Autor Subiect: Dezamagiri New Ignis  (Citit de 32379 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Dezamagiri New Ignis
« Răspuns #20 : 09.Ian.2018, 10:23:48 p.m. »
Pai in principiu suntem de acord amandoi cu privire la calitate.
Cu porcul era o figura de stil.
Iar ca pret cu tot respectul la  13000 €, masina noua cu tractiune integrala nu gasesti. Poate entry levelul pe benzina de la Duster, care are ca dotari volan si scaun.
Dar sunt deja offtopic si nu mai comentez
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: Cristi R

Offline Cristi R

« Răspuns #21 : 09.Ian.2018, 10:31:16 p.m. »
Salut F. Cristi !1
Asta a fost prima intrebare de ce dracu nu dau arcuri mai tari ca reparatie...nu amortizoare si spanac tampoane....
Bietul om de la service a dat din umeri ...ce sa mai zica ...ca sunt japonezii prostii planetei?  Eu asa cum am spus am inceput sa intreb incolo si-n coace de niste arcuri mai tari ...bine nu de locomotiva sa cad din lac in put dar nici sarmele astea de 2 lei ...sa vad ce gasesc si daca nu m-oi tepui iar cu cine stie ce spirala incrucisat sau alta panarama after market am sa spun aici ce tip de arc mai tare se potriveste la trotineta ignis 2017......
Salut respectuos tuturor
  • Suzuki Ignis 2017

Offline duculetu

« Răspuns #22 : 09.Ian.2018, 10:34:02 p.m. »
Eu raman la ideea mea ca sunt foarte multumit de ea dar recunosc ca problemele amintite de tine sunt reale. Dpmdv (neavizat) este ok sa nu includa roata dar ma deranjeaza sa dau 400+ euro pe una ... adica daca era optional si ma costa 150 euro intelegeam, dar asa este incredibil.
Cat despre senzori de ploaie, am vazut ca in alte regiuni poti cumpata modulul separat, deci exista varianta.
LE: modelul a fost conceput cu lumina in portbagaj doat ca pe piata noastra nu a ajuns. (vezi varianta de pe australia/india/indonezia).
Daca ne calmam si le gandim, facrem toti o singura actiune, ajungem departe.
Multumesc pentru investigatii si impartire model arcuri.

Offline Cristi R

« Răspuns #23 : 09.Ian.2018, 10:46:16 p.m. »
Hippo,
Nu te supara pe mine ca sunt mai spurcat la gura dar crede-ma ca vorbesc cu respect si placere cu tine !!!
Normal ca figura cu porcul era de stil ...am priceput-o dar eu vreau ca japs sa respecte fisa tehnica nu daca o pun pe nevasta -mea in spate sa scoata capul prin tavan la prima spinare de magar de pe strada ca la Fred si Barney.
Apoi hai sa-ti mai spun ceva .... Asa cum am spus la inceput am avut si am multe masini ...chiar multe crede-ma.... am termene multe de comparatie ... Nu BMW uri nu mertane da din astea mai comune am avut tone si toate FIRS HAND luate cu banu jos.....
Ce spuneai ? Duster pe benzina? O am in fata Blocului 4x4 full option la nivel 2012 si e chiar o masina super faina.... cost 13700 EUR
Eu am luat Ignis-ul tocmai ca e o masina mica 3,7 m cu oarece dotari ( este FULL OPTION de romanica) si ma pot descurca prin Bucuresti cu ea. Mai am Duster-ul inca un Renault Koleos, una bucata Ford Focus sedan am avut Megane II , C3, Solenza, Super Nova si tone de dacii.
Crede-ma pe nici una n-am pus-o pe burta cu 100 de kg de bagaje. De departe C3 are suspensii proverbiale de Citroen .... Nici nu stiam ce pierd cand am vandut-o. Stii Citroenul ala negru a lui Louis des Funes? Crede-ma ca stiu ce spun ...Citroen-ul are suspensii neegalate di nici un alt constructor de masini vreodata.... Nu stiu cum le fac dar Citroenurile merg pe matase....Au alte belele dar suspensiile ...best ever....
  • Suzuki Ignis 2017

« Răspuns #24 : 09.Ian.2018, 10:53:01 p.m. »
Iti inteleg frustrarea si empatitez, solutia probabil e sa pui niste arcuri de la o firma de tuning, cum au facut multi colegi la sx4 clasic.
Eu pentru Bucuresti cochetam cu ideea de a lua un Jimny, dar a aterizat saabul la mine-n curte.
Acum Offtopic total.
Citroen a inventat acum 50 de ani suspensiile reglabile pe perne de aer, Citoen DS, cel pe care il aveau presedintii Frantei.

Offline Cristi R

« Răspuns #25 : 09.Ian.2018, 11:02:18 p.m. »
Salut Duculetu !!
Eu nu am dat 400 de euro pe roata de rezerva slim fratioare !!!! Am luat -o de la un nene de pe OLX cu 400 de lei noua nouta cu proba pe strada cu urcat pe cric pe o ploaie dupa care am zacut o saptamana. Iti trebuie neaparat slim ca nu incape nimic in caricatura aia de locas de sub portbagaj dar crede-ma ca odata desfiintat expandatul ala idiot de acolo si fixata roata spatiul acela este deosebit de incapator si daca iti fac lista cu tot ce tin eu acolo vorbesti singur cu buletinul in fata:
deci sub roata am bagat trusa medicala ca tot ma lasa rece ca eu mor inainte de a o folosi, apoi cricul de dacie 1300 triunghiurile reflectorizante, compresorul cu alea 2-3 fiare date de ei, o cutie maricica metalica cu scule chei de baie tubulare si alte prostii, 10 -15 spray-uri cu vopsea alb negru albastru de rhodos (culoarea ei)  grund lac incolor auto antifon, degripante, uleioase, stergatoarele originale de parbriz pe care nu le folosesc iarna...prefer din alea de 2 lei de la Carefour pentru rupt pe gheata, Leviere de roti antifurturile de roti stingator o cutie de telefon mobil de 6' cu diferite prostioare in ea, ce sa spun acolo sun 35 de kg de obiecte care mai de care mai ne necesare dar de care nu stii cand ai nevoie...Toate au fost adunate incet incet in C3 care saracu le-a carat ani de zile iar cand faceam curatenie in el imi lua minute bune sa le scot pe toate de pe sub scaune si din portbagaj. Aici le am intr-un singur loc.Nu ca sub scaune am tot asa o multime de cutii cu becuri ventile sigurante perii raclete aspirator auto etc... Pai eu am spus ca Ignis-ul cara permanent 60 de Kg de materiale ... Puse in cele mai discrete locuri....
Sper ca nu te-am zapacit dar pentru mine C3 a fost nu o masina ci un intreg univers aveam in el de la mancare la medicamente si de la haine la scule ...asa trebuia sa devina si Ignis-ul dar deocamdata e un univers pe tampoane... si asta ma racaie cum nu pot sa-ti spun.....
Seara buna
  • Suzuki Ignis 2017

« Răspuns #26 : 09.Ian.2018, 11:04:51 p.m. »
Mai lipsesc gratarul si carbunii 😂😂 din kitul de supravietuire.

Offline Cristi R

« Răspuns #27 : 09.Ian.2018, 11:09:42 p.m. »
Multumesc HIPPO !!!
Multumesc pentru poza...da la asta ma refeream !!! Doamne ...m-ai impresionat profund desi am nenumarate poze si eu cu el... MULTUMESC !!! Nu mai zi ca nu mai scrii ...imi pari un om de isprava si mi=ar face placere sa vorbim si sa schimbam impresii
Da ..am dat si eu semnale si la 4 tunning si la altii ...nimeni nu mi-a raspuns ... Nu ma las pana nu-i pun arcuri nu sarme...
Seara buna si salutari respectuoase !!
  • Suzuki Ignis 2017

Offline Cristi R

« Răspuns #28 : 09.Ian.2018, 11:14:58 p.m. »
NU LIpseste Kitul de supravietuire !!!
Ala e in geanta de zi cu zi il port la mine mereu!! Am lanterna briceag surubelnite clesti Vorbiti singuri ce prevazator sunt !! Geanta mea de zi cu zi are 7Kg..... :-))
  • Suzuki Ignis 2017

Offline kellogs

« Răspuns #29 : 09.Ian.2018, 11:16:07 p.m. »
@Cristi R As fi dat like la postarea aceea lunga, insa cu asa limbaj colorat...

Despre impulsul de la geamul soferului, pot sa confirme si alti posesori de Ignis ? Imi pare ciudat, la Vitara merge din impuls si in sus si in jos.
Despre cat se lasa amsina, m'a cam pus pe ganduri. Am carat cca 400-500 kg cu ea in portbagaj si s'a lasat rau; la limitatoarele de viteza facea masina ca o barca in furtuna. Ar trebui sa verific... cumva.
Despre roata de rezerva - fa precum romanul, pune una din rotile de vara (iarna) sau de iarna (vara) in lacasul de sub tavita. Sigur, vei mai pierde ceva volum din portbagajul acela insa nu cred ca e asa deranjant, fiind masina de oras.

Stai sa vezi cum e cand montezi setul de roti de iarna, fara senzorii de presiune montati in roti, si ai mandrete de eroare galbena in bord. Sa ma cauti daca nu iti place ;)
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim