Autor Subiect: Update 1850 HU SLDA - Vitara si S-Cross  (Citit de 45286 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
Re: Re: Update 1850 HU SLDA - Vitara si S-Cross
« Răspuns #60 : 02.Oct.2017, 09:10:59 a.m. »
Ciudat. Încearcă downgrade + re-upgrade.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline AlexB

« Răspuns #61 : 02.Oct.2017, 12:55:09 p.m. »
Am facut si eu up date la masina din semnatura. Intstalarea am facut-o de pe un stick de 4 gb.
Soft-ul original era versiunea 850, masina e fabricatie ianuarie 2017.
Android auto versiune mai veche, din august parca, pe un telefon Xiaomi Mi4c.
Functioneaza perfect atat Waze-ul cat si alte programe gen FMTuner, atat cu cablul telefonului, cat si cu un cablu de 2 lei + adaptor USB C.
Me happy  :good:
  • Suzuki SX4 S-Cross Passion 1.4 BoosterJet AllGrip 6MT Galactic Gray 2017

Offline CipV

« Răspuns #62 : 02.Oct.2017, 05:02:14 p.m. »
Am testat si la drum lung 1850 si Waze. Diferente fata de 1840 observate pana acum: la 1840 se conecta la AA foarte repede, la 1850 dureaza mai mult din momentul in care conectez telefonul la USB si pana apare pe ecran AA. Ca stabilitate e mai bun 1850, nu mi se mai inchide AA in timpul mersului.
Am avut o problema ciudata: nu-mi accepta comenzile cu "Ok Google". S-a dovedit ca problema era defapt pe telefon, aveam Arrow Launcher care nu e prea prietenos cu Google. Dupa ce am renuntat la el, si-a revenit, pot sa cer trimitere de SMS-uri, mesaje WhatsApp (cu dictarea lor), apeluri catre x-ulescu, navigare catre un anumit reper (set navigation to bla bla si deschide Waze si cauta ruta). Teoretic merge si Messenger-ul de la Facebook (varianta Lite nu e compatibila) si tot teoretic merge si Google Music (nu am verificat, cere plata unui abonament). Da, pe Waze arata si viteza, dupa ultimul update.
Din ce am observat, conteaza foarte mult softul telefonului. Eu am un Xiaomi Redmi Note 4x, cu Android 7, am avut de facut cateva setari cu privire la economisirea bateriei (pe Android 7 sunt niste setari suplimentare de inchidere a proceselor din background), apoi permisiuni pentru AA si Google. A mai mers pe un Lenovo cu Android 6 si un Elephone P8000 cu Android 5. O sa mai testez si pe alte telefoane, daca o sa am ocazia. Cel mai probabil tine de telefon, nu de unitatea multimedia.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

The following users thanked this post: ariciul

Offline tra

« Răspuns #63 : 02.Oct.2017, 07:30:55 p.m. »
Am făcut update-ul azi de la 1840 la 1850 pe Vitara februarie 2017 ver unitate U2003
Nu au fost probleme și a recunoscut tel pe AA fără probleme (Lenovo vibe C2 Power - android 6.0)
Waze merge o.k.; ca și Google maps!
  • Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină

Offline katalanu

« Răspuns #64 : 02.Oct.2017, 10:10:59 p.m. »
Yuhuuuu!!! Mergeeee! Upgrade de la 1840. Inainte nu mergea AA. Acum s-a conectat fara probleme dupa instalare. Masina e din iulie 2017, iar telefonul este Sony Xperia Z3+. Am insa niste nedumeriri. Nu pot sa setez o ruta noua atunci cand sunt in Waze sau Maps si trebuie sa fi cautat in prealabil destinatia. Am incercat sa apas si pe iconita de microfon....dar pare ca nu merge nici asa. Any idea?
De asemenea, cand sunt in waze nu stiu cum sa reglez sunetul la navigatie. Daca dau volumul mai incet, se reduce mai mult volumul de la radio....care oricum se aude mult mai incet ca la navigatie. Aveti si voi problemele astea? MERSI!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #65 : 02.Oct.2017, 10:15:12 p.m. »
Când apeși pe microfon trebuie să ai conexiunea de date activa (să ai internet pe mobil).
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline katalanu

« Răspuns #66 : 02.Oct.2017, 10:39:15 p.m. »
Gata. Am rezolvat cu un "restart" :). Adica am scos cheile din contact si apoi am repus contactul. Mi-a aparut si bara de Search, iar cand am vrut sa bag o alta locatie mi-a mers foarte bine microfonul de la Google talk. Daca se doreste afisarea barei de search se apasa langa microfon si apare. De asemenea, pare ca si discrepanta dintre volumul radioului si cel al navigatiei e mai mic acum. Mai verific maine.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

The following users thanked this post: Draghici

Offline Carcotas_TM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
    • Timis
« Răspuns #67 : 03.Oct.2017, 12:12:00 a.m. »
Intrebare: Pot sa fac upgradde-ul direct de la 850 la 1850?
  • Suzuki Vitara 1,6 Passion 4x2

Offline Lerua07

« Răspuns #68 : 03.Oct.2017, 12:57:33 a.m. »
DA , poti !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline radu13

« Răspuns #69 : 03.Oct.2017, 10:19:19 a.m. »
Am verificat informatiile si pare totul ca la voi .. mai putin functionarea AA :(

Versiunea instalata pe unitate e 1850 .. ca in poza atasata ...

Versiunea de AA, setarile afisate de telefon si AA, precum si nefunctionarea butonului Settings, in pozele urmatoare.

Cand conectezi telefonul pe cablu la unitatea media sa nu selectezi "Transfer Date" ci charge only (cel putin asa a fost rezolvarea la mine la o problema identica cu a ta).
  • Suzuki Vitara 1.6D Spirit Allgrip MT

The following users thanked this post: ASZ