Autor Subiect: Suspensie noul Ignis  (Citit de 35183 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline duculetu

Re: Suspensie noul Ignis
« Răspuns #10 : 12.Ian.2018, 03:38:54 p.m. »
Am citit link-ul pus de tine dar asta ce inseamna mai exact? Poti cere arcurile sa fie galbene? Amortizoarele nu sunt metalice la orice masina? Nu stiam ca si alea pot fi vopsite.

Offline JMu

« Răspuns #11 : 12.Ian.2018, 03:46:23 p.m. »
La halul în care sunt scrise opționalele... Nu cred că se referă la amortizoarele la care ne gândim noi. De ex. există "DRL (lumini de rulare pe timp de zi) – bec (montat pe amortizorul din față)" la dispozitive de siguranță...  Sau "Geamuri operate electronic – față; spate". Sau "Specificație pentru regiunile reci – radiatoare scaune (ambele scaune față); fir de legătură cu radiatorul din spate"
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline maxwell

« Răspuns #12 : 12.Ian.2018, 03:55:47 p.m. »
Am citit link-ul pus de tine dar asta ce inseamna mai exact? Poti cere arcurile sa fie galbene? Amortizoarele nu sunt metalice la orice masina? Nu stiam ca si alea pot fi vopsite.

Acum le-am remarcat. Nu am alte detalii. E vorba de noua variantă apărută în noiembrie 2018, 2WD GLX.
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline Cristi R

« Răspuns #13 : 14.Ian.2018, 10:52:29 a.m. »
Mai intereseaza pe cineva suspensiile de Ignis?
Oricum multumesc mult  shpeedy sper ca in viitor datorita informatiilor primite de la tine sa am si eu o masina cat de cat OK... De descurcat pana la urma ma voi descurca sa le achizitionez si singur.
Zii buna tuturor !!
  • Suzuki Ignis 2017

Offline duculetu

« Răspuns #14 : 14.Ian.2018, 12:33:57 p.m. »
Stai sa vezi cu ce iti schimba ei in service, desi esti sceptic, poate sunt bune. Eu as merge, le-am schimba, cu ei in service sau dupa i-as contacta din nou sa le zic ca problema tot acolo e iar dupa daca nu ar vrea sa mai faca nimic as cumpara MAD.

Offline f.cristi

« Răspuns #15 : 14.Ian.2018, 09:52:34 p.m. »
Mai intereseaza pe cineva suspensiile de Ignis?
Oricum multumesc mult  shpeedy sper ca in viitor datorita informatiilor primite de la tine sa am si eu o masina cat de cat OK... De descurcat pana la urma ma voi descurca sa le achizitionez si singur.
Zii buna tuturor !!
Pana la urma le schimbi pe garantie sau nu ?

Offline Cristi R

« Răspuns #16 : 14.Ian.2018, 10:39:31 p.m. »
Buna seara
In zilele urmatoare voi avea inatai o discutie cu cei de la Autonet. Si voi pune conditia ca cel putin tampoanele limitatoare de suspensie daca nu si amortizoarele sa le pot pastra fiindca cred ca imi sunt necesare in conditiile achizitionarii unor arcuri serioase cum sunt cele de la Mad Olanda. Tampoanele as putea chiar sa le retin contracost daca pretul este rezonabil pentru ca e clar ca imi sunt necesare. Daca ma inteleg cu cei de la Autonet in aceasta privinta fac asa zis reparatia japoneza  pe garantie daca nu o voi refuza si plusez pe achizitioanarea arcurilor olandeze... Intre timp nu stiu ce faceti voi dar eu voi trimite mail-uri la Mad si la alte magazine si site-uri pentru a obtine kitul asta de arcuri minune cu codul HV 391121. Imi pare rau trebuie sa ma misc repede in asa fel incat vineri cand ajung la service sa am ceva asi in maneca. Numai sa fiu sanatos...
Seara buna,
Cristi R
  • Suzuki Ignis 2017

Offline duculetu

« Răspuns #17 : 15.Ian.2018, 08:06:50 a.m. »
Categoric, insanatosire grabnica! Eu zic sa le iei usor, vezi ce se poate repara pe banii Autonet-ului si cat de departe sunt ei dispusi sa mearga pentru a isi mentine clientul fericit iar dupa, iei in considerare varianta aftermarket-MAD. Pasi mici si siguri. Nici lumea nu s-a construit intr-o zi :)
Eu te sustin si am sa te asist imediat ce trec de prioritatile mele.

Offline Cristi R

« Răspuns #18 : 15.Ian.2018, 12:10:52 p.m. »
Salut Duculetu !!
Multumesc de urari !!  Da astept mail de la Mad am dat de dimineata sa vedem. Reparatia pe garantie este clar frectie la piciorul de lemn Duculetu. Dar daca nu sunt prevazator pierd si ce am pentru ca tampoanele limitatoare de cauciuc imi sunt neaparat necesare la arcuri cu mai mult de 2 spire. De aia vreau sa negociiez neaparat asta mai ales ca daca mi le ia ...probabil nu o sa mai gasesc niciodata ceva asemanator fiindca tot probabil nu se vor mai face asa pentru astfel de masina.
Va salut respectuos pe toti si va tin la curent cu ce o sa iasa.
Cristi R
  • Suzuki Ignis 2017

Offline f.cristi

« Răspuns #19 : 15.Ian.2018, 10:58:41 p.m. »
vezi ce se poate repara pe banii Autonet-ului
Orice reparatie se face fie pe banii producatorului, fie pe banii clientului. Dealerul doar incaseaza manopera (si eventualul adaos).