0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salut tuturor....sunt nou aici dar avand in vedere ca zilele astea imi vine masina probabil voi deveni un veteran in timp
Bine ai venit. La ce concluzie ai ajuns după parcurgerea celor scrise pe forum?
Bine ai venit ! Ca orice bucurestean(si nu numai) ai gasit scurtatura catre mult asteptatul raspuns epocal la aceasta dilema emotionala, deschizand un topic nou ! Fiind asa de aburit, hai sa te dezaburesc spunandu-ti ca masina nu vine cu scuturi din fabrica, iar dealer-ul chiar ti-l face cadou ! M-as bucura sa ajungi un veteran, dar asta presupune sa te informezi despre viitoarea masina in sectiunea specifica a forumului. Mult succes !
...mi-era greu sa cred ca japonezii lasa asta la mica targuiala. Anyway multumesc ptr raspuns!
e bine de stiut asta...multumesc de raspuns..acum profit si eu si mai intreb ceva: masina vine fara protectii la pragurile de la usa?
fara. Anticipind urmatoarea intrebare - nu, vopseaua si lacul nu intra la categoria Protectie, iar tabla nu este tratata anti-rugina in nici un fel.
OK, hai sa rămânem în sfera scutului de motor.@Centaur, n-ai vrea sa te familiarizezi cu forumul (pana iti vine masina) si apoi sa întrebi in topicele dedicate? Multumesc.