Autor Subiect: Suspensie noul Ignis  (Citit de 35192 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Suspensie noul Ignis
« Răspuns #150 : 12.Feb.2018, 11:12:57 a.m. »
 El si-a sch. arcurile, conform dorintei lui, cu montajul pe garantie si celalalt coleg a sch. amortizoarele pe solutia si garantia  dealer-ului.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Soimu

« Răspuns #151 : 12.Feb.2018, 02:09:09 p.m. »
Buna ziua,

Si eu sunt de parere ca cei carora le place Ingnisul, sa aiba rabdare si sa nu cumpere ce este acum pe stoc (produs in 2017, cu problemele de suspensie cunoscute...)...de ce atata graba?...doar e inca iarna, drumurile sunt mizere, nu te indeamna la rodaje si excursii...cred ca e bine de asteptat si cumparat dupa ce productia se reia cu rezolvarea din fabrica!..si alta e sa dovedesti la vanzare ca e produsa in 2018 decat in 2017...iar cei carora li se ofera de catre dealeri masinile din stoc pot negocia discounturi suplimentare pe motiv de "2017 cu buba..."...nu cred ca dealerii vor sa ramana cu masinile din 2017 si sa vanda doar masinile care sunt acum in productie...2018!....

Japonezii trebuie sa rezolve la modul cel mai serios problemele la Ignis, altfel inainte de cei 3 ani de garantie initiala se vor trezi cu multe probleme, pe masura ce utlizatorii parcurg kilometrii...probabil vor trebui sa faca o reproiectare si modificarile aferente, daca la calcule iese ca rezolvarea actuala din service este doar paliativa....eu as cumpara doar masina din noua productie si din cea veche doar daca as stii ca merg incarcat cu mai mult de un pasager si putin bagaj si in principal numai in oras...si la un discount baban:)

Una peste alta, masinuta este frumoasa si tentanta si echiparea GLX 2WD e la pret bun!
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline alexMM

« Răspuns #152 : 12.Feb.2018, 02:42:41 p.m. »
eu cred ca exagerati .. in fine.
  • In curand Ignis

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #153 : 12.Feb.2018, 02:54:07 p.m. »
este adevarat ca nu mi-a dat in scris, in ideea ca oricum e garantia dar il stiu pe tip si daca vad ca vine masina, o ridicam pe elevator, pun greutatea din carte si vad ca e problematic dar se vad ca nu am vorbit nimic o sa fac foarte urat.

Si Dvs. sunteti un pic incoerent, daca-mi permiteți afirmația. :(
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline gheata74

« Răspuns #154 : 12.Feb.2018, 03:20:25 p.m. »
Este o mașina extraordinara după schimbare suspensiei,  nu cred ca exista un 4x4 cu un consum atât  de mic mai ales benzina cu un motor foarte silențios , eu unul sunt acum f încântat .

Sent from my iPhone using Tapatalk

The following users thanked this post: duculetu

Offline Soimu

« Răspuns #155 : 12.Feb.2018, 03:27:02 p.m. »
eu cred ca exagerati .. in fine.

Posibil...dar exista o cale sigura sa afli: cumperi si folosesti si vezi! :)
Eu am invatat ca in RO, ORICE este posibil!
Dar sa fim optimisti...omenirea progreseaza datorita optimistilor, si o face cu pierderi rezonabile datorita pesimistilor....!

Daca ar pare si Ignis cu cutie automata ar fi o masinuta super de oras pt o doamna...

Offline Isaila_B

« Răspuns #156 : 12.Feb.2018, 03:48:52 p.m. »
...
este adevarat ca nu mi-a dat in scris, in ideea ca oricum e garantia dar il stiu pe tip si daca vad ca vine masina, o ridicam pe elevator, pun greutatea din carte si vad ca e problematic dar se vad ca nu am vorbit nimic o sa fac foarte urat.

Testul ăsta mi se pare cinstit, chiar dacă plătim firma de service pentru el. Eu, și dacă mă bag sub mașină, îmi pun toate neamurile în mașină, tot nu voi fi concludent. Mai ales că nu numai că nu mă pricep, dar și recunosc că nu mă pricep.
  • Suzuki Ignis III (2017)

The following users thanked this post: gabineg

Offline duculetu

« Răspuns #157 : 12.Feb.2018, 04:33:28 p.m. »
Nici eu nu ma pricep dar ne poate spune @gheata74 daca problema relatata de @Cristi R este valida fiind singurul care intruneste cele doua criterii:
- a facut schimbul conform specificatiilor inginerului;
- are cunostinte auto incat sa estimeze la el acasa, fara sa o demonteze iar.

As lua in calcul si ce a scris @f.cristi aici

Eu:
- ma declar multumit de masinuta si de noile amortizoare;
- nu consider ca exista masina perfecta;
- o cunostiinta cu un Focus din 2013 a avut doua sau trei rechemari printre care la una i-a schimbat un furtun care prezenta risc de incendiu; Suntem in 2018 si masina merge brici de atunci, deci se poate si la altii - nu a vandut masina ca ii era frica ca ia foc :)

Offline gheata74

« Răspuns #158 : 12.Feb.2018, 04:50:22 p.m. »
Orice este posibil, probabil ca dacă într-adevăr vrei sa pui ceva mai mult pe mașina (peste 250kg) poate fi o problema la prinderea de caroserie a telescoapelor,  dar eu nu am luat mașina pt asta, este o mașina de oraș și consider ca este  foarte ok in privința asta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline Soimu

« Răspuns #159 : 12.Feb.2018, 05:04:44 p.m. »
EXACT!!! :)