0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am si eu o mare dezamagire versus noul Ignis! (desi nu il am!!!)De ce la noi in lista de preturi urmatoare:Ignis 1.2 GL 2WD=10.000 EuroIgnis 1.2 GL+ 2WD=10.875 EuroIgnis 1.2 GL+ ALLGRIP=12.410 EuroIgnis 1.2 GLX ALLGRIP=13.900 EuroIgnis 1.2 GLX 2WD=12.460 Euronu apare ca in toate tarile europene (inclusiv Bulgaria) si "Ignis 1.2 GLX 2WD AGS" ???..adica noi romanii (si aia de peste Prut, ca nici la ei nu este….) nu putem folosi o cutie automata? Vreau si eu un Ignis cu cutie automata, un GLX 2WD AGS, care ar iesi la noi pe la 13900 euro pret de recomandat de listare si nu este!!!Ce parere aveti?...pt.mine este o mare dezamagire!...si nu inteleg motivatia...ca prin Ungaria ajung toate, in toata Europa!...
@Soimu Nu ti-ai luat swift? La ce-ti trebuie o conserva mai mica?
Din păcate, asta este politica Suzuki pentru Europa de Est. La noi, nici baleno GLX cu cutie automată nu se livrează decât la comanda.
Nu se aduc pentru ca nu este cautare. Ori masini ieftine, dotari standard/mediu ori adusa din Germania de preferat BMW rupt in ... 80.000km reali tipla doar pentru pretentiosi.Pune pe un GLX AllGrip si AT si il duci la un pret unde exista prea multa competitie si Suzuki pierde. Vezi comentariile mele despre noul Jimny.
@Soimu Revin cu intrebarea, daca ar fi in lista maine ai comanda ignisul? Sau poluezi topicul de dezamagiri cu o problema ipotetica
Exclus ignis, l-am vazut, e prea mic, eu ma uitam la BalenoDar suntem offtopic , cred