0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Ai butonul Citat sau Quote (mi se pare).
Citat din: FritzVonSpritz din 20.Nov.2018, 10:42:39 p.m.Pai citisem de subiectul cu suspensia spate, apoi cu scurgeri de apa de pe covorase si mocheta care se imbacseste, cu caraitul cand bagi in marsarier, cu trepidatie la treapta 1, cu lipsa roata de rezerva, cu miros de ars la instalatia de climatizare, inconvenientul geamului electric cu impuls doar pe partea soferului si doar la coborare (pe Micra ambele merg sus jos cu impuls), ....... Mai zic ?Acuma, asa cum spuneam, merg inainte, o voi lua si daca nu va fi cum mi-am inchipuit, tot o voi tine.......O masina noua e altceva decat un second-hand........Sper sa fie cu noroc ! Merci de raspuns! ….nu mai zi ca le stiu si eu pe toate, dar nu mi se par chestii majore! Mai ai timp sa te razgandesti; de curand printre rude si-au luat asta:https://www.dacia.ro/promotii-si-finantare/rabla/logan-sl-plus.htmlAm dat si eu o tura...sunt ok!...clasice, robuste, dar parca prea banale! mie imi plac chestiile mai deosebite; ca sa nu mai zic ca odata spurcat la japo, mi-e greu sa ma intorc la masini frantuzesti, italienesti sau chiar germane...Masini fara bube nu exista decat de la peste 25 k euro....acolo s-a muncit serios sa le elimine si rezultatul costa binisor...cum depinde f. mult si ce reprezinta masina pt. tine si ce faci cu ea....totul e diferit de la om la om!Sa te lumineze gandul cel bun la o decizie corecta!P.S.da, si asta este o buba...vin numai cu cauciucuri d vara si trebuie sa mai cheltui peste 2000 lei in vederea iernii...si eu as prefera sa-mi pot allege cauciucurile, sau macar sa fie allseasons.Amenda este cat costa anvelopele ...de ce il iei de la Bucuresti?
Pai citisem de subiectul cu suspensia spate, apoi cu scurgeri de apa de pe covorase si mocheta care se imbacseste, cu caraitul cand bagi in marsarier, cu trepidatie la treapta 1, cu lipsa roata de rezerva, cu miros de ars la instalatia de climatizare, inconvenientul geamului electric cu impuls doar pe partea soferului si doar la coborare (pe Micra ambele merg sus jos cu impuls), ....... Mai zic ?Acuma, asa cum spuneam, merg inainte, o voi lua si daca nu va fi cum mi-am inchipuit, tot o voi tine.......O masina noua e altceva decat un second-hand........Sper sa fie cu noroc ! Merci de raspuns!
Mai incet cu comparatiile cu "motoarele de ultima generatie doar pe Suzuki"... Pe motiv de WLTP, TOATE motoarele sunt acum de ultima generatie ( @Soimu : fctie. de momentul cand ai luat Swiftu', s-ar putea ca al tau motor sa fie de veche generatie - adica omologat NEDC).