Autor Subiect: Scut motor sx4 s-cross  (Citit de 10749 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Centaur

Scut motor sx4 s-cross
« : 12.Dec.2017, 11:18:56 p.m. »
Salut tuturor....sunt nou aici dar avand in vedere ca zilele astea imi vine masina probabil voi deveni un veteran in timp :)
   Am o intrebare legata de dotarile masinii.Dealer-ul mi-a spus ca imi face cadou scutul motor.....vroiam sa verific cu voi daca e intr-adevar un bonus sau masina vine cu asa ceva oricum in varianta Luxus si el m-a aburit?

multumesc
  • SX4 S-CROSS 1.6 DDIS LUXUS TCSS ALGRIP
People and attitudes cause accidents not technology or computers.

The following users thanked this post: Wotan

Offline rexkrokiDAU

Re: Scut motor sx4 s-cross
« Răspuns #1 : 12.Dec.2017, 11:40:06 p.m. »
Bine ai venit.  La ce concluzie ai ajuns după parcurgerea celor scrise pe forum? :)

Offline enicky

« Răspuns #2 : 13.Dec.2017, 12:33:25 a.m. »
Salut tuturor....sunt nou aici dar avand in vedere ca zilele astea imi vine masina probabil voi deveni un veteran in timp :)

Bine ai venit !
   Ca orice bucurestean(si nu numai) ai gasit scurtatura catre mult asteptatul raspuns epocal la aceasta dilema emotionala,  deschizand un topic nou !
    Fiind asa de aburit, hai sa te dezaburesc spunandu-ti ca masina nu vine cu scuturi din fabrica, iar dealer-ul chiar ti-l face cadou !
     M-as bucura sa ajungi un veteran, dar asta presupune sa te informezi despre viitoarea masina in sectiunea specifica a forumului.
      Mult succes ! :)

Deoarece mai exista doua topicuri similare la Sx4 si Vitara propun moderatorului mutarea acestuia intr-o zona adecvata.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Centaur

« Răspuns #3 : 13.Dec.2017, 10:43:15 a.m. »
Bine ai venit.  La ce concluzie ai ajuns după parcurgerea celor scrise pe forum? :)
  ..multumesc...imi pare o comunitate entuziasta si m-a ajutat sa aflu deja multe lucruri despre viitoarea masina.

Bine ai venit !
   Ca orice bucurestean(si nu numai) ai gasit scurtatura catre mult asteptatul raspuns epocal la aceasta dilema emotionala,  deschizand un topic nou !
    Fiind asa de aburit, hai sa te dezaburesc spunandu-ti ca masina nu vine cu scuturi din fabrica, iar dealer-ul chiar ti-l face cadou !
  M-as bucura sa ajungi un veteran, dar asta presupune sa te informezi despre viitoarea masina in sectiunea specifica a forumului.
      Mult succes ! :)

cred ca am tot dreptul sa am o dilema fie ea financiara sau emotionala (doar e vorba de banii mei si de un gentelman`s agreement)....atata timp cat piesa nu este disponibila pe site-ul Suzuki la sectiunea accesorii ptr masina asta te gandesti ca masina vine standard cu asa ceva (ca in cazul celorlalte masini cumparate de la alte reprezentante)...mi-era greu sa cred ca japonezii lasa asta la mica targuiala.
   In ceea ce priveste shortcut-ul ptr un raspuns nu e ceea ce crezi...am parcurs forumul la sectiunea masinii mele si nu am gasit un topic despre asta..daca am gresit, imi cer scuze si cred ca moderatorul poate muta in sectiunea respectiva.
Anyway multumesc ptr raspuns!

Offline enicky

« Răspuns #4 : 13.Dec.2017, 11:20:20 a.m. »
...mi-era greu sa cred ca japonezii lasa asta la mica targuiala.

Anyway multumesc ptr raspuns!

Japonezii n-au lasat chiar la voia-ntamplarii zona de protectie a motorului, pentru ca aprox. 1/3 din motor are un scut din plastic, iar in manual ne cam avertizeaza ca masina nu este chiar pt. off road, pe de alta parte ei cred ca si noi, ca orice tara civilizata, avem drumuri normale, nu pline de gropi, borduri si guri de canale.
    Anyway e bine ca vei iesi cu masina in trafic cu scut montat, atat pentru protectia de eventuale socuri, cat si de apa aruncata de roti, pastrand astfel motorul curat.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Centaur

« Răspuns #5 : 13.Dec.2017, 08:00:58 p.m. »
e bine de stiut asta...multumesc de raspuns..acum profit si eu si mai intreb ceva: masina vine fara protectii la pragurile de la usa?

Offline kellogs

« Răspuns #6 : 13.Dec.2017, 09:37:06 p.m. »
e bine de stiut asta...multumesc de raspuns..acum profit si eu si mai intreb ceva: masina vine fara protectii la pragurile de la usa?

fara. Anticipind urmatoarea intrebare - nu, vopseaua si lacul nu intra la categoria Protectie, iar tabla nu este tratata anti-rugina in nici un fel.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 13.Dec.2017, 09:45:07 p.m. »
OK, hai sa rămânem în sfera scutului de motor.
@Centaur, n-ai vrea sa te familiarizezi cu forumul  (pana iti vine masina) si apoi sa întrebi in topicele dedicate? Multumesc.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Centaur

« Răspuns #8 : 14.Dec.2017, 09:18:14 a.m. »
fara. Anticipind urmatoarea intrebare - nu, vopseaua si lacul nu intra la categoria Protectie, iar tabla nu este tratata anti-rugina in nici un fel.
    ...ok merci de raspuns....cat despre vopsea ma intereseaza mai putin, sare vopseaua si la case mai mari...desi asta cu anti-rugina nu suna bine deloc  :(

OK, hai sa rămânem în sfera scutului de motor.
@Centaur, n-ai vrea sa te familiarizezi cu forumul  (pana iti vine masina) si apoi sa întrebi in topicele dedicate? Multumesc.
    ...ok,ai dreptate..consider it done!

Offline DragosP

« Răspuns #9 : 22.Mai.2018, 08:50:14 p.m. »
Cum nu am vrut sa deschid un topic cu acelasi nume, am decis sa il 'poluez" pe acesta cu o intrebare: Si-a pus cineva scut metalic pe S-cross din cele care se gasesc de exemplu pe emag? Se merita?
Eu am fost la dealerul din Iasi sa intreb si duduia de acolo ( care e "la furat curent") mi-a zis ca in primul rand sunt ilegale, ca nu treci ITP-ul cu ele si tot asa. Personal nu pun baza pe ce spune pentru ca asa cum am spus mai devreme e "la furat curent" carevasazica cu alta ocazie mi-a spus: la S-cross reviziile sunt ieftine doar ca la 70000 km trebuie schimbata rampa de injectoare.... (WTF?) :-O :-O :-O
  • SX-4 S-cross

The following users thanked this post: spiro