0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Mecanicul a gustat si a zis ca e sarat, si ca e de la aerul condiționat.
Tocmai ce mi-am echipat noul S-Cross cu scuturi metalice - motor si diferential, made in Odorheiul Secuiesc.
Am vazut niste discutii conform carora, prin montarea acestor scuturi s-ar pierde garantia (nu ca as intelege in ce mod, dar totusi).. Stii cumva ceva despre asta?
Se face aproape o luna de cand am scris la dealer, intreband daca montarea scuturilor metalice afecteaza garantia. N-am primit nici un raspuns.
Citat din: dragne din 05.Nov.2022, 08:45:50 p.m.Am vazut niste discutii conform carora, prin montarea acestor scuturi s-ar pierde garantia (nu ca as intelege in ce mod, dar totusi).. Stii cumva ceva despre asta?Salut,Am citit si eu pe forum discutiile in cauza. Nici eu nu vad vreo posibila afectare a masinii, dimpotriva. Vine iarna, daca dai cu scutul ala de plastic din fabrica in vreo creasta de zapada inghetata mai inalta, nu cred ca rezista. Se face aproape o luna de cand am scris la dealer, intreband daca montarea scuturilor metalice afecteaza garantia. N-am primit nici un raspuns. Pana la noi ordine, o iau drept acord tacit. Astept si eu sa vad daca comenteaza careva de la service la urmatoarea revizie.