e unitatea de referinta? Sau e bunul simt al functionarului care te incadreaza in norma?
Ceva experiente recente?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline miocrl

« Răspuns #29 : 23.Feb.2009, 05:20:54 p.m. »
e dubla dar cursul euro e asa de mare(cursul ramane valabil 1 an intreg) incat e cam la fel ca si cum ar fi ramas tripla.
pacaleala