Asa este si la Baleno , marginea lipsa la partea din fata picior odihna si la piciorul drept. La mine se facuse o baltoaca mica exact sub mecanismul care declanseaza deschiderea usitei de la rezervor , sub acea manetuta fiind un gol ca o gropita. Era plina cu apa. In prima faza am zis ca imi intra pe la cheder sau pe dedesubt dar am pipait de la pedale inspre scaun si se simtea clar traseul apei ca venea dinspre pedale.
Ma gandesc ca nu au facut margine acolo pentru ca ar fi fost posibil sa incurce, sa incomodeze. Cand iti odihnesti piciorul stang teoretic ai fi atins cu talpa pe marginea ridicata a presului si apa oricum s-ar fi scurs atunci , acea margine indoindu-se dar si oferindu-ti disconfort in talpa. Aceeasi situatie posibila si la piciorul drept. Se risca sa incomodeze sau chiar sa se intample ceva neprevazut cum ar fi sa te incurci, sa te blochezi cu piciorul , talpa de acea margine. Asa au lasat cat mai liber acolo in acele zone ale comenzilor. Parerea mea...
Partea multumitoare este ca au facut sistemul de prindere al presului de la sofer prin acele mici ''capse'' din plastic dinspre scaun sa nu fuga fata-spate presul.