Autor Subiect: Dezamagiri New Ignis  (Citit de 32374 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cristi R

Re: Dezamagiri New Ignis
« Răspuns #30 : 09.Ian.2018, 11:16:45 p.m. »
OO sa nu mai zic ...zeci de sucuri energizante apa o sacosa mare de Crf...
Carpe de sters ..
Recunosc nu am gratar ...carbunii si lemnele sunt prezente dar ocazional  !!! :-))
  • Suzuki Ignis 2017

Offline Cristi R

« Răspuns #31 : 09.Ian.2018, 11:24:00 p.m. »
Salut Kellogs !! (scuze daca am gesit numele)

Impulsul la geam iti garantez ca este real.
Nu am putut sa pun roata de rezerva normala ca nu incape nicaieri. O varianta era sa pun portbagaj deasupra dar era extrem de costisitoare. Am luat roti de iarna complet echipate cu senzori cu tot nu am problema asta. M-a costat 3000 de lei in plus. Masina arata ff bine chiar si cu rotile de iarna.
Verificarea daca la sarcina iti sta pe tampoane se face usor. Te pui in partea din spate stanga in genunchi si te bagi putin sub ea si ai sa vezi in interiorul arcului elicoidal un tampon de cauciuc. Daca masina e incarcata acel tampon sta lipit jos de locasul suportului de arc...asta inseamna ca nexam suspensie spate... Daca masina e descarcata ( goala) acel tampon sta cam la 6-8 Cm mai sus in circumferinta arcului.
Asta e tot
Seara buna !!
  • Suzuki Ignis 2017

Offline enicky

« Răspuns #32 : 10.Ian.2018, 01:12:43 a.m. »
NU LIpseste Kitul de supravietuire !!!
.... Vorbiti singuri ce prevazator sunt !! Geanta mea de zi cu zi are 7Kg..... :-))
     Adevarul e ca ai compus frumos si cursiv, recunosc ! Si eu sunt prevazator dar m-ai depasit in tromba !  :)
  Eram doar curios cate din cele pastrate in C3 le-ai folosit pana l-ai vandut. ?
  Citind postarile tale mi-a venit ideea ca ai vazut cam multe ...filme. :)  Poate ne vedem la o intalnire.  :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline duculetu

« Răspuns #33 : 10.Ian.2018, 08:24:05 a.m. »
Am vazut pana acum trei metallic blue-uri in oras (unu in zona Favorit, unu pe strazile din spatele Spitalului Militar si unu in zona Statuia Aviatorilor), este posibil sa ne fi si salutat :)
Revin cu clarificare despre senzorii de ploaie. Vezi documentul atasat 11670_SASA_Ignis_Brochure_v9_ (1).pdf , pagina 19, punctul 6.
Revin cu dovada pentru lumina din portbagaj care exista dar nu la noi. Am scris si parerea mea despre motivul si faptul ca romanii vor BMW-uri din '97 dar am preferat sa sterg.

Referitor la puls, cu siguranta daca vrei poti sa gasesti, in timp, ceva aftermarket sau un DIY, dar asta este problema fiind o masina noua ca aparitie, dureaza catva timp pana devine populara. Am intampinat acelasi lucruri cand mi-am luat roti de iarna; Cumparam senzorii/jantele/anvelopele din locuri diferite si fiind contactat sa imi ofere consultata de potrivire a piesei cu masina. Cand spuneam Ignis 2017 nimeni nu imi putea spune compatibilitatea pentru ca nu aparea in sistemele lor, deci asta este riscul cand devii pionier :D
Ultimul punct este rezervat rotii de rezerva, unde as vrea sa aflu cat mai multe detalii. Noi am facut un thread aici iar in 7 pagini nu ne-am dat seama de prea multe. Ne poti spune dimensiunea pentru roata de rezerva? Sau de unde ai cumparat, sau macar sa imi cumperi si mie una daca sursa este exclusivista. Cu 400lei imi pare mana cereasca si o cumpar acum.

Eu nu prea vad rostul continuarii acestui thread care oricum isi are radacinile in alte threaduri si care poate dezorienta viitori posesori.
accesorii: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7097.80
roata de rezerva: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7683.60
suspensie: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7839.0

Offline Cristi R

« Răspuns #34 : 10.Ian.2018, 08:36:45 a.m. »
Salut Eniki,
Nu ma pricep deloc sa umblu la forumul asta dar am gasit mesajele tale. Toate cele enumerate ca le am in masina sunt doar o mica parte ...am mult mai multe...de la medicamente la mancare si de la scule la .... haine   ... Asa cum am spus masina mea cu care merg zi de zi e un mic univers... Am si in Koleos cate ceva asemanator dar nu la nivelul Suzuki (mostenire de la masinile mai vechi) cu aceea mergand mai mult afara din oras si din tara. Dar sa-ti spun ceva. Apropo de roata de rezerva si am sa raspund imediat si celuilalt interlocutor privitor la roti. Toate nebuniile din masina m-au salvat anul trecut de la o mare problema in Bulgaria. Am taiat iremediabil un cauciuc la Koleos in 2 metri de o bordura intr-un fund de sat pierdut de lume...daca nu le aveam pe toate la mine ce ma faceam? Am trecut prin momente pe care nu le doresc nimanui dar multumita faptului ca am de toate cu mine m-am descurcat. Si da mi-ar face placere sa ne si vedem cumva doar ca eu sunt cam batran ...50 de ani ...cam cusurgiu si am multe tabieturi din care ies asa de greu...
  • Suzuki Ignis 2017

Offline ...

« Răspuns #35 : 10.Ian.2018, 09:54:03 a.m. »
NU LIpseste Kitul de supravietuire !!!
Ala e in geanta de zi cu zi il port la mine mereu!! Am lanterna briceag surubelnite clesti Vorbiti singuri ce prevazator sunt !! Geanta mea de zi cu zi are 7Kg..... :-))
Pai mai omule, asta te omoara, nu te ajuta sa supravietuiesti! :)

Offline duculetu

« Răspuns #36 : 10.Ian.2018, 11:28:38 a.m. »
Nu am rezistat tentatiei si am cautat expresia .. :D

Offline Cristi R

« Răspuns #37 : 10.Ian.2018, 02:19:35 p.m. »
Eu asa stiu ca se spune ...ce sa zic...
  • Suzuki Ignis 2017

Offline ...

« Răspuns #38 : 10.Ian.2018, 04:23:45 p.m. »
Eu le stiu drept "politisti culcati"

Offline duculetu

« Răspuns #39 : 10.Ian.2018, 05:21:17 p.m. »
Haha, ambele sunt amuzante, de niciuna nu am mai auzit dar gasesc o logica.
Referitor la dezamagire, eu nu o vad asa. Eu mult timp am vrut Jimny si desi sunt diferite, Ignosul este raspunsul pentru nevoile mele. Am stabilit ca functiile pe care le doreai exista pe varianta completa doar ca Suzuki sa poata vinde ceva in tara lu' "iau BMW din '97 sa se oftice vecinu'" a trebuit sa faca anumite reduceri de costuri; si in feature-uri si in calitate. Nu cred ca isi ia careva Suzuki pentru calitatea materialelor pentru ca toate au hard plastic, ci pentru fiabilotatea motorului (zvonul e ca rezistenta este peste nemti). Eu preferam sa am disc si pe spate fata de senzori de ploaie (nu ca aveam nevoie la ceva), pentru mine AndroidAuto si AppleCarplay sunt foarte importate pentru ca inca holosesc hartile in oras neavand experoenta, nu ma deranjeaza ca nu am impuls pe geam sau ca boxele nu sunt Harman sau etc.
Cred ca masina este buna, depinde ce ai nevoie, e posibil un Clio (in aceeasi bani) sa fie mai pe gustul altora.
Ce trebuie totusi apreciat este raza de intoarcere a masinii, botul scurt - un deliciu.