0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Eu daca eram fermier imi luam Vitara modelul cechi sau Samurai sau Jimny, sau o masina de genul. O masina rezistenta si agila. Sau daca vreau sa car ceva, mai degraba in zona Navara sh..Sigur nu una noua si ieftina, cu care sa risc sa umblu prin service-uri si sa-mi rugineasca dupa cativa ani.
Eu, daca e vorba despre unica mea masina, voi prefera intotdeauna una noua uneia SH.
....Daca astazi as fi pus in fata alegerii intre Duster si Vitara mi-ar fi foarte greu... Dusterul si-a imbunatatit Cand am luat eu masina, Vitara era net superioara la capitolul siguranta si cum functia principala este de masina de familie acest aspect a primat asupra capabilitatii in offroad. Cu Dusterul nou alegerea mea nu ar mai fi la fel de usoara.
Singurul meu regret personal la adresa Duster e că nu există combinația 4x4 + AT (nu contează dacă diesel sau benzină, deși aș prefera pe cea din urmă). Pe de altă parte, să fim maturi și să înțelegem că nici nu s-ar fi putut așa ceva întrucât nu mai avea nimeni atunci motive să cumpere ”frații mai mari” din grup ce oferă combinația asta.