Autor Subiect: Suspensie noul Ignis  (Citit de 35185 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Suspensie noul Ignis
« Răspuns #220 : 14.Iul.2018, 03:11:48 p.m. »
@duculetu si eu am vazut amestecat la volanul ignisurilor, in schimb la vitara 3/4 sunt doamne si domnisoare. 😂 ( pe ruta mea)
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline f.cristi

« Răspuns #221 : 24.Iul.2018, 10:41:25 p.m. »
Astazi am schimbat amortizoarele; par mai groase decat originalele. Ca o prima impresie, subiectiva poate, parca nu mai topaie asa tare la trecerea peste bumpere si denivelari.
Dar testul suprem trebuie sa fie cu incarcatura.

PS: clipsurile care prind furtunasele alea posterioare (pt. ce sunt alea ?) de la rotile fata au un joc in gaurile de prindere cu o cursa lejera de aprox. 5-8 mm, nu sunt fixe in gauri. E normal sau sunt fortate/rupte ? Ultimele doua poze sunt de la roata stanga fata.
« Ultima Modificare: 24.Iul.2018, 10:56:21 p.m. de f.cristi »

The following users thanked this post: Cristi R

Offline f.cristi

« Răspuns #222 : 25.Iul.2018, 10:09:04 a.m. »
Acum imi dau seama ca nu am primit niciun document la iesirea din service care sa dovedeasca aceasta operatiune.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #223 : 25.Iul.2018, 10:20:32 a.m. »
În mod normal trebuie trecută în caietul de garanție, pe la sfârșit există o pagină de mențiuni. Eu la SX4 am avut acolo toate intervențiile efectuate pe garanție.

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #224 : 25.Iul.2018, 11:56:14 a.m. »
Mie nu mi-au scris la fostul sx4 ca au schimbat caseta de directie
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline tibanul

« Răspuns #225 : 26.Iul.2018, 02:07:31 p.m. »
Nici la mine nu au scris nimic, nici la Golan nu mi-au scris cand au schimbat garnitura la chiulasa.
  • Ignis GLX 4WD Mineral Grey Metallic

Offline f.cristi

« Răspuns #226 : 09.Oct.2018, 09:49:03 a.m. »
A început să troncăne ceva (un zgomot infundat) la roata dreapta față la trecerea cu cel putin 20 km/h peste denivelarile de cauciuc care abundă in orasul nostru.
Suspectez noul telescop dreapta montat acum 2 luni si aprox. 1000 km (cu ocazia problemelor cunoscute cu suspensia). Mașina are acum 11 luni/5600 km.
De-aia m-am codit atâta până sa schimb amortizoarele (dar n-am avut incotro) pt. că eram aproape sigur că ceva n-o sa mai fie ca din fabrică; mai sunt niste clipsuri de la nu stiu ce furtunașe care sunt rupte sau slăbite.

PS: ieri un polițist făcea cu mâna de zor sa trecem mai repede peste un bumper de cauciuc. I-am făcut semn spre bumper. El: "ce dom'le, ti-e frică, că-ți strici masina ?". Mi-am stricat-o deja.

Offline Soimu

« Răspuns #227 : 09.Oct.2018, 01:22:49 p.m. »
Imi pare rau sa aud de astfel de probleme la NOUL IGNIS mai ales ca decisesem ca dupa Swiftul sotiei sa urmeze si pt.mine un Ignis si eram dispus sa astept pe cel cu cutie automata...(asa sunt pe cale sa-mi mut gandul, sa-mi caut alta marca e masina mica cu cutie automata)..

Ar mai fi o speranta: ca pana la momentul cand va apare pe lista in RO aia cu automata, suzuki sa remedieze aceste defecte de proiectare/executie....nu pot sa merg pe speranta ascunsa ca problemele sunt numai la cele "all-grip"....vad ca plangerile sunt pe astea...

Sau sa fie vorba de o masina sau un lot "ghinionist"????????

Iata ca am capatat inca o problema "de gandit"... #:-S
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline duculetu

« Răspuns #228 : 09.Oct.2018, 01:33:25 p.m. »
@Soimu, depinde probabil si de regiune ... imi amintesc postul asta: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6317.msg241116#msg241116

Oricum, sincer sa fim, daca vrei mai putine compromisuri te indrepti spre branduri solide cu istoric, unde astfel de greseli copilaresti nu se mai intampla ... dar si pretul este conform. Ce nu inteleg eu este ca @f.cristi, dupa taota experienta cu Ignisul, se gandeste la Jimny ... :)

Offline tibanul

« Răspuns #229 : 11.Oct.2018, 10:14:16 a.m. »
Fratilor, dupa vechea zicala, cat dai atata face, era clar ca undeva au mai taiat din colturi pentru a  trage de pret. Pana la urma eu de asta am ales masina asta, dotari peste medie la un pret decent. In afara de suspensie si probabil acea problema inca inexistenta la directie altceva nu am avut sa-i reprosez. Poate rezervorul prea mic? Cat despre suspensie ca despre asta e firul acesta, e ceva mai buna cu noile amortizoare si tampoane dar in nici un caz nu e cum te-ai astepta sa fie. Dar, cum am zis, cpf? ncpf!
  • Ignis GLX 4WD Mineral Grey Metallic