Autor Subiect: Dezamagiri New Ignis  (Citit de 32375 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Dezamagiri New Ignis
« Răspuns #50 : 25.Ian.2018, 11:05:27 p.m. »
Puteti verifica, va rog, la masinile voastre zona cu mocheta din poza (jos, in santuletul ala dintre zona de odihna a piciorului stang al soferului si protectia de plastic a cadrului usii) ? De vreo saptamana tot gasesc uda mocheta acolo si nu vad motive; zapada n-a prea fost cine stie ce, acum nu mai e deloc, eu in general ma scutur bine pe picioare, pe zona aia de odihna, dupa cum se vede, nu pun piciorul (mai ales ca nu e acoperita de mocheta), apa in asa cantitate n-am avut pe covoras incat sa alunece in fata...
Ma gandesc sa nu cumva sa se infiltreze pe langa chederul usii (sper sa nu vina cumva din aripa fata care e imediat inafara).

Offline duculetu

« Răspuns #51 : 02.Feb.2018, 05:22:15 p.m. »
Am fost prins in ultimul timp dar am verificat de 2-3 ori intre timp si la mine mereu e uscat, acuma scriu din masina. Daca vrei maine (pe lumina) cobor la masina si iti filmez si alte unghiuri.

Offline duculetu

« Răspuns #52 : 08.Feb.2018, 11:13:56 a.m. »
Intrebare: voua vi se intampla la apasasrea stergatoarelor printr-un impuls slab sa ramana stergatorul blocat pe parbriz/luneta, adica sa nu se retraga in locasul lui "sub" parbriz/luneta?
Este mai minor decat pare dar voiam sa stiu ca idee.

Offline f.cristi

« Răspuns #53 : 08.Feb.2018, 12:14:16 p.m. »
Da

Offline duculetu

« Răspuns #54 : 08.Feb.2018, 12:15:04 p.m. »
Ok, as designed - closed invalid :)

Offline gheata74

« Răspuns #55 : 08.Feb.2018, 10:46:33 p.m. »
Intrebare: voua vi se intampla la apasasrea stergatoarelor printr-un impuls slab sa ramana stergatorul blocat pe parbriz/luneta, adica sa nu se retraga in locasul lui "sub" parbriz/luneta?
Este mai minor decat pare dar voiam sa stiu ca idee.
Da

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline MBL

« Răspuns #56 : 09.Feb.2018, 09:20:57 a.m. »
Asta se-ntâmplă și la Vitara.
  • Vitara Passion 1.6VVT AllGrip MT

Offline alexMM

« Răspuns #57 : 12.Feb.2018, 09:25:51 a.m. »
salut, intr-o ora ma duc sa platesc avansul, abia astept glx-ul 4x4 :D
scriu asta aici pentru ca am citit ce s-a scris pana acum dar mie personal imi pare ca in multe cazuri se cauta in papura ... pare o masina buna de cat timp o tot iau la test drive si ma bag sub ea.
  • In curand Ignis

Offline gheata74

« Răspuns #58 : 12.Feb.2018, 09:35:46 a.m. »
Am înțeles ca au mărit prețul , cât trebuie plătit acum ? Ați făcut și testul cu o persoana ~ 80kg in spate?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline f.cristi

« Răspuns #59 : 04.Mar.2018, 12:44:52 a.m. »
Puteti verifica, va rog, la masinile voastre zona cu mocheta din poza (jos, in santuletul ala dintre zona de odihna a piciorului stang al soferului si protectia de plastic a cadrului usii) ? De vreo saptamana tot gasesc uda mocheta acolo si nu vad motive; zapada n-a prea fost cine stie ce, acum nu mai e deloc, eu in general ma scutur bine pe picioare, pe zona aia de odihna, dupa cum se vede, nu pun piciorul (mai ales ca nu e acoperita de mocheta), apa in asa cantitate n-am avut pe covoras incat sa alunece in fata...
Ma gandesc sa nu cumva sa se infiltreze pe langa chederul usii (sper sa nu vina cumva din aripa fata care e imediat inafara).
Am descoperit cum ajunge apa acolo. Presurile originale de cauciuc din fata nu au niciun fel de margine anterioara. Din aceasta cauza apa provenita din zapada topita de pe incaltaminte se duce spre inainte pe mocheta la frane sau pante.