Haha, ambele sunt amuzante, de niciuna nu am mai auzit dar gasesc o logica.
Referitor la dezamagire, eu nu o vad asa. Eu mult timp am vrut Jimny si desi sunt diferite, Ignosul este raspunsul pentru nevoile mele. Am stabilit ca functiile pe care le doreai exista pe varianta completa doar ca Suzuki sa poata vinde ceva in tara lu' "iau BMW din '97 sa se oftice vecinu'" a trebuit sa faca anumite reduceri de costuri; si in feature-uri si in calitate. Nu cred ca isi ia careva Suzuki pentru calitatea materialelor pentru ca toate au hard plastic, ci pentru fiabilotatea motorului (zvonul e ca rezistenta este peste nemti). Eu preferam sa am disc si pe spate fata de senzori de ploaie (nu ca aveam nevoie la ceva), pentru mine AndroidAuto si AppleCarplay sunt foarte importate pentru ca inca holosesc hartile in oras neavand experoenta, nu ma deranjeaza ca nu am impuls pe geam sau ca boxele nu sunt Harman sau etc.
Cred ca masina este buna, depinde ce ai nevoie, e posibil un Clio (in aceeasi bani) sa fie mai pe gustul altora.
Ce trebuie totusi apreciat este raza de intoarcere a masinii, botul scurt - un deliciu.