Autor Subiect: Suspensie noul Ignis  (Citit de 35194 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Suspensie noul Ignis
« Răspuns #100 : 02.Feb.2018, 12:52:03 a.m. »
Am uitat sa adaug si foto facute azi mai de la nivelul pamantului ca sa se vada inaltarea.
    Dupa cum arata masina, cred ieri dimineata erai prin zona Caii Calarasi(B 77...).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline duculetu

« Răspuns #101 : 02.Feb.2018, 08:01:46 a.m. »
Haha, si eu joc acest joc cu "spot the Ignis" in trafic si incerc sa vad daca in el este vreun coleg forumist dar pana acum am vazut metallic blue-ul de 5 ori si nu m-a salutat inapoi niciunu. Stiu ca exista thread soecal, nu mai insist aici.

Asta este cald, de aseara :D

Offline gheata74

« Răspuns #102 : 02.Feb.2018, 08:37:11 a.m. »
Aștept telefonul

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline gheata74

« Răspuns #103 : 02.Feb.2018, 09:42:47 a.m. »
Eu unul merg pe soluția lor și apoi mai văd , oricum mi-au promis că orice problemă se va rezolva și dacă nu sunt mulțumit după . Nu sunt de acord să scot bani din buzunarul meu atâta timp cât am cumpărat o mașina  noua.

Offline f.cristi

« Răspuns #104 : 02.Feb.2018, 09:44:22 a.m. »
Si eu cred ca voi face la fel.

Offline gheata74

« Răspuns #105 : 02.Feb.2018, 09:59:40 a.m. »
Pe 6 sunt planificat sa mi schimbe telescoapele și  tamponasele, va țin la curent, eu unul am încredere in servis ul din Pitesti, par oameni înțelegători cu aceasta situație.

Offline Isaila_B

« Răspuns #106 : 02.Feb.2018, 12:24:37 p.m. »
Am adaugat un dreptunghi la poza pusa de Cristi R, pentru a vedea mai bine cum se pozitioneaza caroseria fata de roata. Am sa pun si eu aceelasi tip de poza cu spatele fara incarcatura si cu mai multe kile
  • Suzuki Ignis III (2017)

Offline Cristi R

« Răspuns #107 : 02.Feb.2018, 09:07:02 p.m. »
Salut enicky,
Da acolo am fost l am dus pe fimi u la meditatii la romana si am stat in zona Delea Veche destul de mult timp. Imi pare rau dar eu nu stiu sa recunosc pe nimeni de pe forum. Pozele au fost facute la Cora Pantelimon in parcare unde m am dus sa mai fac ceva cumparaturi pana sa iasa fimi u de la locul unde cica se face mai destept....
Trebuia sa arunci cu ceva dupa mine sa ma prind ca sunt urmarit !! (Glumesc) ...lumea este mica uneori poate ne si cunoastem cine stie ...
Eu nu mai am nimic de adaugat cu privire la problema suspensiilor. Am reparat masina pe banii mei dar macar acum sunt multumit.
Geata 74 iti doresc mult succes in demersul tau si sper sa ajungi cat mai repede sa vezi ce bine merge masina cu suspensia spate reparata. Si mie mi ar place sa ma lupt cu ei dar recunosc ca sunt doar bun de gura si cand e vorba de fapte prefer sa las de la mine. Oricum iti spun sincer ca daca o sa ajungi sa vezi ce faine sunt arcurile Mad o sa uiti repede aceasta problema si zbuciumul rezolvarii ei. Eu sincer m am linistit si am inceput deabia acum dupa 2 luni sa ma bucur de masina mea cea noua. Nu vreau sa par pesimist dar sper din suflet sa nu mai apara si alte probleme. Deocamdata masina se comporta bine ... Niciodata ca Citroenul c3 dar suficient de bine ca sa fiu foarte multumit. O sa ma obisnuiesc si cu lipsurile ei si voi avea o masinuta ok.
Va salut cu deosebit respect pe toti de aici de pe forum si sper din suflet ca schimbul de experienta si sfaturile si ideile bune ale noastre puse pe masa in atentia tuturor sa ne ajute pe toti sa depasim problemele care poate nu ar trebui sa existe.
Cristi R
  • Suzuki Ignis 2017

Offline Cristi R

« Răspuns #108 : 02.Feb.2018, 09:36:03 p.m. »
Va rog insa sa nu uitati Geata 74 si F. Cristi ca asa cum am mai spus kitul japonez prezinta mari dezavantaje si chiar riscul sa va deteriorati masina daca cumva oalele acelea ale amortizoarelor se deformeaza sau se rup si asta nu intr o zi doua ...poate dura saptamani sau chiar ani.
Va spun sincer ca eu nu sunt pregatit sa risc atata dar va doresc sa nu se intample asta. Asteptam cred ca pot spune asta in numele mai multor colegi forumisti de aici rezultatul demersurilor voastre. Va tinem pumnii. Bafta !!
  • Suzuki Ignis 2017

Offline gheata74

« Răspuns #109 : 02.Feb.2018, 10:50:47 p.m. »
Mulțumim , ne auzim pe 6 , trist dar sper sa rezolvam situația într-un fel sau altul și sa înțeleagă cineva situația acestor mașini noi