multumesc de urari @silfax....@asz....imi pare rau ca nu am reusit sa comunicam mai devreme ... am revenit si pun niste poze...pirtii excelente ...instalatii de cablu ok...stat la coada foarte putin..cel mai mult 10-15 min...asta de vreo 2,3 ori la ore de virf si pe cele mai frecventate...in rest toate culorile de pirtii ...inclusiv o zona super ok de free ride....sa lasam pozele sa vorbeasca...
... mi-a fost greu sa fac o selectie sa se vada si frumusetea locurilor si calitatea pirtiilor...
...legat de alte distractii...am facut doua cure de "bulbuceli"
.. tatralandia (in liptovsky mikulas) = apa termala, ceva bulbuceli, multe tobogane (nu sunt genul meu), sauna la extrapret, aquaparc-poprad=bulbuceli cit incape, sauna, bazin olimpic, super ok ...la 20 min. pe autostrada de liptosky mikulas
...cazare in camera decenta...masa ok cu servire ireprosabila...parcare gratis linga hotel ... distanta hotel pirtie 300 m mers printr-o padure superba de brad..numai bine pentru incalzirea articulatiilor
... in final...super multumit ... raport pret/calitate super ok (best buy ... ca zuzele noastre
) ... sper sa repet experienta si la anul
... la final...super multumit