Cateva considerentre pe care va rog sa le cititi si de care sa tineti cont cand faceti plata avansului: - dupa cum am spus si mai sus, mai exista si alti doritori sa inchirieze pensiunea in aceiasi perioada cu noi. Deocamdata nu s-a efectuat nici o plata de catre acestia asa ca teoretic avem inca o sansa, cu conditia sa ne miscam repede.
- cand avem strans avansul am sa contactez pensiunea pentru factura, urmand ca apoi sa le fac transferul. A ramas ca revin cu un raspuns cel tarziu miercuri pe 15.08.2018. De aceea
va rog sa faceti transferul astfel ca banii sa intre in contul de mai jos pana marti, 14.08.2018. - daca ceilalti se misca mai repede si platesc inaintea noastra, avansul platit de voi se returneaza.
- daca reusim sa platim avansul si sa rezervam pensiunea, avansul platit nu mai poate fi restituit in cazul in care cineva din lista nu mai poate participa si nu se gaseste un inlocuitor. Contravaloarea meselor si a celorlalte servicii aferente celui ce nu mai poate participa se imparte la ceilalti participanti. Daca se gaseste un inlocuitor avansul se restituie din plata acestuia.
- Pensiunea dispune de 16 camere din care noi, in momentul de fata, intentionam sa inchiriem 15. Daca se gaseste un doritor si pentru ultima camera, plata cazarii, a meselor si a celorlate servicii se va face in numerar la fata locului.
- avansul consta in contravaloarea cazarii, 420 lei pentru cei ce doresc o singura camera, respectiv 840 lei pentru cei ce doresc doua camere. Nu exista reducere pentru ocuparea camerei duble in regim single.
- va rog sa specificati la efectuarea platii scopul si userul de pe forum. De exemplu: avans 10aniSCR, rexkrokiDAU
Detalii de plata:Sterse de moderator la solicitarea titularului de cont.Dupa ce ati efectuat transferul bancar va rog sa completati in lista de participanti, sa pot sa verific daca au intrat banii.
1. cristyyy2003, 2 persoane, 1 camera dubla;
2. NicNic, 2 persoane, 1 camera dubla;
3. rexkrokiDAU, 1 persoana, 1 camera single, all inclusive
- avans platit 420 lei4. Hippo, 2 persoane, camera dubla,
5. Lerua, 1 persoana, 1 camera single;
6. syyca, 1 persoane, 1 camera ;
7. Fireburn - 1 camera 3 pers ?
8. maxim dan 2 persoane 1 camera dubla
9. supersgx7, 2 persoane, 1 camera dubla
10. tase33a - 2 persoane, 1 camera, ultra all inclusiv...
11. ioanna+dann, 2 persoane, 1 camera dubla
12. danib, 2 + 1/2 persoane, 1 cameră dublă
13. suziteam, 2 camere duble
............................................................................
14. THE , 2 persoane, cam dbl matrimoniala
15. stefan 2 persoane 1 cam. dubla (am facut eu rezervarea pt. el pt.ca nu are inca cont aici dar are scross-ul nou luat )
PS. Vad ca intre timp s-a ocupat si ultima camera libera (pozitia 15 din lista,
@Maxim Dan pentru Stefan). Pentru ca deja am vorbit pachetul si sumele cu pensiunea, plata pentru aceasta pozitie din lista se va face in numerar la fata locului.