Autor Subiect: 2018, un deceniu SuzukiClub ROMÂNIA  (Citit de 36305 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: 2018, un deceniu SuzukiClub ROMÂNIA
« Răspuns #590 : 23.Sep.2018, 05:24:19 p.m. »
N-am facut legatura initial
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #591 : 23.Sep.2018, 08:39:01 p.m. »
Si uite asa se apropie de final weekendul SCR, weekendul care a marcat aniversarea de 10 (zece) ani de când noi trăim Suzuki atât virtual cât și offline, chiar și dincolo de Suzuki.

Mi-a părut bine sa revăd multi oameni de la începuturile forumului și chapeau bas @rexkrokiDAU pentru efortul depus ca aceasta întâlnire sa se intample, pentru că de atâtia ani revii de departe pentru aceasta comunitate, SuzukiClub Romania.
@tase33a sa nu te schimbi niciodată.
@dann & @ioana... Mi a plăcut mult ultimul model de Suzuki din dotarea voastră
@fireburn, omule ai putea fi de nota 10, asta numai daca mă înveți și pe mine ping-pong
@vitaminaC, @krantz, @hubba bai nene... Uelcome back si sper sa va vad și Miercurea plus prezenta obligatorie daca ne întâmplam și la iarna ;)
@bilciu mi-a făcut plăcere sa mai vorbesc cu tine despre fotografie și nu numai.
@DlPopa..se știe că mașina voastră a fost senzația jocului nostru de sâmbătă...chiar daca foarte aproape a fost și @XTI cu al lui cort inedit.
@XTI n am apucat să îți spun live, asa ca îți spune aici: bine ai revenit și pe forum, nu doar fizic la întâlniri
@jante.otel mi-a părut bine sa te cunosc, sunteți niște oameni faini
@NicNic tu știi că îmi ești drag, chiar daca noi ne tachinam in permanenta :)) Apropo, știi că n aveai nicio șansă la table in fata mea, nu?
@danib bine ai revenit și tu mai ales că acum sunteți formula mărita. Swiftul rămâne legacy pentru prichindel?
Că tot am vorbit de princhindei sa le mulțumesc și lor că ne au suportat uicuendul ăsta, ba mai mult ne-au mai și ajutat la tombola, ba chiar și la administrativ. Bravos
@mikel tata, data viitoare sa folosești in pnm telefonul ăla pentru ce a fost creat sa... Nu ne mai jucam cu jumătăți de masura :)
@supergx7 mulțumesc man, stiu ca pe voi ne putem baza oricând
@AndreeaT de la tine am așteptări mari... Și știi de ce, nu? Fotografia  mea  preferata  de la întâlnirea  de 2 ani îți aparține :) De abia aștept să îmi bucur retina și cu fotografiile tale de la un deceniu SCR!
@boga81 deși te știam, acum ca am fost amândoi în aceeași echipă ti-am și descoperit spiritul de echipa și ce să mai, îmi place că te implici până la capăt. Sper sa ii dai de cap și Clarion..că se pare ca implicarea echipei (@NicNic și puțin și eu) nu a ajutat.
@miocrl omule mi-a părut bine de tot sa te revăd. Dar cel mai mult mi-a plăcut să îți descopăr după atata timp latura artistica
Vreau sa ii mulțumesc lui @Răzvan pentru "chinul" cu cazarea, asa am descoperit și eu acest minunat loc din Romania.
@pitzy_ a fost super tanti pe care mi-ai recomandat-o pentru tort Îmi pare rau că n am ciocnit un pahar de sampanie, dar cine știe, poate la iarna că cei prezenți și au amintit de tradiția întâlnirilor din februarie, întâlniri cărora le duc și eu dorul.
Aș aminti și de Maria și Alex, oameni faini, care până mai ieri nici nu știau de comunitatea noastră, dar au ținut neapărat să fie o seara cu noi. Ei ne știu de pe Facebook, n au cont aici.
Ce sa mai, chiar m am bucurat mult și vreau să va mulțumesc tuturor pentru participare.
Trebuie sa amintim și de cei care ne-au adus Suzuki in Romania, care au contribuit cu câteva surprize care au fost acordate printr-o tombola. Thumbs up Suzuki Romania

As vrea sa va rog, sa mă ajutați cu toate materialele video / foto pentru clipul pe care v am promis că incercam sa l facem pentru un deceniu de SCR.
Evident, pozele din activitatea de sâmbătă pentru calendar :) Folosiți orice transfer preferați voi. Eu folosesc cu succes Wetransfer.

Never Give Up! #10aniSCR

Sent from my iMar

« Ultima Modificare: 23.Sep.2018, 10:01:43 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

The following users thanked this post: Cristi (XTI), shpeedy, rexkrokiDAU, NicNic, jante.otel, Emilian Sohterus

Offline fireburn

« Răspuns #592 : 23.Sep.2018, 09:54:10 p.m. »
A fost frumos  :D
La multi ani Suzuki Club Romania!

Multumim pentru organizare si implicare, in ordinea numerelor de pe tricou :), lui Rex, Razvan si Cristi.

The following users thanked this post: cristyyy2003, rexkrokiDAU

Offline maria.tancu

« Răspuns #593 : 23.Sep.2018, 11:54:10 p.m. »
Am trait 35 de ani degeaba:)) acum am intrat prima data pe un forum, dar cred ca a fost cea mai potrivita alegere:) va multumim mult pentru primire si daca ne mai primiti mai venim si stam pana la final:) pe jimny nu l-am vazut la balea dar pe vitara turcoaz l-am revazut la intrarea in Bucuresti:) acum o sa fiu cu ochii bec dupa voi prin trafic sa ne salutam si sa ne vedem cu bine la urmatoarea iesire si mai multi!!:)
Maria (aka Alecsii ca suntem doi)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

The following users thanked this post: miocrl, AndreeaT, rexkrokiDAU

Offline ...

« Răspuns #594 : 24.Sep.2018, 08:35:36 a.m. »
Trebuie sa amintim și de cei care ne-au adus Suzuki in Romania, care au contribuit cu câteva surprize care au fost acordate printr-o tombola. Thumbs up Suzuki Romania

Mă bucur că v-aţi distrat, dar din partea mea, Suzuki România are doar un Middle finger up de câte ori aud de ei.   

Offline fireburn

« Răspuns #595 : 24.Sep.2018, 08:41:22 a.m. »
Maria, bine ati venit in club.

Cad, SR au puncte bune si puncte la care lucreaza.

Offline supersgx7

« Răspuns #596 : 24.Sep.2018, 08:48:09 a.m. »
Multumim pentru tot si pentru tort  :prty:
Sa vedem pozele pentru calendar! Ce-ar fi sa votam pt cea mai reusita poza, pt fiecare luna ? Sa vedem si coperta  :good:
SUZUKI SX4 2.0 DDIS

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline ...

« Răspuns #597 : 24.Sep.2018, 09:07:08 a.m. »
Cad, SR au puncte bune si puncte la care lucreaza.
Probabil. Eu nu le văd, în relaţia cu ei sau cu reprezentanţele lor.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #598 : 24.Sep.2018, 09:26:56 a.m. »
Ați putea sa va abțineți, cel puțin pe topicul ăsta?
Mulțumesc.

Sent from my iMar

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline ...

« Răspuns #599 : 24.Sep.2018, 09:48:15 a.m. »
Pai tu ai inceput... :)