Mai baieti, hai stabilim cateva chestii :
- eu n-am incarcat videoclipul "stimulat" fiind de cel de mai sus, cu tuning-ul aratat de
@toma, deci in niciun caz sa-i fac lui sau altui moderator pe plac !
- la momentul cand eu l-am gasit, clipul avea 22 de ore de la lansare pe youtube.
- pentru mine(si ar trebui si pentru altii) aceste doua marci Suzuki si Dacia sunt speciale/deosebite fata de altele si deci recunosc ca sunt partinitor cu ele, cu prima pentru ca detin auto de aceasta marca si cu a doua pentru ca sunt cetatean roman si Dacia este marca romaneasca cu licenta cumparata, s-a vandut in tot mapamondul si chiar si acum, chiar daca este sub alta organizare, este tot "Dacia", nu Francia/France, sau Alsacia, Lorena, etc., iar la ea lucreaza romani de-ai nostri.
- cele doua modele Duster si Vitara, fabricate dupa 2010 sunt gandite si concepute diferit, una sa te ajute si pe deal la stana, iar alta sa te scoata dintr-o situatie atmosferica grava si inopinanta aparuta intr-o zona civilizata.
Duse la extrem si dotate, ambele modele fac fata si la viteza maxima de autostrada dar si unui off road usor, cu diferentele respective provenite din fabricatie.
- nu trebuie si nu vad de ce as fi eu, posesor de Vitara, invidios pe capabilitatile Duster-ului, cu atat mai mult cu cat la momentul cumpararii existau ambele modele, deci aveam de unde alege.
- nu trebuie si nu vad de ce as fi eu roman, invidios pe capabilitatile Duster-ului, in conditiile in care modelul anilor 2020 inca se lupta cu modele Suzuki din anii '90 si oameni pasionati de model si de sport, isi investesc economiile intr-o masina romaneasca, de care ar trebui sa fim mandri ca se produce, cel putin ca simbol al existentei noastre.
Stiu, ca mi s-a mai intamplat sa fiu intrebat, de ce n-am cumparat Duster, ca e romanesc, dar... e alegerea si gustul meu in care nu poti sa
faci nimic, dar sentimental sunt alaturi de marca si cred ca toti romanii ar trebui sa fie !