1. De vreo luna, Jimny-ul pe care il stim nu se mai produce -> deci nu mai face parte din generatia curenta Suzuki. Dar, da, ar fi facut fata cu brio.
2. Respectiva proba imi pare a fi de trial. Iar Duster-ul respectiv este preparat (inaltat, MT-uri) chiar de Dacia (oficial - dupa nr. cu 'probe', pare a fi al echipei oficiale
Duster 4x4 Everyone). Nu prea poti pune egal intre o masina cat-de-cat pregatita cu una stock. Am vazut ce inseamna o proba de trial parcursa cu masina pregatita cu pedala la fund in care nu-ti mai pasa decat de timpul scos (cel mai bun timp scos fiind - paradoxal - cel al unui Subaru Justy 4wd fara usi si fara altceva in habitaclu in afara de scaunul soferului) versus aceeasi proba parcursa de un Freelander 2 stock doar cu AT-uri (nici macar MT-uri) care nu urmarea decat sa termine traseul cu bine, fara cele mai mici pagube la masina. Imi e destul de clar ca - in stare stock - nu prea ajungi departe fara incidente cu SUV-urile de la Suzuki intr-o asemenea proba (cu cele aspirate exista riscul sa se termine si mai repede), dar ar fi interesant cu astea turbo; inca n-am abandonat de tot ideea unui SX4 classic 2.0td 4x4 inaltat si cu AT-uri - cum s-ar descurca pe un asemenea traseu.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk