Autor Subiect: Dacia Duster  (Citit de 45606 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: Dacia Duster
« Răspuns #100 : 20.Dec.2017, 04:10:09 p.m. »
am inteles @toma

ai dreptate....dar is prea ofticat pe frantuzi

on topic sa speram sa sunt probleme doar preproductie..ca s au grabit

multumiri colegilor de pe reno.ro pt efortul depus in furnizarea pozelor
« Ultima Modificare: 20.Dec.2017, 04:24:29 p.m. de wolfin »
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline dAlex

« Răspuns #101 : 20.Dec.2017, 04:16:57 p.m. »
Eu daca eram fermier imi luam Vitara modelul cechi sau Samurai sau Jimny, sau o masina de genul. O masina rezistenta si agila. Sau daca vreau sa car ceva, mai degraba in zona Navara sh..

Sigur nu una noua si ieftina, cu care sa risc sa umblu prin service-uri si sa-mi rugineasca dupa cativa ani.

Mi se pare incredibil ca Dusterul a trecut peste Vitara la preturi. As prefera oricand Passion-ul meu de 14100 euro, cu cat l-am luat, Essetialului de la Duster la 14550 euro. Nu inteleg cum ar alege cineva Dusterul.
Poate n-au auzit de Vitara?
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline toma

« Răspuns #102 : 20.Dec.2017, 05:13:12 p.m. »
Eu daca eram fermier imi luam Vitara modelul cechi sau Samurai sau Jimny, sau o masina de genul. O masina rezistenta si agila. Sau daca vreau sa car ceva, mai degraba in zona Navara sh..
Sigur nu una noua si ieftina, cu care sa risc sa umblu prin service-uri si sa-mi rugineasca dupa cativa ani.

Fiecare cu preferintele lui  ;)

Eu, daca e vorba despre unica mea masina, voi prefera intotdeauna una noua uneia SH.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: gabineg, saureign, gelum

Offline enicky

« Răspuns #103 : 20.Dec.2017, 11:53:02 p.m. »

Eu, daca e vorba despre unica mea masina, voi prefera intotdeauna una noua uneia SH.
           Mi se pare o ratiune de om normal !
   Un amic imi spune acum 2 ani ca citez : "cu banii care I-ai dat pe asta luai 4 masini". Mi-am schimbat instant impresia despre el.

In alta ordine de idei, mi se pare parca prea dezbatut subiectul Duster pe forumul Suzuki ! Or fi ele similare dar totusi... si mai ales ca sunt colegi pe care ii simt ca maine si-ar lua-o ! :)

Ce am mai observat la Duster fata de a mea(Cool) ca la rotile din spate nu are aparatorile din plastic(sau are partial) care protejeaza aripa si contraaripa de noroiui/apa/zapada aruncate de roata.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

« Răspuns #104 : 21.Dec.2017, 12:22:52 a.m. »
Eu zic ca e firesc sa fie dezbatut. Prin prisma pretului si a marimii masinii, Duster-ul este cel mai "apropiat" concurent al Vitarei...sau invers.
Iar competitia e buna, din ea se naste progresul: masini mai bune, mai dotate, la preturi similare -> castigator clientul.

Daca astazi as fi pus in fata alegerii intre Duster si Vitara mi-ar fi foarte greu... Dusterul si-a imbunatatit dotarile de siguranta in materie de airbag-uri si nu numai, Vitara puncteaza la tinuta de drum pe asfalt si alte mici detalii, aspectul e o chestie subiectiva iar Dusterul nou presupun ca e la fel de potent in offroad ca cel anterior deci superior Vitarei. Cand am luat eu masina, Vitara era net superioara la capitolul siguranta si cum functia principala este de masina de familie acest aspect a primat asupra capabilitatii in offroad. Cu Dusterul nou alegerea mea nu ar mai fi la fel de usoara.

Masina noua sau la mana a doua este un subiect de "razboi" fara tabere castigatoare. Exista argumente pertinente pro si contra in fiecare tabara, eu spun ca decizia e mai degraba legata de "personalitatea" fiecaruia decat de argumente obiective iar incercarea de a convinge tabara "adversa" ca greseste este inevitabil sortita esecului.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: SuViPa

Offline enicky

« Răspuns #105 : 21.Dec.2017, 12:52:58 a.m. »
....Daca astazi as fi pus in fata alegerii intre Duster si Vitara mi-ar fi foarte greu... Dusterul si-a imbunatatit  Cand am luat eu masina, Vitara era net superioara la capitolul siguranta si cum functia principala este de masina de familie acest aspect a primat asupra capabilitatii in offroad. Cu Dusterul nou alegerea mea nu ar mai fi la fel de usoara.
   Aici esti subiectiv, crede-ma ! Pt. mine care am mers si merg cu Duster 2016 mi-ar fi la fel de simplu sa aleg.
 Daca au reusit (tot subiectiv), unii colegi sa arunce un sambure de indoiala asupra testului NCAP, sunt curios daca si el are tot 7 aibag-uri. Are RBS? Ce are el si nu am eu?(vorba cantecului) 25mm in plus fata de sol.
  La urmatorul face lift ii vor schimba masca fata/botul probabil.

Poate ne trezim cu un nou Grand Vitara, cine stie, si atunci sa vad Dusterul !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Garett

« Răspuns #106 : 21.Dec.2017, 06:30:59 a.m. »
Singurul meu regret personal la adresa Duster e că nu există combinația 4x4 + AT (nu contează dacă diesel sau benzină, deși aș prefera pe cea din urmă). Pe de altă parte, să fim maturi și să înțelegem că nici nu s-ar fi putut așa ceva întrucât nu mai avea nimeni atunci motive să cumpere ”frații mai mari” din grup ce oferă combinația asta.
Care sunt aia?
Nici Kadjar si nici Qashqai nu pot fi comandate cu 4WD AT pe benzina! Pe verificate, acum 3 luni cand cautam masina am fost si la ei. Cea mai tare a fost reactia dealerului, parca il injurasem de mama!  :)
Oricum, dupa experienta cu 1.9 DDiS by Renault orice masina frantuzeasca era ultima pe lista mea dar faza aia a pus capac, ma duc sa ma interesez de o masina de 25k+ si ala se comporta de parca imi facea o favoare ca discuta cu mine!
On-topic: vazut Dusterul nou, aceeasi Marie, pana si palaria e prea asemanatoare...
"Dotarile suplimentare" intra la "bling-bling" nu la chestii serioase! Cotiera cel putin e priceless, m-a distrat maxim!
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

Offline jupanul1

« Răspuns #107 : 21.Dec.2017, 08:09:28 a.m. »
Juke parcă are 4x4 AT benzină, nu? Într-adevăr, n-am băgat de seamă că la QQ nu (mai) este această posibilitate... Ciudat.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline boga81

« Răspuns #108 : 21.Dec.2017, 11:52:50 a.m. »
Eh, Juke e.... altceva... 1.6turbo 190ponei cu AT... dar, CVT din pacate...

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #109 : 21.Dec.2017, 01:47:06 p.m. »
Va rog sa va rezumati la Duster. Mutumesc.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice