Autor Subiect: Dacia Duster  (Citit de 45590 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline boga81

Re: Dacia Duster
« Răspuns #370 : 08.Dec.2020, 07:28:07 a.m. »
Nu inteleg ce ai vrut sa spui. Poti sa fii mai clar?

Trimis de pe al meu SM-G977B folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #371 : 08.Dec.2020, 09:23:32 a.m. »
Da ,pot. Poza de mai jos este una generic, nu este a Duster-ului din discutie.
Vopseaua caroseriei vine din exterior pana la linia rosie din poza, iar dupa, vopseaua se "pierde" ramanand acel grund gri de fabrica in jos(directia sagetilor verzi). Nu sustin ca toate sunt la fel, sa se inteleaga.

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #373 : 02.Ian.2021, 05:07:28 p.m. »
  Uite si un Duster pregatit profi ptr. off road si raliu :

Propietarul spune la un moment dat ca incearca sa "bata" pe Jimny si Samurai.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Bobi

« Răspuns #374 : 02.Ian.2021, 05:24:08 p.m. »
Sunt satul de astia cu Duster (nu chiar toti), au o chestie de frustrare care ii impinge sa si sa-si demonstreze ca el a fost "destept" ca si-a luat o masina ieftina care face ce fac alea dedicate sau mai scumpe.

The following users thanked this post: ntire2000, vali22

Offline toma

« Răspuns #375 : 03.Ian.2021, 01:10:42 a.m. »
Daca taceai filozof ramaneai...
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, Sefer Jesirah

Offline Bobi

« Răspuns #376 : 03.Ian.2021, 06:19:25 a.m. »
Prefer să spun ceea ce cred și să fiu oaia neagră de pe aici decat sa fiu duplicitar care scrie doar ce le convine mai marilor forumului.

The following users thanked this post: ntire2000, vali22, remarque

Offline toma

« Răspuns #377 : 03.Ian.2021, 09:31:59 a.m. »
Bineinteles, nu te sfii deloc sa jignesti "gratuit" colegii de forum posesori de Duster...
@Bobi principiile sunt una si mitocania alta.

Offline ntire2000

« Răspuns #378 : 03.Ian.2021, 03:14:16 p.m. »
Daca cineva râde de coaja mea de Vitara, îi apreciez sinceritatea si poate bem si o bere împreuna.
Oamenii adevarati sunt cei care spun ceea ce gândesc.

Iar Duster e la fel de coaja ca si Vitara, doar ca în opinia unora (inclusiv a mea) e mai putin fiabila si reusita decât Vitara.
Problema chederelor si a vopsirii incomplete pe acolo pe unde nu se vede e un fapt demonstrat.
Am mai spus-o, la firma unde lucrez sunt vreo 5 Dustere, iar una permanent e prin service.
Seful biroului transporturi socializeaza mai mult cu aia de la service decât cu colegii.
Masina în mod clar nu e facuta pentru utilizare hard.

Pe persoana fizica, daca mai bagi niste mii de euro în ea o poti termina.
Adica sa o faci cu adevarat masina, lucru pe care nu l-au facut aia care au vândut-o.
Cam asa e si la Vitara.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: saureign, remarque

Offline enicky

« Răspuns #379 : 03.Ian.2021, 04:41:49 p.m. »
   Mai baieti, hai stabilim cateva chestii :
- eu n-am incarcat videoclipul "stimulat" fiind de cel de mai sus, cu tuning-ul aratat de @toma, deci in niciun caz sa-i fac lui sau altui moderator pe plac !
- la momentul cand eu l-am gasit, clipul avea 22 de ore de la lansare pe youtube.
- pentru mine(si ar trebui si pentru altii) aceste doua marci Suzuki si Dacia sunt speciale/deosebite fata de altele si deci recunosc ca sunt partinitor cu ele, cu prima pentru ca detin auto de aceasta marca si cu a doua pentru ca sunt cetatean roman si Dacia este marca romaneasca cu licenta cumparata, s-a vandut in tot mapamondul si chiar si acum, chiar daca este sub alta organizare, este tot "Dacia", nu Francia/France, sau Alsacia, Lorena, etc., iar la ea lucreaza romani de-ai nostri.
- cele doua modele Duster si Vitara, fabricate dupa 2010 sunt gandite si concepute diferit, una sa te ajute si pe deal la stana, iar alta sa te scoata dintr-o situatie atmosferica grava si inopinanta aparuta intr-o zona civilizata.
   Duse la extrem si dotate, ambele modele fac fata si la viteza maxima de autostrada dar si  unui off road usor, cu diferentele respective provenite din fabricatie.
- nu trebuie si nu vad de ce as fi eu, posesor de Vitara, invidios pe capabilitatile Duster-ului, cu atat mai mult cu cat la momentul cumpararii existau ambele modele, deci aveam de unde alege.
-  nu trebuie si nu vad de ce as fi eu roman, invidios pe capabilitatile Duster-ului, in conditiile in care modelul anilor 2020 inca se lupta cu modele Suzuki din anii '90 si oameni pasionati de model si de sport, isi investesc economiile intr-o masina romaneasca, de care ar trebui sa fim mandri ca se produce, cel putin ca simbol al existentei noastre.
    Stiu, ca mi s-a mai intamplat sa fiu intrebat, de ce n-am cumparat Duster, ca e romanesc, dar... e alegerea si gustul meu in care nu poti sa faci nimic, dar sentimental sunt alaturi de marca si cred ca toti romanii ar trebui sa fie !
« Ultima Modificare: 03.Ian.2021, 05:10:06 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip