0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Cristi, statisticile nu-s "teorie" ci sunt agregarea experientei practice a mai multora.Ca tu esti inclinat sa iei o decizie mai degraba in urma experientei personale este un lucru cat se poate de firesc si nu am nimic cu asta. Am o problema insa cu emiterea concluziei trase in urma experientei personale pe post de afirmatie general valabila.
O sa va treaca de Duster cand o sa apara varianta 3,
Am incercat generatia de Duster actuala. Iar nu m-a convins... Este mult peste prima generatie, dpmdv, dar parca nu as da toti banii ceruti pe ea. Sa nu ma intelegeti ca am ceva cu Duster. De exemplu, Vitara actuala imi pare mai "slab" construita decat Duster, asa ca am exclus-o chiar dinainte din lista de inlocuitori.
Citat din: NicNic din 03.Ian.2021, 07:33:01 p.m.Am incercat generatia de Duster actuala. Iar nu m-a convins... Este mult peste prima generatie, dpmdv, dar parca nu as da toti banii ceruti pe ea. Sa nu ma intelegeti ca am ceva cu Duster. De exemplu, Vitara actuala imi pare mai "slab" construita decat Duster, asa ca am exclus-o chiar dinainte din lista de inlocuitori. Ca posesor de Sx4, nu inteleg sa nu-ti placa nici una nici alta ! N-am inteles daca ai condus chiar ultimile modele(Duster si Vitara), eu le-am condus si as putea spune de ce nu-mi place una sau alta, dar ma gandesc, avand in vedere mentiunea ta(parca nu as da toti banii ceruti), ca probabil ca nu-ti convine pretul !
Probabil ca intre 18-20 kEUR ma opream asupra ei, sa o analizez mai detaliat.
@Christian 1, in regula. Consider punctul tau de vedere gresit si am incercat sa explic de ce cred asta.