Autor Subiect: Update 1850 HU SLDA - Vitara si S-Cross  (Citit de 45269 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: Update 1850 HU SLDA - Vitara si S-Cross
« Răspuns #340 : 19.Apr.2018, 10:52:33 p.m. »
Prin AA pleaca automat blustutu
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Ovidius

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #341 : 19.Apr.2018, 11:00:38 p.m. »
#338 am incercat si cablul original, slda nu vede telefonul. cu acest cablu am facut conexiune de orice fel (date, incarcare....) cu un pc
#339 am BT activat, il folosesc de ceva vreme pentru hands-free, fara nicio

[/URL]
« Ultima Modificare: 19.Apr.2018, 11:31:00 p.m. de Ovidius »
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip benzina

Offline ariciul

« Răspuns #342 : 20.Apr.2018, 10:28:02 a.m. »
La mirrorlink e ceva mai complicat, poate sa fie si telefonul de vina, e in lista de la https://mirrorlink.com/phones ? Incearca si cu alt tip de telefon de la prieteni.
in plus trebuie sa modifici setarile de conectare la unitate ca sa se conecteze prima data pe mirrorlink si nu pe AA. Altfel va incerca tot pe AA. Pt asta apesi pe butonul de settings din dreapta  (dar trebuie sa fii in fereastra de conectare) si ai acolo optiunea de prioritate a conectarii.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Ciurea Iulian

« Răspuns #343 : 21.Apr.2018, 08:25:18 p.m. »
Salut! Am instalat 1850 2 dar AA nu merge cu Mate 10 lite. Ce ma sfatuiti?

Trimis de pe al meu SM-T110 folosind Tapatalk

• Suzukisx4 s-cross

The following users thanked this post: huminiuc_radu

Offline samarandei

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Iași
« Răspuns #344 : 23.Apr.2018, 03:09:58 p.m. »
Salut,

Eu am un Asus Zenfone Selfie, am instalat AA, dar cind conecteze cablul, nu se intampla nimic, am incercat cu doua cabluri diferite.

Portul USB al masinii functioneaza, am conectat un stick si l-a vazut. Am pus 1850-ul cu succes, nici o schimbare.
  • SX4 S-Cross Passion AllGrip 1.0 BoosterJet

Offline samarandei

• Newbie
  • *
    • Iași
« Răspuns #345 : 23.Apr.2018, 09:08:36 p.m. »
Salut,

Eu am un Asus Zenfone Selfie, am instalat AA, dar cind conecteze cablul, nu se intampla nimic, am incercat cu doua cabluri diferite.

Portul USB al masinii functioneaza, am conectat un stick si l-a vazut. Am pus 1850-ul cu succes, nici o schimbare.

Era de la cablu, am incercat cu un al treilea cablu si a mers. Acum cu aplicatiile, nu am acces decat la Waze, Maps, Spotify si Google Play Music, voi ?

Offline foxisoft

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • "Ceea ce nu intelegi nu e pentru tine" - Goethe
    • Bucuresti
Re: Re: Update 1850 HU SLDA - Vitara si S-Cross
« Răspuns #346 : 26.Apr.2018, 04:55:39 p.m. »
am folosit waze vineri si sambata la greu la drum lung. am observat o ciudatenie. de restarteaza waze ..dispare de pe ecran...reapare..se centreaza iar se repeta...din nou si din nou..apoi functioneaza normal...o perioada...

cred ca e de la telefon pe lanfa faptul ca e slab rau ..care l am tinut in dreptul usb si poate pierdea locatia sau cine stie. bateria a fost intodeauna 100%.

pe harti la fel....
Buna,

Am vazut ca mai pateste cineva aceeasi chestie: se restarteaza tot sistemul HU periodic, la aproximativ 23 de minute, atunci cand telefonul (Samsung A5 2017) este conectat la acesta. Indiferent daca exista o conectare prin cablu sau doar prin BT.
Pe HU am 1850.2. Am reinstalat acest update si la fel.
Am verifica HU si e OK fara o conectare. Adica nu se mai restarteaza singur. Ciudat este ca, in afara de aceste restarturi, totul functioneaza OK: AA, waze etc.
Mai are cineva acest bug? Si daca da, ati reusit sa il rezolvati?
THX
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 allgrip

Offline valmar67

« Răspuns #347 : 26.Apr.2018, 09:34:30 p.m. »
Salut,

Era de la cablu, am incercat cu un al treilea cablu si a mers. Acum cu aplicatiile, nu am acces decat la Waze, Maps, Spotify si Google Play Music, voi ?

Mai sunt aplicatii , dar nu te astepta la video, din cauza sigurantei la volan. Sunt in special de muzica si carti audio, radio online, Harti in afara de gmaps si waze  n-o sa vezi.
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline f.cristi

Re: Re: Update 1850 HU SLDA - Vitara si S-Cross
« Răspuns #348 : 26.Apr.2018, 10:14:23 p.m. »
am folosit waze vineri si sambata la greu la drum lung. am observat o ciudatenie. de restarteaza waze ..dispare de pe ecran...reapare..se centreaza iar se repeta...din nou si din nou..apoi functioneaza normal...o perioada...
Eu pateam asta pana am pus cablul original (alb) de la Samsung. Ulterior am cumparat un cablu negru de la Hama cu mufe (cica) aurite si nu am avut probleme nici cu ala.

Offline samarandei

• Newbie
  • *
    • Iași
« Răspuns #349 : 27.Apr.2018, 09:57:31 a.m. »
Am gasit Youtube pentru AA dar nu l-am pus inca, google drive il raporteaza ca virus :)