Am comandat eu astazi filtru aer , filtru ulei si ulei Ecstar 0w20 - 3 litri , online de la pieseautoradacini.ro . Urmeaza sa fac revizia in noiembrie.
Filtru aer original suz baleno stoc la 57 lei
Fitru ulei original baleno stoc la 22 lei
Ulei stoc la 33 lei/litrul
Au scumpit si aici uleiul se pare , 4L ar veni 132 lei. Mie mi-au mai ramas 800 ml de la revizia trecuta de aia am comandat doar 3L acum. Pretul de pe site din link-ul colegului gabineg nu este actualizat. Oricum pretul ala este asa de mult , nu actualizeaza. Anul asta in primavara am dat pe 4L - 110 lei iar in august am mai luat pentru Vitara lui taica-meu si am dat pe 4L - 118 lei. Nu stiu daca pretul este mai mic la cantitate mai mare adica la bidon de 4L fata de bidon la litru. Posibil daca se cumpara la litru sa te incarce nitel la pret. Oricum tragand linie preturile sunt mai mici decat in service.
Ca o parere legat de 0w16 , nu merita din cauza pretului momentan si a doua chestie , nu stiu daca este cu ceva mai bun decat 0w20. Ca protectie / rezistenta ma refer. Singurul avantaj pe care il aduce si ala pe termen lung este economia de carburant. In carte si scrie ca de asta il recomanda ei pe primul loc de fapt. Pentru eco.