Autor Subiect: Dezamagiri New Ignis  (Citit de 32388 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabi males

Re: Dezamagiri New Ignis
« Răspuns #130 : 25.Sep.2018, 07:58:10 p.m. »
Am si eu o mare dezamagire versus noul Ignis! (desi nu il am!!!)

De ce la noi in lista de preturi urmatoare:

Ignis 1.2 GL 2WD=10.000 Euro
Ignis 1.2 GL+ 2WD=10.875 Euro
Ignis 1.2 GL+ ALLGRIP=12.410 Euro
Ignis 1.2 GLX ALLGRIP=13.900 Euro
Ignis 1.2 GLX 2WD=12.460 Euro

nu apare ca in toate tarile europene (inclusiv Bulgaria) si "Ignis 1.2 GLX 2WD AGS" ???..adica noi romanii (si aia de peste Prut, ca nici la ei nu este….) nu putem folosi o cutie automata? Vreau si eu un Ignis cu cutie automata, un GLX 2WD AGS, care ar iesi la noi pe la 13900 euro pret de recomandat de listare si nu este!!!

Ce parere aveti?...pt.mine este o mare dezamagire!...si nu inteleg motivatia...ca prin Ungaria ajung toate, in toata Europa!...
Din păcate, asta este politica Suzuki pentru Europa de Est. La noi, nici baleno GLX cu cutie automată nu se livrează decât la comanda.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline Soimu

« Răspuns #131 : 25.Sep.2018, 08:36:33 p.m. »
@Soimu Nu ti-ai luat swift? La ce-ti trebuie o conserva mai mica?

Domnule draga,

Parca am mai mentionat pe undeva pe aici, ca Swiftul place asa demult la doamna, ca io nu mai pot sa pun mana pe volanul lui, parca s-a dat cu superglue pe degete...asa ca solutia e ca fiecare sa aiba volanul lui...si io vreau ceva cu cutie automata!!!ca pe unde merg prin Bucuresti si la orele la care merg, impun asa ceva!
Asta-i motivul pt. care tentez un Ignis...si sunt convins ca daca ne strangem cativa si facem comanda la acelasi dealer se aduc si cu cutie AGS. Ca nu exista motivatie sa nu...
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline Soimu

« Răspuns #132 : 25.Sep.2018, 09:09:49 p.m. »
Din păcate, asta este politica Suzuki pentru Europa de Est. La noi, nici baleno GLX cu cutie automată nu se livrează decât la comanda.

De acesta zici?:

Baleno 1.0 BOOSTERJET GLX AT=17.900 Euro

da, dar macar este in lista si il poti comanda;  la ce as dori eu e in lista la toate tarile EU, mai putin la noi..
« Ultima Modificare: 25.Sep.2018, 09:20:00 p.m. de yeti »

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #133 : 25.Sep.2018, 09:23:28 p.m. »
@Soimu Revin cu intrebarea, daca ar fi in lista maine ai comanda ignisul? Sau poluezi topicul de dezamagiri cu o problema ipotetica
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline f.cristi

« Răspuns #134 : 25.Sep.2018, 09:39:48 p.m. »
Nu se aduc pentru ca nu este cautare. Ori masini ieftine, dotari standard/mediu ori adusa din Germania de preferat BMW rupt in ... 80.000km reali tipla doar pentru pretentiosi.
Pune pe un GLX AllGrip si AT si il duci la un pret unde exista prea multa competitie si Suzuki pierde. Vezi comentariile mele despre noul Jimny.
Eu nu prea pot sa inteleg politica asta a importatorilor romani. Intelegeam sa nu aduci un model in intregime, ca nu are vanzare (chestiuni de logistica, sa zicem), dar sa nu aduci numai o versiune a unui anumit model nu prea inteleg. Ok, nu prea se vinde AT-ul in Ro atunci nu trebuie sa stai cu el pe stoc, dar ofera-mi posibilitatea sa-l pot comanda. Imi zicea de curand patronul de la reprezentanta ca de fapt aceste versiuni s-ar putea aduce prin comanda speciala, probabil la pret de vest.
Am mai povestit, la fel am patit de curand si cu noua Toyota Aygo, dar de data asta nu lipseste cutia automata din Romania ci AC-ul automat, keyless-ul, scaunele incalzite, senzorul de lumina (optiuni disponibile pe majoritatea celorlalte piete europene).
Si da, eu as fi cumparat masinuta asta in varianta GLX Allgrip+AT si daca trebuia sa mai scot vreo 2000 de Euro in plus din buzunar pt. ca, in primul rand, mie mi-a placut masina, apoi pretul. Ca dovada a acestui lucru, pana am ajuns sa cumpar masina asta, desi eram croit pe cutie automata, am renuntat la doua comenzi cu avans dat (noul Micra si noua Fiesta), pierzand echivalentul unui tichet Rabla (1600 lei) si o mica spaga (300 lei) la un dealer pt. a-mi recupera avansul (eram dispus sa pierd si un avans de 3500 Ron pe langa cei 1600 pt. tichet; nici nu credeam ca mai recuperez avansul de la Renault-Nissan). Deci am facut ceva sacrificii pt. masina asta si as mai fi facut pt. ceva optiuni in plus (AT, senzor de ploaie, oglinzi pliabile electric, lumina in portbagaj).
Competitie in segment nu prea are masina asta. Fiat Panda nu cred ca se ridica la nivelul asta. S-ar putea sa se ajunga la competitie prin pret cu alte modele dar nu cred ca ai fi avut ce ai pe Ignis.

Offline Soimu

« Răspuns #135 : 25.Sep.2018, 09:55:24 p.m. »
@Soimu Revin cu intrebarea, daca ar fi in lista maine ai comanda ignisul? Sau poluezi topicul de dezamagiri cu o problema ipotetica

DA!....bineinteles!....nu este o problema ipotetica la mine!...Stiu ca la vorbe sunt multi care vor dar cand e sa treaca la fapte dispar ca magaru'n ceata!...Daca ar fi fost in lista Ignisul GLX cu cutie automata, acum as fi fost deja inscris la dealer cu certificatul de sarcini de la taxe si impozite depus!

Ce doresc eu si sunt pregatit: 1.2 GLX 2WD AGS la pret de lista 13900 euro si sa folosesc si tichetul rabla…

Am vazut ca la fel ca mine tentezi un Ignis; iti propun o colaborare, sa facem comanda impreuna si eventual sa mai gasim amatori ca sa ne creasca puterea de negociere la acelasi dealer! Am experienta la asa ceva si daca esti interesat si decis ferm hai sa o rezolvam! sa luam legatura pe privat sa vedem ce si cum ne bagam, daca putem gasi puncte commune utile ambilor! :)

Offline f.cristi

« Răspuns #136 : 25.Sep.2018, 10:02:31 p.m. »
Daca te referi la mine, eu deja am un Ignis GLX Allgrip. Nu as fi interesat decat de un GLX Allgrip + AT, daca ar exista.

Offline Soimu

« Răspuns #137 : 25.Sep.2018, 10:06:09 p.m. »
Raspundeam d-lui Hippo....dar esti binevenit, am fi deja 3  :)

Ignis cu GLX+Allgrip + AGS nu am vazut….dar ar fi f tentant chiar si la 15300 euro cat il estimez...ar iesi in 14000 cu tichet rabla..ar fi ok!

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #138 : 25.Sep.2018, 10:30:28 p.m. »
Exclus ignis, l-am vazut, e prea mic, eu ma uitam la Baleno
Dar suntem offtopic , cred
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Soimu

« Răspuns #139 : 25.Sep.2018, 10:47:18 p.m. »
Exclus ignis, l-am vazut, e prea mic, eu ma uitam la Baleno
Dar suntem offtopic , cred

Pai cred ca daca un mic grup hotarat vine si negociaza pt. cateva masini (pot fi mai multe modele) la un dealer, ala nu ar zice nu....in sfarsit, sa mai vad cu dealerul posibilitatile de realizare concreta a ideii(am mai aplicat-o cu success cu Honda) si posibil sa deschid un topic separat sa vad daca gasesc amatori ;-)

Dar daca numai "te uiti la Baleno" si o achizitie este inca ipotetica, o sa incerc chiar si singur!...daca acum nu mai prind rabla ca se va termina, incerc in 2019. (Intre timp o sa vad si ce mai ofera dealerii la Salonul auto din octombrie).

Hippo>"@Soimu Revin cu intrebarea, daca ar fi in lista maine ai comanda ignisul? Sau poluezi topicul de dezamagiri cu o problema ipotetica"

-nu, nu poluez topicul, este o dezamagire reala!!!..asa cum la Achizitia swiftului am vrut cu CVT si nu s-a putut desi era in lista si eram dispus sa si astept...
« Ultima Modificare: 25.Sep.2018, 11:11:01 p.m. de Soimu »

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim