Daca ar pare si Ignis cu cutie automata ar fi o masinuta super de oras pt o doamna...
De ce numai pt. o doamna ? Daca Ignis-ul avea cutie automata il aveam de cand aparea in Romania, nu doar de asta toamna.
Fac un pic de offtopic ca sa vedeti cum am ajuns la Ignis. Acum un an, cam pe vremea asta, mi-a venit chef de ceva nou (mi se intampla ciclic asta) si m-am gandit sa-mi iau o masina electrica sau pe benzina cu cutie automata pt. ca ma cam saturasem de diesel in oras (si pt. a pregati terenul pt. un nou SUV). Am vazut Ignisul cand a aparut, mi-a placut dar nu am fost foarte convins (altfel puteam sa iau actuala masina cu un discount si mai bun). Apoi comandasem noul Nissan Micra 2017 la care am renuntat ceva mai tarziu pt. ca nu ma impacam cu cateva chestii (lipsa cutie automata, lipsa geamuri electrice, boxe si locuri de depozitare spate etc.); am pierdut un tichet Rabla de 1600 lei. Apoi m-am orientat spre un Ford Fiesta 2017, cutie automata, full, cam scump. Intre timp am vazut tot mai multe Ignis-uri pe strada si mi s-a reaprins pasiunea
, asa ca am comandat si un Ignis. Cu o saptamana inainte sa soseasca Fiesta dealerul m-a anuntat ca e o mica problema: dintr-o greseala masina venea fara geamuri electrice spate. A fost prilejul perfect sa renunt la Fiesta (dar oricum, nu cred ca as fi acceptat o masina full-full de 2017-2018 fara geamuri electrice spate, cu tot discount-ul suplimentar oferit; numai eu stiu de cate ori mi-au lasat pasagerii spate geamurile intredeschise de mi-a plouat in masina).
Deci cu cate sacrificii s-a "nascut" Ignis-ul meu...
PS: arata bestial Micra...(chiar aia era masina pe care o comandasem)