Autor Subiect: Suspensie noul Ignis  (Citit de 35188 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Petre 20

Re: Suspensie noul Ignis
« Răspuns #200 : 21.Feb.2018, 11:02:18 p.m. »
L ai luat de la Odorhei?

Da,de la Odorhei
  • Ignis

Offline duculetu

« Răspuns #201 : 22.Feb.2018, 09:04:24 a.m. »
Eu primisem oferta pentru scut de 110 euro dar dupa negociere am dat ~400lei iar montajul ar fi fost 115lei dar a fost inclus in oferta. Nu usita pentru ulei imi pare ca are nevoie ci o varianta de scurgere a lichidului care rezulta din teava aerului conditionat, care ramane pe scut si in timp poate provoca rugina.
Totodata, un scut pentru spate as mai lua eu daca exista. Tin minte ca f.cristi spunea ca este expus acel loc.

Scutul la odorhei este 350lei fara transport, sa iei in calcul si asta. Nu cred ca ne dau ungurii ceva pe gratis :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #202 : 22.Feb.2018, 09:25:53 a.m. »
@duculetu : nici românii nu cred ca ne dau pe gratis. Avem colegi de nationalitate maghiara pe forum si nu cred ca e bine sa le ranim sensibilitatea.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: shpeedy, rexkrokiDAU, duculetu

Offline duculetu

« Răspuns #203 : 22.Feb.2018, 09:47:44 a.m. »
Hmm, exageram ... nu am spus nimic cu nici o directie, sa ranesc pe careva. Nici nu mi-a trecut prin cap ca poate sa se simta careva lezat de ce am spus :-/. Nu mai comentez nimic aici pentru ca oricum nu mai suntem on topic. Consider ca threadul "suspensie noul Ignis" poate fi declarat ca inchis pentru ca ne-a fost prezentata o solutie pe cacre fabricantul o considera adevcvata deci nu vad ce am mai lungi threadul in loc de ne bucuram de jucarie.
« Ultima Modificare: 22.Feb.2018, 10:10:17 a.m. de duculetu »

Offline shpeedy

« Răspuns #204 : 22.Feb.2018, 10:03:04 a.m. »
Recomandarea mea: las-o asa...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline f.cristi

« Răspuns #205 : 18.Apr.2018, 09:41:54 p.m. »
Salutări,

Sunt un alt nou posesor de Suzuki Ignis AllGrip albastru, mai exact de 3 zile.
Salutari si tie.
Ce data de fabricatie are masina ? Daca ai citit aici despre problemele de suspensie spate ale primelor serii de Ignis-uri sunt curios daca masina ta are aceasta problema sau a fost remediata din fabrica.

Offline razvan.alex

« Răspuns #206 : 20.Apr.2018, 09:10:57 a.m. »
Salut, Cristi,

Pe factura de vânzare scrie anul de fabricație 2017, nu am încă CIV-ul mașinii. Am citit foarte atent topicurile legate de Ignis pe acest forum înainte de a cumpăra mașina și eram conștient de problema cu suspensiile, problemă pe care am menționat-o și reprezentantului de vânzări. Știa și el de ea, a spus că era o problemă a primelor serii și că s-a remediat în fabrică.

Din păcate nu am avut timp să o încarc suficient încât să confirm spusele sale, dar Duminică o să am patru persoane în mașină și voi putea să spun clar dacă Suzi suferă de aceeași problemă sau nu.

Ce am observat în schimb este că pe amortizoarele din spate am două benzi, una albastră și una roșie, dar probabil este standard la toate seriile de la noul Ignis.

Răz

• Suzuki IGNIS ALLGRIP 1.2VVT GLX MT

Offline f.cristi

« Răspuns #207 : 24.Apr.2018, 07:13:47 p.m. »
Cei care ati schimbat suspensiile, ce feedback aveti dupa aceasta operatiune ?

Offline razvan.alex

« Răspuns #208 : 25.Apr.2018, 11:10:25 a.m. »
Salutări,

Revin cu o serie de clarificări. Am fost astăzi la service pentru verificarea scutului zgomotos și am întrebat și de seriile cu probleme. Ce este fabricat după 1 Septembrie 2017 și are seria șasiului mai mare de J11 xxx 5544 are noul kit pe ea.

Duminică am avut două persoane (soferi amândoi) în spate și aproximativ 20 de kilograme în portbagaj - total aproximativ 170kg. Am verificat ochiometric care este distanța între tampoanele de cauciuc și rămânea un spațiu de 4-5cm, așadar problema a fost întradevăr luată la cunoștință și rezolvată.

Legat de comfort, la denivelări/gropi, cei din spate sunt săltăreți și resimt șocul trecerii, dar altfel mașina este stabilă în viraje, nu au simțit că s-ar înclina mai mult decât trebuie. Așadar, Ignisul nu este un model de comfort, dar prin adaptarea vitezei în astfel de situații se poate mitiga efectul suspensiilor ceva mai rigide.
  • Suzuki IGNIS ALLGRIP 1.2VVT GLX MT

Offline tibanul

« Răspuns #209 : 10.Mai.2018, 11:43:31 a.m. »
Si am primit raspuns de la suzuki. Aparent s-au plictisit sa schimbe suspensiile sau nu stiu, cert este ca mi-au spus ca masina este in regula.
  • Ignis GLX 4WD Mineral Grey Metallic