Autor Subiect: Revizia 15000 km sau 1 an  (Citit de 77780 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Revizia 15000 km sau 1 an
« Răspuns #60 : 12.Oct.2018, 08:39:04 a.m. »
Din ce vad eu la ulei de exemplu ar fi 33 lei/1 l pe site si 58 lei/1 l la reprezentanta, deci aproape dublu.

Offline f.cristi

« Răspuns #61 : 12.Oct.2018, 10:28:51 a.m. »
Pt. Ignis am primit oferta asta de la radăcini:
ULEI MOTOR ECSTAR 0W20 SN 1L – SZ-stoc la 33 lei litrul

ULEI MOTOR ECSTAR 0W20 SN 4L – SZ-stoc la 140 lei

Filtru aer-stoc la 85 lei

Filtru ulei-stoc la 28 lei

Filtru polen-stoc la 92 lei

Offline tibanul

« Răspuns #62 : 12.Oct.2018, 10:58:26 a.m. »
Astia au stricata matematica?
  • Ignis GLX 4WD Mineral Grey Metallic

The following users thanked this post: duculetu

Offline ...

« Răspuns #63 : 12.Oct.2018, 11:00:15 a.m. »
Nu, pariu ca este intentionat mai mare pretul, stiind ca lumea cauta la 4 l, cat e un schimb, de regula. Filtru polen stoc oare inseamna cu carbune activ? Cel putin a mea asa a venit din fabrica, dar la revizii pun unul simplu.

Offline f.cristi

« Răspuns #64 : 12.Oct.2018, 11:03:24 a.m. »
Am întrebat si cică nu e greșeală.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #65 : 12.Oct.2018, 09:53:40 p.m. »
Matematica uleiului  :)
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: maxwell

Offline tibanul

« Răspuns #66 : 13.Oct.2018, 01:11:04 a.m. »
Poate taxeaza extra plasticul...
  • Ignis GLX 4WD Mineral Grey Metallic

Offline f.cristi

« Răspuns #67 : 19.Oct.2018, 11:42:22 a.m. »
Am fost sunat acum câteva minute de cineva din service de la Autonet ca sa ma anunte ca se apropie revizia si daca ma intereseaza o programare. Am profitat de ocazie si am intrebat daca pot veni eu cu consumabilele mele originale si mi-a spus că nu prea, ca daca e vreo problema de garanție și cei de la Suzuki vor sa vada factura cu toate consumabilele....

Offline Myhay

« Răspuns #68 : 19.Oct.2018, 04:47:47 p.m. »
Da , care e problema? Vii cu facturile / bonurile de unde ai cumparat piesele. Ei fac copii la ele si opresc un exemplar. Punct. Daca tot vor dovezi ce sa spunem. Asa fac toti...trag cat pot de mult sa cumperi direct de la ei , normal , ca pietarii aia sunt.

M au sunat si pe mine tot de la Autonet acum , cand fac revizia de 1 an , ca a trecut 1 an chiar daca nu am nr de km bla bla bla... Le am spus ca eu deja o fac pe a doua acum in noiembrie si ca nu la ei. Sincer cam enervanti cu telefoanele , e a doua oara cand ma suna si data trecuta , acum 5-6 luni  , la fel le am spus , ca am facut deja prima revizie dar in alta parte. Pe de alta parte e bine ca suna , se poate uneori sa mai omiti si ei sa ti aminteasca. Pare treaba mai profi din partea lor cu sunatul asta , ca te baga nitel in seama dar realitatea este cu totul alta...( ma refer la toate reprezentantele ).

Ca o mentiune : Cand am ridicat uleiul si filtrele la inceputul saptamanii de la pieseautoradacini.ro , le am intrebat pe doamnele de la ghiseu de unde procura piesele. Mi-au spus ca le comanda direct de la reprezentanta , diferenta fiind ca li se face un discount la fiecare piesa in parte , de unde si preturile mai mici pentru cine se intreaba ce si cum. Deci sunt exact aceleasi piese din depozitele lor dar la pret mai mic.

Nu cum incerca sa ma imbarlige foarte hotarat in primavara la prima revizie seful de service la Radacini MIlitari : Ca domne' uleiul de la aia ( pieseautoradacini.ro) vine pe alte cai , din alte parti , alti distribuitori si este contrafacut  :-j  :-)) :-))   Trebuia sa i zic atunci ca uleiul este chiar din depozitul din spatele lor dar venit prin curier la juma de pret. El stia f bine treaba asta oricum dar na.... de ce sa beneficieze clientul de un pret mai de bun simt , nu? L-am aranjat eu nitel si pe nea sefu' si cand a vazut cum sta treaba ca nu vorbeste cu un bucsar  a lasat-o moarta. Credea ca sunt din categoria imi arati o surubelnita si zic ca e ciocan.

I- am spus ca in cazul in care mai suntem pe lume peste 5 ani desfacem motorul aici la el si vedem uzurile. Daca sunt iesite din comun sau se vad uzuri mari , probleme din cauza filtrelor / uleiului folosit ce facem? Facem un pariu? A facut ochii mari si a plecat bombanind ca este chemat si are treaba. Mecanicul radea in spate de murea. Mi a spus dupa aia ca sa l las in pace , sa zic ca el si fac ca mine.  Deci , de asta zic , ei incearca pe fata chiar si la intimidare sa ti bage in cap si sa bage frica in tine ca vezi Doamne piesele de origine si garantia si...etc cum incepuse ala sa mi spuna mie de motor , cu ungerea , cu verificarea in caz de ceva ca nu e piesa de la ei ca pot fii probleme si platesc eu in caz de ceva. Ce vorbesti fratee!! ZIceai ca eram la Judecata de Apoi.

Scuze de off-topic dar este bine sa stie lumea in caz ca va mai intrebati pe aici ce si cum.
« Ultima Modificare: 19.Oct.2018, 05:17:59 p.m. de Myhay »
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #69 : 19.Oct.2018, 05:17:42 p.m. »
De ce te mai duci la service-ul acela? Mie nu mi-a vorbit nimeni așa timp de 9 ani...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: shpeedy