Am schimbat si eu, se simte mai bine/confortabil, mai ales cand treci cu viteza mai mare decat recomandata peste un limitator de viteza (spinare de magar
). Nu practic asta dar am vrut sa vad cum se simte. Totodata, am parcul podul Grant fara sa simt nimic.
- nu am stat langa masina, nimeni nu statea dar am vazuto de la geam destul de bine pentru ca era fix in fata mea.
- atat inainte sa las masina cat si la plecare au fost ocupati (era service-ul plin) incat nu au avut timp sa vada cum se simte inainte si cum se simte dupa (sa ne urcam patru in masina) dar m-a asigurat verbal domnul inginer ca nu mai am ce probleme sa gasesc iar la intrebarea mea referitoare la ce se intampla daca peste o saptamana observ ca e la fel am fost informat ca masina o sa fie tot in garantie si ca o sa rezolvam atunci problema. Nu zic ca nu exista sanse daca ma intorc sa zica ca defapt ei au remediat problema dar am pus eu peste greutatea admisa dar nu cred ca se ocupa de gainarii dinastea. Nu imi par foarte primitori dar par seriosi si fermi in ce fac.
- nu am semnat nimic, nu mi-a stampilat nimic, aceasta inlocuire figurand doar in reteaua Suzuki. Totusi, am amortizoare noi pe masina de 3000km.
- am facut un drum de 5km deci multe nu imi pot da seama acum dar am senzatia de mult control asupra masinii, este posibil sa fie mult mai stabila in curbe.
Sunt destul de incantat.