Autor Subiect: Sa skiem impreuna  (Citit de 39481 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Sa skiem impreuna
« Răspuns #110 : 13.Ian.2013, 11:38:58 p.m. »
am venit repede.. o medie de 108kms/h la intrarea in Ro. un drum de 10 ore. La dus.. am facut 12 ore .. ca de obicei prindem Stau cand trecem prin De
Care a fost traseu'  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

« Răspuns #111 : 14.Ian.2013, 11:12:31 a.m. »

Offline miocrl

« Răspuns #112 : 04.Feb.2013, 02:40:24 p.m. »
merge cineva la Straja(Lupeni) weekendul asta?

Offline xim

« Răspuns #113 : 04.Feb.2013, 09:06:44 p.m. »
fuse fuse si se duse.

intre Zillertal Arena si Gerlos:

frumoasa zona ... cat pe ce sa ne intalnim :) ... am fost acolo in perioada 12-19.01, cazare in Aschau, am schiat pe: ghetarul Tux, Zilertal Arena, Hochfughen/Hochzillertal, Zilertall 3000... frumoase partii, 6 zile de skiat au insemnat cateva sute de km, nu mi-a venit sa cred
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline miocrl

« Răspuns #114 : 05.Feb.2013, 08:57:36 a.m. »
da. eu am uitat sa imi pozez numarul de pe cardul de ski ca sa verific cati kilometrii am parcurs
eu in HochFugen/HochZillertal am mers cel mai mult si am vizitat in cate o zi Zilertal Arena si Mayrhofen unde am urcat in un autobuz pe fir ce inghitea 15o de oameni

Offline xim

« Răspuns #115 : 05.Feb.2013, 06:10:28 p.m. »
-la zillertal 3000 ... am dat si noi cred de un astfel de autobus...interesant sistem, am impresia ca nu avea stalpi, decat la plecare si sosire.
- in Hochfugen/Hochzillertal ... am facut si eu cei mai multi km, 93 (desi nu ne-am propus) erau cele mai bune legaturi intre partii, erau rapide scaunele cu bula si erau contorizate aproape toate urcarile, doar putine skilifturi necontorizate.
- oricum zona este deosebita.
1,6 SX4 GS 4x4 black

Offline miocrl

« Răspuns #116 : 25.Mar.2013, 12:02:56 p.m. »
Duminica am skiat pe Transalpina.
http://skitransalpina.ro/wp-content/uploads/2013/01/Transalpina-plan-final-domeniu-schiabil-voineasa-Vidra.jpg
doar zoom-ul pe care il vedeti in dreapta jos e functional, restul e doar in proiect si exista mari sanse sa ramana doar acolo pentru ca au existat rocade politice si nu mai sunt interese

am prins vreme super, soare si ningea slab de tot. minunat.
skipass 60 de lei pe zi, am facut 14 ture pe telegondola si inca p tura de test mai sus pe cele albastre de invatacei.

Offline xim

« Răspuns #117 : 25.Mar.2013, 07:15:19 p.m. »
Arata promitator, dar ar fi prea frumos sa se intample la noi.
Ce lungime are partia?
1,6 SX4 GS 4x4 black

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • Gen: Bărbat
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #118 : 25.Mar.2013, 10:09:17 p.m. »
Duminica am skiat pe Transalpina.
...
am prins vreme super, soare si ningea slab de tot. minunat.
skipass 60 de lei pe zi, am facut 14 ture pe telegondola si inca p tura de test mai sus pe cele albastre de invatacei.
Frumos, la mai mare, da-ne amanunte, uite ca eu nu stiam de partie. Cum ai ajuns la Voineasa, venind de la Petrosani sau prin Sebes ? Oricum, pt "sudici" ca noi ar fi o varainta pe Valea Oltului pe la Brezoi ( de fapt, cred ca e singura).
Ce va invidiez pe voi timisorenii, pentru cele "5 ore si un pic"  pana la Viena..... :P
Today is the first day of the rest of my life

Offline miocrl

« Răspuns #119 : 26.Mar.2013, 07:56:28 a.m. »
cea de sub telegondola are 2260m
dar acum, ca m-am mai uitat odata pe proiect si cand vad ca doar 1 e rosie si resutl sunt toate albastre imi dau seama ca restul proiectului e o minciuna. cine a mai vazut domenu skiabil doar pentru incepatori???
au facut proiectul mare ca sa fie siguri ca primesc ceva pentru a face proiectelul mic .. adica ceea ce s-a facut.

Tm-Hateg-Petrosani si am sarit dealul spre Obarsia Lotrului. sunt 4 km de la obarsie pana la telegondola, in total 34 de la Petrosani pana la telegondola din care 20 de km de hartoape dar fiind zapada pe sosea nu s-au simtit asa de rau hartoapele.
de la voineasa pana la telegondola mai sunt vre-o 20 de km. voineasa e pe partea cealalta a vaii.