0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salut,Eu am un Asus Zenfone Selfie, am instalat AA, dar cind conecteze cablul, nu se intampla nimic, am incercat cu doua cabluri diferite.Portul USB al masinii functioneaza, am conectat un stick si l-a vazut. Am pus 1850-ul cu succes, nici o schimbare.
am folosit waze vineri si sambata la greu la drum lung. am observat o ciudatenie. de restarteaza waze ..dispare de pe ecran...reapare..se centreaza iar se repeta...din nou si din nou..apoi functioneaza normal...o perioada...cred ca e de la telefon pe lanfa faptul ca e slab rau ..care l am tinut in dreptul usb si poate pierdea locatia sau cine stie. bateria a fost intodeauna 100%. pe harti la fel....
Citat din: samarandei din 23.Apr.2018, 03:09:58 p.m.Salut,Eu am un Asus Zenfone Selfie, am instalat AA, dar cind conecteze cablul, nu se intampla nimic, am incercat cu doua cabluri diferite.Portul USB al masinii functioneaza, am conectat un stick si l-a vazut. Am pus 1850-ul cu succes, nici o schimbare.Era de la cablu, am incercat cu un al treilea cablu si a mers. Acum cu aplicatiile, nu am acces decat la Waze, Maps, Spotify si Google Play Music, voi ?
am folosit waze vineri si sambata la greu la drum lung. am observat o ciudatenie. de restarteaza waze ..dispare de pe ecran...reapare..se centreaza iar se repeta...din nou si din nou..apoi functioneaza normal...o perioada...