hai sa va zic cum sta treaba: am discutat si mi-au spus ca nici un client dupa schimbarea amortizoarelor nu a revenit cu problema dar daca o cumpar, cum ajunge ma duc in service, pun greutatea maxima pe spate/fata/unde vreau, o ridica pe elevator, daca exista orice problema fac poze pe care le trimit la Suzuki Romania si imi schimba arcurile.
ce m-a facut sa inteleg este ca nu ei platesc piesele, si nici manopera, deci au tot interesul sa ma ajute. au spus ca daca se sprijina in oala sau daca bate unde nu trebuie sau orice problema rezulta poze trimise la suzuki si masina "reparata".
sunt atat de siguri de produsele lor incat daca necesita sa imi schimbe 50% din piesele masinii or sa o faca.
este adevarat ca nu mi-a dat in scris, in ideea ca oricum e garantia dar il stiu pe tip si daca vad ca vine masina, o ridicam pe elevator, pun greutatea din carte si vad ca e problematic dar se vad ca nu am vorbit nimic o sa fac foarte urat.
morala: daca vedeti problema, semnalati ca e posibil ca ei nici sa nu stie asta ... nu neparat doar pentru voi dar faceti un bine pentru viitori cumparatori fara ca ei sa stie.
clar mi-a fost spus ca nu se stie sa fie problema cu noile amortizoare, nu s-a plans nimeni ca se prind altundeva si ca bat si ca in timp o sa creeze probleme. cand o iau ma duc si o desfac aia in fata mea si ne uitam sa vedem daca bate/unde bate, recomand sa faceti la fel.