Citind tot ce ati scris voi pe aici, mai ca-mi vine sa renunt la proaspat pusa in functiune
navigatie after-market cu Android, pe care am achizitionat-o din China si sa revin la sistemul multimedia original al masinii si sa-l actualizez. Desi, cu navigatia after-market, ecranul e mult mai mare si nu exista cablu de conexiune pt a utilza Waze in masina si pot instala si utiliza ce aplicatie imi doresc din Google Play Store.... Doar ca nu am telefon cu Android, deci nu as face nimic chiar si cu actualizarea la 1850 (pe care am download-at-o de la link-ul din primele postari ale acestui subiect). Dar cine stie, poate la anu' vand sistemul din China si imi cumpar un telefon nou cu Android, daca astia de la Microsoft chiar abandoneaza (cum se zvoneste de ceva vreme) Windows Mobile 10....
Era interesant de aflat daca ati incercat sa utilizati un HUB USB si sa folositi in acelasi timp telefonul de pe care rulati, spre ex., o aplicatia de navigatie (Waze, Here, Google Maps etc.) prin Android Auto si un stick USB cu muzica. Sistemul multimedia ruleaza melodii de pe stick (ca atunci cand nu folositi Android Auto) si afiseaza aplicatia de navigatie din Android Auto, reducand sunetul melodiei la indicatiile din navigatie?