0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
am fost in service, parea ca sunt singurul client - locul fiind gol unde mi-au spus ca imi schimba pe loc amortizoarele si opritoarele pe spate
mi-a parut aiurea cand a venit sa imi comunice mi-a spus "da, o sa iti schimb si pe fata" si ca o sa dureze 7-9 zile ca unele piese sunt prin HU, altele prin Spania sau Italia si mi-a dat cartea de vizita sa il mai sun eu sa aflu daca au venit piesele.Cred ca sunt eu prea critic, am asteptari prea mari sau am o fata antipatica dar eu nu inteleg ce va da pe voi pe spate, chiar incerc sa gasesc o cale de mijloc .
Buna ziua,Revin cu o situatie statistica pe care m-am gandit sa o postez aici pentru toti cumparatorii de Suzuki Ignis pentru a vedea cam cat am investit eu pentru a considera aceasta masina functionala. ...
@Cristi R ma bucur ca te simti bine dupa operatie, deci multa sanatate in continuare. N-am inteles eu bine, de la Mad ai luat si arcuri si amortizoare? Si ai montat doar arcurile ? Daca da, ai ramas cu amortizoarele? Arcuri care ridica masina cu 25-30mm? Daca da, nu e ridicat "spatele" prea mult in raport cu "fata" ? Multumesc ! P.S. Cred ca tu ai far cu led nu xenon. Sau ti-ai pus tu xenon?